roelegant Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Ja się przyłączę do apelu z dużą stopą tzn rozmiar 45 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sekret Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Tak, na pewno to będzie jakość Edward Green Myślę, że Królewski Herb nawet nie wie o istnieniu tej marki Tak się zastanawiam co by Was zadowoliło? Gdyby przedstawiciel firmy napisal, że wprowdzają buty średniej jakości? Czy może słabej jakości. Czy średnio-niskiej albo prawie wysokiej jakość? Czy może gdyby napisał "lepsze niż Ryłko ale gorsze niż Barkery"? Albo wysokiej jakości dla plebsu ale niskiej dla ""gentlemen'ów" z forum bo oni tylko "szampańskaja i kawior i Edward Green".... Bez urazy oczywiście:) Ja nie doczytałem się w komunikacie KH przesadnego marketingu czy kryptoreklamy a nie oszukujmy się - dla wszystkich rzemieślników / firm, którzy są obecni na forum, jest ono formą marketingu. W końcu każdy chce zarobić. I nie ma w tym nic złego. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 21 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2015 Wystarczyło napisać, że będzie to lepsza/wyższa jakościowo linia, a nie zaszkodziłoby wymienić różnice. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apik Napisano 22 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Kwiecień 2015 Przyłączam się do prośby o większe rozmiary(44,45),bo chętnie wypróbowałbym jakąś parę Planujecie może wprowadzić w niedługim czasie jakieś inne kolory w stylu burgund albo jakaś czerwień/błękit? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 27 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2015 Witam Czy może ktoś ma już jakieś własne doświadczenia z podwójnymi zamszowymi monkami? Może udałoby się wkleić jakieś dodatkowe zdjęcia i zrelacjonować pierwsze wrażenia? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Co z tą linią królewską? Chyba cisza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Co z tą linią królewską? Chyba cisza... "Czarodziej nigdy się nie spóźnia, nie jest też zbyt wcześnie, przybywa wtedy kiedy ma na to ochotę." Pewnie królów ta reguła też dotyczy .. Ciekawi mnie, czy ktoś z firmy śledzi ten topic? Bo jeśli śledzi to chyba w dobrym tonie by było utrzymywanie jakiegoś kontaktu z potencjalnymi klientami. Jeśli wkrótce nie wyjaśni się, czy będzie rozmiarówka 40 w linii książecej, to - sorry Batory - ale kupię na Zalando brogsy Gordon&Bros i przeżałuję te 150 zl różnicy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
buku Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 W związku z tym, że nie jest to oficjalny wątek naszej firmy na forum, a zarazem w celu uniknięcia opóźnień w udzielaniu odpowiedzi na pytania zapraszamy do kontaktu przez wiadomości prywatne, adres mailowy widoczny w stopce lub przez profil na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
michau Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 To nie jest ich oficjalny wątek tylko opinie użytkowników. Regularnie utrzymują kontakt przez ich fan page na FB. Za wątek oficjalny chyba się płaci tak poza tym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 W związku z tym, że nie jest to oficjalny wątek naszej firmy na forum, a zarazem w celu uniknięcia opóźnień w udzielaniu odpowiedzi na pytania zapraszamy do kontaktu przez wiadomości prywatne, adres mailowy widoczny w stopce lub przez profil na Facebooku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ezykan Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Warto posłać maila z wszelkimi pytaniami. Ja tak zrobiłem i dostałem wyczerpującą odpowiedź, może nie natychmiastowo, ale konkretnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fargo Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 W mailu poinformowano mnie, że seria królewska będzie dostępna w II połowie kwietnia. W sumie to czepialstwo z naszej strony, ponieważ zostało jeszcze 2 dni Niezależnie od deklaracji firmy ("nie jest to oficjalny wątek naszej firmy na forum .."), to chyba ktoś kto działa w branży obuwniczej to czyta to forum? No chyba, że potencjalnie lepsza klientela przesiaduje na FB, Instagramie, a może nawet na Kwejku .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Przykłady krajowe i zagraniczne udowodniły, że zamówienia od forumowiczów mogą rozłożyć niejedną firmę produkcyjnie lub logistycznie, więc może podejście KH jest prawidłowe . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 No, może Ale nie przesadzajmy, myślę, że jednak jeśli się postarają, forum będzie dobrym kanałem sprzedażowym. Na pewno klient trudny i upierdliwy, ale gdy zadowolony, to powracający Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz3M Napisano 28 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2015 Na fb pojawiła się informacja:"Z przyczyn niezależnych od nas jesteśmy zmuszeni przełożyć premierę butów Linii Królewskiej na II połowę maja. Obiecujemy wynagrodzić Państwu czas oczekiwania:). Łączymy pozdrowienia, zespół Królewskiego Herbu" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 30 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2015 Podbiję pytanie. Czy może ktoś kupił ten model: ... i może coś więcej o nich napisać? Może porównać do posiadanych już butów. Pochwalić. Zganić. Cokolwiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzegorzps Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Zobacz na post 160. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2015 Wiem, czytałem. Chodziło mi o coś więcej Wrażenia po dwóch miesiącach użytkowania itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Czy w nowej linii jest szansa na dostanie większych rozmiarów? Albo ewentualnie czy ktoś sie orientuje czy na zamowienie mozna dostać np. 47? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 @pawlik - Nikt tu nie handluje butami Królewskiego Herbu, więc więcej dowiesz się u dystrybutora bezpośrednio. Tym bardziej, że nasze forum nie zostało uznane za "oficjalny kanał informacyjny". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 @pawlik - Nikt tu nie handluje butami Królewskiego Herbu, więc więcej dowiesz się u dystrybutora bezpośrednio. Tym bardziej, że nasze forum nie zostało uznane za "oficjalny kanał informacyjny".Liczyłem na to, że ktoś może zamawiał większe rozmiary. Ale trudno, zostaje poczekać na wyjście nowej linii i wtedy się okaże co i jak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Liczyłem na to, że ktoś może zamawiał większe rozmiary. Ale trudno, zostaje poczekać na wyjście nowej linii i wtedy się okaże co i jak. Temat się pojawiał, ale nadal nie. Napisz do sklepu, tak będzie najszybciej. Choć raczej na skrajnie duże i małe rozmiary nie ma co liczyć na początku. Chyba będziesz musiał jeszcze poczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Temat się pojawiał, ale nadal nie. Napisz do sklepu, tak będzie najszybciej. Choć raczej na skrajnie duże i małe rozmiary nie ma co liczyć na początku. Chyba będziesz musiał jeszcze poczekać Szkoda, że jeszcze nie wszystkie firmy zdają sobie sprawę z faktu, że coraz więcej ludzi ma "płetwy" a nie małe stópki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Szkoda, że jeszcze nie wszystkie firmy zdają sobie sprawę z faktu, że coraz więcej ludzi ma "płetwy" a nie małe stópki Wiesz, to nawet nie tylko długość. Mój znajomy ma stosunkowo normalną stopę, ale szerokość to faktycznie płetwa i ciężko mu kupić coś klasycznego. Tak to niestety czasem jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCH Napisano 4 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Maj 2015 Najweselsze jest to, że żyjąc na śląsku wśród rodziny i znajomych zrobiłem pomiary i muszę powiedzieć, że stopy o normalnej proporcji są raczej w mniejszości. Dla przeciętnego mieszkańca moich okolic tęgość buta powinna wynosić H. Normalne są stopy I, J i więcej. Wśród sprawdzonych 51 osób:2 - E,7 - F,11 - G, 12 - H 11 - I 5 - J 2 - K 1 - LNie są to pomiary pasujących butów, ale stóp z definicji tęgości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi