Tanatos70 Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 Wiosna w rozkwicie, więc powrócił kajman- tan od Filipa 5 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 13 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 13 Kwiecień 2018 . 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Na adekwatnym pasku od Filipa 4 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 14 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 14 Kwiecień 2018 Dzięki temu że minęła moda na zegarki wielkości krążka hokejowego, staruszki wracają do łask . 1 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 18 godzin temu, mayor napisał: Dzięki temu że minęła moda na zegarki wielkości krążka hokejowego, staruszki wracają do łask . To ten słynny egzemplarz ukrywany w "wiadomym miejscu"? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 Godzinę temu, NieMy napisał: To ten słynny egzemplarz ukrywany w "wiadomym miejscu"? Tamten był złoty. No, ale fakt- rozmiar ma znaczenie. Z Paneraiem byłby kłopot : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bodzixon Napisano 15 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 15 Kwiecień 2018 W dniu 7.08.2016 o 19:54, maciato napisał: Jaki to model? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 @bodzixon SAGA053 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kichanadeta Napisano 16 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. marian o Napisano 16 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2018 . 6 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nowy176 Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 17 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 17 Kwiecień 2018 Mimo że niezbyt doceniane, zegarki Rado to ciekawa alternatywa dla vintage od renomowanych producentów.,Solidne wykonanie,design przyciągający wzrok,sprawdzone mechanizmy ETA i na dodatek unikalna funkcja ,której nie można znaleźć w innych zegarkach- Logo z obrotową kotwicą .,Obrotowa kotwica to nie tylko ozdoba,ale także wskaźnik podobny do kontrolki "check engine indicator" w kokpicie samochodu.,Jeżeli kotwica się obraca,to znak że mechanizm zegarka jest dobrze smarowany,kiedy kotwica się zatrzyma to sygnał ,że smary w zegarku wyschły i trzeba myśleć o serwisie., 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 18 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2018 4 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zimmermann Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 SeikoWysłane z mojego MotoG3 przy użyciu Tapatalka 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarasJakub Napisano 19 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2018 Cenię minimalizmWysłane z mojego D6503 przy użyciu Tapatalka 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 21 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 1 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. TheMakowski Napisano 21 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 21 Kwiecień 2018 2 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Krzysiek_W Napisano 24 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 wczorajszy - to jedyny rusek który miałem, sprzedałem i znowu go kupiłem plus dzisiaj standardowo młody hans 5 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
LONG STORY SHORT Napisano 24 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Kwiecień 2018 Nowość z Kickstartera - zegarek HIRWILL inspirowany dawnymi barometrami 3 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Leppard Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 Kolor Blue wcale nie musi być smutny 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mikołaj.J Napisano 25 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2018 3 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jash Napisano 26 Kwiecień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Kwiecień 2018 Google Pixel 2 | Tapatalk Pro 2 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Wuj Napisano 28 Kwiecień 2018 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2018 Zastanawiałem się nad kupnem Rolexa - w celach inwestycyjnych. Potem stwierdziłem, że po pierwsze mnie na niego nie stać, po drugie co to za inwestycja, skoro jeśli bym go kupił, to za Chiny ludowe nie chciałbym go sprzedać. Na otarcie łez wziąłem takie oto Seiko: 2 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi