Kyle Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 Legend Diver jest świetny, miałbym, gdyby nie rozmiar L2L, uszy wystają mi poza nadgarstek (16,5-17 cm). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 3 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2015 znowu Eterna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 5 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Tudor day Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 U mnie dziś 'ropuch' (parafrazując pewnego pana Filipa - ten zegarek to taki BAMF ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Cartier na szarym pasku z gada od JFS 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 5 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2015 Powinniśmy założyć wątek - 'Jaki pasek od JFS mam dziś na ręku'! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 6 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 Generalnie mozna zalozyc warek jaki pasek masz dzis na ręku i co jest do niego do kompletu Portfel pasek do spodni buty itd itp Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 6 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Marzec 2015 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Marzec 2015 Dziś u mnie nowy zestaw: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciaptak Napisano 9 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2015 Bardzo mi się podoba ds1. Jest u mnie na topwish list Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 11 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2015 Dzisiaj klasycznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 12 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 a u mnie dziś takie połączenie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 MS Perigraph 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heinz Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Igor, kojarzę Twojego PAMa z KMZiZ. Z każdym paskiem nabiera innego charakteru Ja nieco skromniej: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
vasa Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 A ja najskromniejszym klasykiem się pochwalę. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Przypadkowy zakup. Wszedłem dziś do antykwariatu w zupełnie innym celu, wyszedłem z zegarkiem. Wiem tylko tyle, że zakupiony przez poprzedniego właściciela w 1979 roku. Nigdy nie noszony (nawet foliowe zabezpieczenie dekielka jeszcze nie zostało ściągnięte), w oryginalnym choć wyjątkowo przaśnym pudełku (pamiętam taką estetykę z lat 80-tych). Pasek, choć oryginalny, nie podoba mi się i pewnie wymienię, ale co tam: piękny jest. . Przez chwilę poczułem się, jakbym znów dostał prezent komunijny (data się idealnie zgadza ). 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Albert Borowiecki Napisano 12 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2015 Taki zachód słońca, może na ręku nic co mogło by się wybić, ale klimat robi robotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 13 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 Navitimer na pasku z płaszczki zgadnijcie od kogo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 13 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Marzec 2015 na pasku niestety nie ode mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Marzec 2015 Dzisiaj zegarek dobrany do samochodu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Dziś u mnie nowy zestaw: Sam jestem szczęśliwym posiadaczem DS1, jednak przyznam szczerze nie myślałem że zegarki z czarną tarczą nadają się do łączenia z brązowymi paskami. Ciekawy jestem Waszej opinii odnośnie doboru koloru paska do koloru tarczy i indeksów zegarka, a konkretnie czy są jakieś reguły czy hulaj dusza.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szego Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Moim zdaniem nie wygląda to najgorzej, mimo, że nie przepadam za ciemnym cyferblatem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Marzec 2015 Są brązy i brązy ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
igor Napisano 17 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 I nie chce zejść z ręki za żadne skarby Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
astaroth Napisano 17 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Marzec 2015 I nie chce zejść z ręki za żadne skarby Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk No to hulaj dusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi