maciato Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Chyba pierwsza Alpina która trafia w mój gust (o ile rozmiar to nie 40mm+). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bofff Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 właśnie 42 ale i tak zmieniam na taki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rafix Napisano 30 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2016 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ataman Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 1 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Październik 2016 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. MichałZet Napisano 3 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 Dawno mnie nie było. Omega na niedzielę 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 3 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 3 Październik 2016 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 4 Październik 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Orient Star standard date - jestem w szoku: cena - jakość. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 4 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 4 Październik 2016 Godzinę temu, Wuj napisał: Orient Star standard date - jestem w szoku: cena - jakość. Zgadzam się z powyższym 😎 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Przed chwilą kupiony:) Polowałem na dziwnego pilota, to mam teraz:) 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Co to za paseczek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Zdjęcie z przedwczoraj, ale dzisiaj też był. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Dnia 1.10.2016 o 17:19, waski napisał: [seiko] Zdrada. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 Raczej nowy wymiar stosunków radziecko-japońskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 5 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Październik 2016 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Ale żeś stjuningował to zdjęcie;) Pokaż zegarek bez filtrów, bo bardzo ładny. Chodzi za mną jakaś księżycowa komplikacja, coś bym kupił;) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Co do tytułowego pytania: Rolex Submariner, nieco już sfatygowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Bez zdjęcia na ręku, się nie liczy 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 1 minutę temu, Clovis napisał: Nic nie poradzę, uparłem się na Blackberry to teraz nie mam jak przetransferować ewentualnej fotki na komputer Fota będzie, jak już przejdę na emeryturę i będę miał czas rozszyfrować instrukcję ściągania z sieci i instalowania specjalnego programu, który umożliwia podobno oglądanie fotek z BB przez komputer domowy. Bo tak z marszu się nie udało Prześlij mailem E-maile BB chyba potrafi wysyłać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 On potrafiłby, gdybym dał mu szansę, ale nigdy nie uruchomiłem tam internetu. Słowo skauta. Ale to już offtopic... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 9 godzin temu, Wuj napisał: Ale żeś stjuningował to zdjęcie;) Pokaż zegarek bez filtrów, bo bardzo ładny. Chodzi za mną jakaś księżycowa komplikacja, coś bym kupił;) Właśnie po raz n-ty zastanawiam się nad jego sprzedażą, ale chyba nie tym razem Postaram się zrobić zdjęcie, niebawem, lepsze - to było robione w słabym, sztucznym świetle dlatego przerobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Strzeliłem właśnie fotę lustrzanką czterech moich ulubionych zegarków i kit, wyszło nieostre. Teraz z powrotem karta do aparatu, aparat włączyć, machnąć parę fot, kartę wyjąć, do czytnika, popatrzeć... i znowu będą do kitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wuj Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 Spróbuj położyć je na butach- buty wyszły jak żyleta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 6 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2016 O, teraz udało się trochę lepiej. Widzimy tutaj: starego Rolexa, którego kupiłem w UK jakieś 10 lat temu z second-handu, nowego Deep Blue T-100 Tritium, skrajnie profesjonalnego ProTreka (Casio) i wiekową "patelnię" Orienta, która chwilowo jest tylko na częściowym chodzie i czeka na przegląd, czyszczenie i przywrócenie świetności. I tak naprawdę to ją darzę największym sentymentem jako przedmiot z czasów, kiedy wbiegało się na czwarte piętro bez wysiłku, a Maryna dawała na każde zawołanie... Dzisiaj nosiłem Rolexa do garnituru, a potem przez resztę dnia Protreka. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi