Monkiusz Napisano 19 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Luty 2016 Krawat w opcji bespoke to świetna sprawa, właśnie się o tym przekonałem. Aż szkoda, że przy wcześniejszym zamówieniu się na to nie zdecydowałem - te kilka centymetrów mniej jednak robi olbrzymią róznicę. W końcu nie muszę się gimnastykować nad tym by nic nie wystawało niepotrzebnego z dołu. Przy moich 173 i kołnierzyku 41 krawat o długości 146 cm okazał się trafnym wyborem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. waski Napisano 24 Luty 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Wczoraj przyszedł mój pierwszy 7-fold, świetny, mięsisty materiał. Tradycyjnie, świetna jakość wykonania. Bardzo podobają mi się kontrastujące bordowe rygielki. 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Znów jakiś materiał spod lady? Czy może sam dostarczyłeś materiał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Luty 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Tam zaraz spod lady, tak jakoś wyszło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 24 Luty 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2016 Nie spod lady . Po prostu sporo ostatnio pracy i nie ma kiedy zrobić zdjęć na sklep i "wrzucić" tego wszystkiego. W związku z tym, że niektórzy są zainteresowani to otrzymują "robocze" zdjęcia na PW . Priorytetem jest oczywiście realizacja zamówień, więc sklep musi "poczekać". 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
anfi Napisano 1 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2016 Chciałbym zapytać czy i ewentualnie kiedy pojawi się burgundowa (bordowa) grenadyna fina ? Prosiłbym o podanie w miarę dokładnego terminu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Oczywiście bordowa fina będzie w ofercie. Co do terminu to będę wstanie go podać za około tydzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 2 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2016 Jeszcze jedna informacja. Od 7 do 12 marca jesteśmy na urlopie. Zamówienia złożone w tym czasie będą realizowane po naszym powrocie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 5 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 5 Marzec 2016 Zamówiłem i otrzymałem nowe krawaty z jedwabiu drukowanego. W przypadku materiałów o niższej gramaturze poprosiłem o lekkie wypełnienie z wełny. te o wyższej gramaturze bez wypełnienia. (na usprawiedliwienie jakości zdjęć powiem, ze zmieniłem telefon). Wszystkie 7-foldy. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 14 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Marzec 2016 Drukowany jedwab dostępny jest już w sklepie w zakładce bespoke. W razie jakichkolwiek pytań jestem do dyspozycji. Pozdrawiam, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Zając dojechał Jest rewelacyjny! Dzięki! 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Zając dojechał Jest rewelacyjny! Dzięki! Rewelacja! I jak pasuje do brazu... miodek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Niech się dobrze nosi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Czy planowane jest wprowadzenie do oferty fularów? Niektóre jedwabie aż się proszą o zaistnienie w takiej postaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adwa Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Czy planowane jest wprowadzenie do oferty fularów? Niektóre jedwabie aż się proszą o zaistnienie w takiej postaci Fulary nosza tylko czarne charaktery, czyli po naszemu, zli ludzie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 A ja bym sobie sprawił fular. @saphir.pl - piękny krawat, też taki mam (chyba, bo jeszcze nie odebrałem paczki). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 23 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Czy planowane jest wprowadzenie do oferty fularów? Niektóre jedwabie aż się proszą o zaistnienie w takiej postaci Myślę, że w przyszłości jest na to szansa . Na dzień dzisiejszy jest mi trudno powiedzieć kiedy to będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 23 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2016 Fulary nosza tylko czarne charaktery, czyli po naszemu, zli ludzie:) Ja słyszałem, że 29% ludzi, którzy zajmują dwa miejsca na parkingach podziemnych i nie segregują śmieci, wrzucając twardo szkło do papieru, noszą fulary co 3 dzień. Mówi o tym około 7 niezależnych badań, podobnie jak o tym, że ludzie najbardziej wierzą w zmyślone liczby, jeżeli są to liczby pierwsze 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. saphir.pl Napisano 24 Marzec 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 @swordfishtrombone, dzięki! Warto czekać W drugim pudełku znaleziono ... Nawet znajomy stary, zgorzkniały heavymetallowiec po oględzinach zapowiedział, że czas kupić sobie pierwszy w życiu krawat Jest moc! 12 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Xune Napisano 24 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2016 Obawiam się że do tematu niewiele nowego wniosę - ciężko mówić inaczej niż w superlatywach. Kilka razy zdążyłem już założyć grenadynę EoE i od razu się zakochałem Sam splot jedwabiu jest absolutnie świetny i bardzo mi się podoba. Wykonanie jest świetne, wymiary odwzorowane, a kolor naprawdę genialny - jestem fanem fioletu i krawat EoE jest w moim ulubionym odcieniu. Nie mogę też nie wspomnieć o obsłudze - miałem sporo pytań, nieraz zapewne mało mądrych, ale na każde uzyskiwałem cierpliwe, wyczerpujące odpowiedzi. Nawet pudełko wygląda luksusowo i świetnie się sprawdza do przechowywania bawełny Wiem że do sklepu na pewno jeszcze nie raz powrócę. Krawat w EoE zamówiłem w wersji bespoke, skrócony o bodaj 4 cm - teraz już wiem żeby następne skrócić jeszcze trochę bardziej, chyba tez skuszę się na poszerzenie o pół centymetra względem standardu. Wypełnienie, konstrukcja i podszewka standardowe. Cały czas trenuję dobre wiązanie z łezką, chętnie przyjmę konstruktywną krytykę Poniżej w wersji lekkiego szaleństwa kolorystycznego - testuję i sprawdzam różne połączenia. Mi osobiście całkiem się podoba. Fioletowa grenadyna fina na tle Lantiera, pod kamizelką bespoke (w rzeczywistości troszkę bardziej ruda). 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Embassy of Elegance Napisano 25 Marzec 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Bardzo dziękuję za miłe słowa . Co do wiązania to myślę, że węzeł jest odrobinę za luźny. W kwestii łezki, to spróbuj "uformować" ją na środku. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
spiryt Napisano 25 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 25 Marzec 2016 Pochwalić zawsze trzeba, no to chwalę. Zapominam też o innych producentach krawatów, jeżlei krawaty to EoE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 27 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Marzec 2016 @Saphir.pl, och, katastrofa, sprzed nosa mi sprzątnąłeś ten krawat Za długo dumałem i mogę teraz tylko smakiem się obejść, przepiękne i rzadkie zestawienie kolorów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Marzec 2016 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2016 Jeżeli ktoś się zastanawia, czy len z jedwabiem to tkanina odpowiednia do 6-folda, odpowiadam: tak, odpowiednia. Odebrałem dziś taki właśnie krawat i jak zwykle jestem zachwycony. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. roj Napisano 7 Kwiecień 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 7 Kwiecień 2016 Wczoraj otrzymałem kolejny krawat i poczułem się w obowiązku napisania kilku słów. o firmie: Po pierwszym zamówieniu byłem bardzo zadowolony ale z każdym kolejnym jestem zadowolony jeszcze bardziej! Kontakt, pomoc w wyborze (średnio wymiana ponad 20 emaili na krawat z moim marudzeniem i pytaniami ), możliwość spersonalizowania, jakość produktu.. Wszystko 10/10. W porównaniu z moim przykrym doświadczeniem w kontaktach z bezpośrednią konkurencją <nie RoT> (i produkt i podejście do klienta) to czuję się "jak król" o realizacji zamówienia: Zamówienie 4 kwietnia wieczorem, odbiór w paczkomacie 6 kwietnia w ciągu dnia. A krawat z działu bespoke.. o produkcie: Krawat to grenadyna fina. 3 fold z miękkim wypełnieniem wełną. Bardzo ładny materiał, głęboki kolor (niestety marne zdjęcie tego nie oddaje). Dzięki personalizacji długość, szerokość, kształt, wypełnienie dokładnie takie jakie było potrzebne. Bardzo polecam zakupy w EoE! To trzeci krawat i na pewno nie ostatni p.s. zdaję sobie sprawę, że ten post brzmi jak artykuł sponsorowany ale naprawdę jest aż tak dobrze! edit: jeszcze druga fota w lepszym świetle 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi