maciato Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 Chyba pierwsza Alpina która trafia w mój gust (o ile rozmiar to nie 40mm+). Cytuj
bofff Opublikowano 30 Września 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Września 2016 właśnie 42 ale i tak zmieniam na taki 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 Dawno mnie nie było. Omega na niedzielę 14 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Opublikowano 3 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 3 Października 2016 12 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Opublikowano 4 Października 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Orient Star standard date - jestem w szoku: cena - jakość. 10 Cytuj
maciato Opublikowano 4 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 4 Października 2016 Godzinę temu, Wuj napisał: Orient Star standard date - jestem w szoku: cena - jakość. Zgadzam się z powyższym ? 8 Cytuj
Wuj Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Przed chwilą kupiony:) Polowałem na dziwnego pilota, to mam teraz:) 6 Cytuj
Mikołaj.J Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Zdjęcie z przedwczoraj, ale dzisiaj też był. 2 Cytuj
mosze Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Dnia 1.10.2016 o 17:19, waski napisał: [seiko] Zdrada. 3 Cytuj
waski Opublikowano 5 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 5 Października 2016 Raczej nowy wymiar stosunków radziecko-japońskich Cytuj
Wuj Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Ale żeś stjuningował to zdjęcie;) Pokaż zegarek bez filtrów, bo bardzo ładny. Chodzi za mną jakaś księżycowa komplikacja, coś bym kupił;) 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Co do tytułowego pytania: Rolex Submariner, nieco już sfatygowany Cytuj
eye_lip Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Bez zdjęcia na ręku, się nie liczy 1 Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 1 minutę temu, Clovis napisał: Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało Prześlij mailem E-maile BB chyba potrafi wysyłać Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 On potrafiłby, gdybym dał mu szansę, ale nigdy nie uruchomiłem tam internetu. Słowo skauta. Ale to już offtopic... Cytuj
damiance Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 9 godzin temu, Wuj napisał: Ale żeś stjuningował to zdjęcie;) Pokaż zegarek bez filtrów, bo bardzo ładny. Chodzi za mną jakaś księżycowa komplikacja, coś bym kupił;) Właśnie po raz n-ty zastanawiam się nad jego sprzedażą, ale chyba nie tym razem Postaram się zrobić zdjęcie, niebawem, lepsze - to było robione w słabym, sztucznym świetle dlatego przerobiłem Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Strzeliłem właśnie fotę lustrzanką czterech moich ulubionych zegarków i kit, wyszło nieostre. Teraz z powrotem karta do aparatu, aparat włączyć, machnąć parę fot, kartę wyjąć, do czytnika, popatrzeć... i znowu będą do kitu Cytuj
Wuj Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 Spróbuj położyć je na butach- buty wyszły jak żyleta! Cytuj
Clovis Opublikowano 6 Października 2016 Zgłoś Opublikowano 6 Października 2016 O, teraz udało się trochę lepiej. Widzimy tutaj: starego Rolexa, którego kupiłem w UK jakieś 10 lat temu z second-handu, nowego Deep Blue T-100 Tritium, skrajnie profesjonalnego ProTreka (Casio) i wiekową "patelnię" Orienta, która chwilowo jest tylko na częściowym chodzie i czeka na przegląd, czyszczenie i przywrócenie świetności. I tak naprawdę to ją darzę największym sentymentem jako przedmiot z czasów, kiedy wbiegało się na czwarte piętro bez wysiłku, a Maryna dawała na każde zawołanie... Dzisiaj nosiłem Rolexa do garnituru, a potem przez resztę dnia Protreka. 6 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi