Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer :-) Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało :-)

Opublikowano
1 minutę temu, Clovis napisał:

Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer :-) Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało :-)

Prześlij mailem :) E-maile BB chyba potrafi wysyłać :) 

Opublikowano
9 godzin temu, Wuj napisał:

Ale żeś stjuningował to zdjęcie;) Pokaż zegarek bez filtrów, bo bardzo ładny. Chodzi za mną jakaś księżycowa komplikacja, coś bym kupił;)

Właśnie po raz n-ty zastanawiam się nad jego sprzedażą, ale chyba nie tym razem :D

Postaram się zrobić zdjęcie, niebawem, lepsze - to było robione w słabym, sztucznym świetle dlatego przerobiłem

Opublikowano

Strzeliłem właśnie fotę lustrzanką czterech moich ulubionych zegarków i kit, wyszło nieostre. Teraz z powrotem karta do aparatu, aparat włączyć, machnąć parę fot, kartę wyjąć, do czytnika, popatrzeć... i znowu będą do kitu :-)

Opublikowano

O, teraz udało się trochę lepiej. Widzimy tutaj: starego Rolexa, którego kupiłem w UK jakieś 10 lat temu z second-handu, nowego Deep Blue T-100 Tritium, skrajnie profesjonalnego ProTreka (Casio) i wiekową "patelnię" Orienta, która chwilowo jest tylko na częściowym chodzie i czeka na przegląd, czyszczenie i przywrócenie świetności. I tak naprawdę to ją darzę największym sentymentem jako przedmiot z czasów, kiedy wbiegało się na czwarte piętro bez wysiłku, a Maryna dawała na każde zawołanie... Dzisiaj nosiłem Rolexa do garnituru, a potem przez resztę dnia Protreka.

rolex.jpg

• Oceniam pozytywnie 6