Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Fajka to (oczywiście) Astley's of Jermyn Street. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nawiasem mówiąc, a propos rolexa: każdy kto lubi oglądać Bonda (albo przynajmniej lubił oglądać za szczeniaka) wie, że w Dr No Bond nosi submarinera na niedopasowanym, 16 mm NATO strap. Otóż podobno na owe czasy Sub był tak egzotycznie duży, że mało było pasków, które dałoby się do niego dopasować, więc Connery używał takiego, jaki był. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 A to miałem na myśli mówiąc, ze Protrek jest ROBOCZYM zegarkiem: Zgodnie ze zwyczajem: polar Helikon Alpha Tactical, spodnie MIWO specjalne (szyte MTM, a co!), czapka wojskowa francuska (kamuflaż CCE), buty (niewidoczne) Meindl Desert Fox. Latarka no name 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 No dobra, wygrałeś;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 16 minut temu, Wuj napisał: No dobra, wygrałeś;) Ale co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 Jakiś taktyczny pojedynek lub potyczkę, czytając opis wyposażenia;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 29 minut temu, Wuj napisał: Jakiś taktyczny pojedynek lub potyczkę, czytając opis wyposażenia;) Taka praca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 @Clovis, taka prośba na przyszłość - jeśli możesz, staraj się nie 'rozmawiać' sam ze sobą. Jeśli pod Twoim ostatnim wpisem nikt nic nie dodał, po prostu edytuj go i dopisz, co Ci wcześniej umknęło... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 55 minut temu, Koval napisał: @Clovis, taka prośba na przyszłość - jeśli możesz, staraj się nie 'rozmawiać' sam ze sobą. Jeśli pod Twoim ostatnim wpisem nikt nic nie dodał, po prostu edytuj go i dopisz, co Ci wcześniej umknęło... Ostatnio gdzieś w powtórkach leci porucznik Columbo - musiałem zarazić się od niego tym fatalnym nawykiem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 7 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Zegarek z czasów najlepszych płyt rock N rolla: Seiko sportsmatic: 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 To ten z bazarku na KMZiZ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 Oris kumpla 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 1 minutę temu, waski napisał: To ten z bazarku na KMZiZ? Tak, doskonałe zakupy, pozdrawiam kolegę Marcina. Obrażam sie na Szwajcarię- chcą mnie oszukać, chcą na mnie zarobic! Te ceny z ostatniego sezonu! wchodzę w Kraj Kwitnącej Wiśni. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 3 minuty temu, eye_lip napisał: Oris kumpla Marynara jeszcze lepsza:)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2016 @Wuj, zastanawiałem się czy go nie kupić. Gratuluję świetny jest! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pablo102425 Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Mam go od jakiegoś czasu, mój pierwszy zegarek z tych bardziej eleganckich, jedyny poza tuzinem G-SHOCKów i Timex Expedition, który nadaje się do garnituru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 Piękny tamten Oris, czy to jakiś aktualny model? Wygląda elegancko wintydżowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 To jeden z kultowych modeli orisa, jest cały czas w produkcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 9 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2016 3 godziny temu, eye_lip napisał: To jeden z kultowych modeli orisa, jest cały czas w produkcji. Dzięki, faktycznie bardzo dekoracyjny. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 10 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 10 Październik 2016 @waski Tutaj by idealnie pasował: https://en.wikipedia.org/wiki/Komsomolskaya_(Koltsevaya_Line) (i ogólnie do większości stacji z 5 linii moskiewskiego metra). W warszawskim metrze... sam nie wiem 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Dziś zabytkowy szwajcarski Marvin w kopercie typu krab: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
O.v.K. Napisano 11 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Mój pierwszy od ładnych kilku (nastu?) lat zegarek... Cieszę się z niego jak dziecko! 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi