Embassy of Elegance Napisano 18 Wrzesień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Wrzesień 2016 Nie zapomnę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 20 Wrzesień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2016 On 17.09.2016 at 7:21 PM, Embassy of Elegance said: Zrobił się mały "wysyp" grenadyn Zatem dorzucę kolejną (7-fold bez podszewki i bez wypełnienia): Wiąże się/go bardzo dobrze. Obawy o zbyt gruby węzeł w moim subiektywnym przekonaniu nieuzasadnione. Mniej więcej jak 3-fold z bardzo lekkim wypełnieniem. Kolorystyka lepsza niż na zdjęciu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 11 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Październik 2016 Drodzy Forumowicze, nowe grenadyny są już dostępne w standardowej ofercie: https://embassyofelegance.com/pl/c/GRENADYNA-GROSSA/130https://embassyofelegance.com/pl/c/GRENADYNA-FINA/71 Dodatkowo 4 drukowane jedwabie: https://embassyofelegance.com/pl/c/DRUKOWANY-JEDWAB/70 P.S. Pod koniec października wprowadzimy nową kolekcję drukowanej wełny . Pozdrawiam, Paweł 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 14 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 drukowana wełna od Was to jeden z moich faworytów. Czekam z niecierpliwością. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 14 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2016 Bardzo mnie to cieszy. Znając Twoje preferencje, gwarantuję, że z nowej drukowanej wełny będziesz bardzo zadowolony . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 26 Październik 2016 Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Jeszcze przed wyjazdem jakaś paczka przyszła ... na razie część zawartości, bo samolot ucieknie Dzięki EoE !!! 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 26 Październik 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 26 Październik 2016 Proszę bardzo! Miłego "wypoczynku" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Embassy of Elegance Napisano 11 Listopad 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2016 W końcu dotarła drukowana wełna . Za parę dni będzie dostępna w sklepie, a tymczasem poniżej zdjęcia tkanin: 17 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 13 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Piękna ta wełna..., aż się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 13 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2016 Oj piękna Myślę, że w środę będą już u Ciebie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zajac Poziomka Napisano 15 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Pierwszy? Kolory są bardzo żywe i intensywne jak na wełnę. Jeszcze nie mam zbyt wielu pomysłów z czym ten krawat zestawiać, ale i tak jest super Jakość wykonania - jak to EoE,wyśmienita. 16 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 15 Listopad 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Listopad 2016 Ano pierwszy . Dziś kolejne wyjechały... 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 19 godzin temu, Embassy of Elegance napisał: Ano pierwszy . Dziś kolejne wyjechały... Juz chyba nawet przyjechały, tylko przekonam sie o tym dopiero w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 16 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 16 Listopad 2016 Gratuluję b. ładne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Ci, którzy już kupili, wybrali wariant self-tipped czy untipped (rulonik)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Ja self-tipped. Dostałem maila, że paczka już idzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 a które wybrałeś, jeśli wolno spytać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
blekit Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Granat i zieleń z dużymi medalionami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 Ja też zamawiałem self-tipped. W ogóle wszystkie krawaty takie zamawiam. Mam jeden z rulonikiem i fajnie wygląda, ale chyba jednak wolę spokojniejszy, mniej "fikuśny" wygląd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 17 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 17 Listopad 2016 11 godzin temu, swordfishtrombone napisał: Ci, którzy już kupili, wybrali wariant self-tipped czy untipped (rulonik)? Tym razem wziąłem same ruloniki. Ostatnio lubię bardzo lekkie krawaty, bo lepiej mi się układają. Dotąd unikałem ich ze względu na szczuplejszy węzeł, ale dostosowaliśmy szablon opóźniając zwężenie i zmieniliśmy wypełnienie na lżejsze. Prawdziwie bespokowe podejście do krawatów . 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. dariusz181064 Napisano 22 Listopad 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Krawat z wełny EoE w zestawie z marynarką z kaszmiru Luigi Bianchi Mantova, kamizelka bespoke Poszetka.com, koszula Eton, poszetka Drakes. Zdjęcie niestety w sztucznym świetle. 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 @dariusz181064, na twoim zdjęciu błękitne elementy są mniej intensywne niż na zdjęciach Sklepu. Jak jest w rzeczywistości, szczególnie w świetle dziennym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dariusz181064 Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Zdjęcie ze sklepu lepiej oddaje kolory. Moje było robione przy sztucznym świetle. Na "żywo" obramowanie medalionów jest praktycznie w takim samym kolorze jak kolor kamizelki. Kolory są bardzo żywe, pastelowe, choć stonowane (nie są jaskrawe). Na zdjęciu wzór jest mniej ostry niż w rzeczywistości. Kolory najlepiej odwzorowane zostały na poszetce i są one zbliżone do kolorystki krawata . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 22 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Listopad 2016 Do mnie też niedługo przyjadą nowe wełny. Bardzom podekscytowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Solecalupo Napisano 24 Listopad 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2016 Czy kolory krawatów na stronie odpowiadają rzeczywistości? Szczególnie chodzi mo o ten: https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-grossa/140 wg opisu ma kolor jasnoszary, granat, biały a ja tam widzę jasnoniebieski, granat, beż. Na tym przykładzie widać że kolory chyba są przekłamane (biały jest beżem)? https://embassyofelegance.com/pl/p/Krawat-z-grenadyny-grossa-w-paski/831 https://www.facebook.com/EmbassyofElegance/photos/a.1550371928562459.1073741828.1537348716531447/1777471399185843/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi