proki1971 Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 2 Kwietnia 2015 Klasyka gatunku. Zestawienie z tym brązowym paskiem rewelacyjne. Podobnie zresztą jak Filipowy Lonżinek. Cytuj
waski Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Kwietnia 2015 Dziś Pabieda z 52, z diamentową koronką. 4 Cytuj
TomiW01 Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bardzo fajny, a coś więcej o tych bransoletkach... tom______i Cytuj
marcin_old Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 4 Kwietnia 2015 Bardzo fajny, a coś więcej o tych bransoletkach... tom______i Dziękuję! Bransoletki są z HM, obecna kolekcja, pakowane po 2 sztuki. Nie wiem dokładnie co to za materiał, są miłe w dotyku. Teraz dorwałem koraliki piasek pustyni, sam zacznę robić takie. Cytuj
Mateusz3M Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 No gdzie to śniadanie? ;] Cytuj
maciato Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Dzisiaj towarzyszy mi taki staruszek: 7 Cytuj
paparazzo Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 5 Kwietnia 2015 Niekiedy (a nawet bardzo często) nienachalna klasyka przewyższa najdroższe wydziwnione modele. Wygląda znakomicie Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. wolezozole Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Narzekaliscie na mała ilośc eleganckich garniturowców. To proszę. Bardzo rzadko go nosze tylko na specjalne formalne okazje, bo jakiś taki mały i przyzwyczajony jestem do większych sportowych zegarkow. Ciekawostka jest fakt, ze zegarek został wyprodukowany w roku w którym się urodzilem. 26 Cytuj
maciato Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Coś pięknego, gratuluję! Cytuj
igor Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 8 Kwietnia 2015 Jest super elegancki gratulacje !!! Taka sytuacja dzis miała miejsce u mnie Wysłane z mojego iPhone 5s przez Tapatalk 2 Cytuj
Skalpel Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zawsze się "ślinię" na widok tego speedmastera... Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zawsze się "ślinię" na widok tego speedmastera... Z tego co pamiętam był kilka dni temu do 'wzięcia' Cytuj
igor Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Autor Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Taki Speedi Reduce na KIZIMIZI jest dalej na sprzedaż Kolega Ruski sprzedaje polecam ten rozmiar jak dla mnie jest w sam raz Cytuj
Marcin_L Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Taki Speedi Reduce na KIZIMIZI jest dalej na sprzedaż Kolega Ruski sprzedaje polecam ten rozmiar jak dla mnie jest w sam raz Eeee, jak Speedmaster, to tylko na Lemanii z hesalitowym szkiełkiem. Automat i szafir do Speedy'ego to jak kwiatek do kożucha. Sprzeczne z istotą tego zegarka Wiem, wiem, maniak jestem. Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Kolegę RUSKI też mogę polecić. Szkoda, że nie mam drobnych bo kupiłbym.. Cytuj
CherryMorello Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 @wolezozole Twój patek bije wszystko co do tej pory widizałem! 1 Cytuj
paparazzo Opublikowano 9 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 9 Kwietnia 2015 @maciato, chyba lubisz "starsze" 1 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi