Ravic Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Dla wszystkich jest jakiś facebookowy rabat -5%, dla stałych klientów jest stały rabat -10%, jeśli się nie mylę. Gdzie można znaleźć ten kod? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 12 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 12 Styczeń 2015 Najprościej to dodać "klasycznebuty" na facebooku do znajomych i napisać pw z prośbą o kod zniżkowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_B Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Przeglądarka wyrzucała mi błąd i post zamieścił się podwójnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_B Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Witam Szanownych Forumowiczów, W związku z krytykowaniem mojego stylu przez teściową, postanowiłem wziąć się do roboty i stać się eleganckim i dużo spokojniejszym mężczyzną. W ramach akcji "Elegancki Zięć" zakupiłem buty marki Berwick w sklepie klasycznebuty.pl. Buty generalnie mi się podobają i są wygodne, ale niestety mam wątpliwość co do jakości skóry zastosowanej na bucie. Zwłaszcza niepokoją mnie czubki, na których skóra wygląda na spękaną. Bardzo proszę o radę. czy jest powód do obaw? Czy będzie miało to wpływ na żywotność i estetykę buta? Czy ubiegać się o wymianę tej pary? Z góry dziękuję za pomoc. Pozdrawiam Michał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Nie jestem fachowcem (tzn. nie potrafię zdiagnozować przyczyny), ale nie widziałem tego typu efektów na żadnych zakupionych przez siebie butach. Osobiście reklamowałbym, przerzucając koszty wymiany na sklep. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
szewc24 Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Tak jak pisze @mosze reklamuj, bo z tym nic nie zrobisz, jest to wada skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Ja również bym reklamował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał_B Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dziękuję za Wasze odpowiedzi. Czy myślicie, że warto negocjować zniżkę, czy lepiej zwrócić obuwie, bo powyższe wady mogą mieć wpływ na użytkowanie buta? Jeżeli chodzi o estetykę, jeżeli zostanie tak jak obecnie, to przy sensownej zniżce mogę ja zaakceptować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Dla mnie jest to całkowicie dyskwalifikująca buty wada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 13 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2015 Mam ten sam model, z tego samego sklepu - u mnie skóra wygląda normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 19 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Styczeń 2015 Lepiej zareklamuj. Co z tego, że dostaniesz zniżkę. A jak z butem zacznie się coś dziać, no. skóra będzie w tych miejscach pękać, łuszczyć się, bardziej marszczyć, itp, nie wiadomo przecież co jest przyczyną, że skóra tak wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciejj Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Czy model 3561 Tan jest na podeszwie Rendenbach ? Dokładnie ten model: http://sklep.klasycznebuty.pl/308,berwick-3561-tan-ls.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Czy model 3561 Tan jest na podeszwie Rendenbach ? Dokładnie ten model: http://sklep.klasycznebuty.pl/308,berwick-3561-tan-ls.html Pod linkiem który podałeś masz pod zdjęciami zakładkę "Zapytaj o produkt". Wpisz tam zapytanie. Kilka razy tak robiłem i odpowiadali bardzo szybko, przeważnie tego samego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, czy miał ktoś do czynienia z tym modelem? http://www.sklep.klasycznebuty.pl/437,berwick-2639-black-calf.html Jaka jest Wasza ocena wizualna tych butów? Jaka jest u Berwicka rozmiarówka w por. do Barker lub polskich sieciówek - Ryłko, Kazar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Heathcliff Napisano 21 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Ocena wizualna to ogólnie kwestia gustu. Osobiście wolę bardziej zaokrąglone czubki butów. Mnie się te buty za bardzo kojarzą z typem mrówkojada... Porównać rozmiarówki Berwicka do polskich sieciówek się nie da bo kopyta są zupełnie inne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Shenkt Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Witam, czy miał ktoś do czynienia z tym modelem? http://www.sklep.klasycznebuty.pl/437,berwick-2639-black-calf.html Jaka jest Wasza ocena wizualna tych butów? Jaka jest u Berwicka rozmiarówka w por. do Barker lub polskich sieciówek - Ryłko, Kazar? Berwick ma buciska większe o jakieś pół rozmiaru w stosunku do standardu. Jeśli masz 8 do bierz 7,5 itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Dziękuję za Wasze opinie. Proszę również o spostrzeżenia dotyczące tych modeli: Berwick 3488 (podeszwy Redenbacha w butach z tej półki zasługują zdaje się na uznanie) http://www.sklep.klasycznebuty.pl/362,berwick-3488-black-calf.html Berwick 3010 http://www.sklep.klasycznebuty.pl/441,berwick-3010-black-calf.html Przy okazji, może komuś się przyda - kod rabatowy 5 proc. do klasycznebuty.pl: "FBgnc-gnc" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Jak w klasycznych butach jest ze zwrotami? Na stronie w jednym miejscu znalazlem informację, że "Dostawa obuwia i zwroty gratis", w drugim że koszty zwrotu pokrywa kupujący. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roswell89 Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Za regulaminem: "Koszty zwrotnego dostarczenia towaru obciążają konsumenta" Natomiast wysyłka ze sklepu przy zamówieniach >500 zł jest darmowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 21 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2015 Jak w klasycznych butach jest ze zwrotami? Na stronie w jednym miejscu znalazlem informację, że "Dostawa obuwia i zwroty gratis", w drugim że koszty zwrotu pokrywa kupujący. Jak się dogadasz przez telefon, to ze względu na wątpliwości co do rozmiaru, odbiorą zwrot na swój koszt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gillian Napisano 28 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2015 Dzień dobry forumowiczom Berwick 3488 (podeszwy Redenbacha w butach z tej półki zasługują zdaje się na uznanie) http://www.sklep.klasycznebuty.pl/362,berwick-3488-black-calf.html Niestety, ten model ma podeszwę JR tylko w opcji. Pytałem obsługę sklepu - za 699zł jest podeszwa Berwick. Ale wciąż jestem zainteresowany tymi butkami. Ma ktoś może jakieś doświadczenia z nimi? Albo z innymi oksfordami od Berwick, które oferuje sklep klasycznebuty.pl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomiW01 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dzisiejszy zakup, Berwick 2428 w sklepie "Klasyczne buty". Jak je zobaczyłem, nie mogłem się oprzeć️ jak ja ubrałem to stwierdziłem, że muszę je mieć. Leżą na mojej nodze idealnie tom______i 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Bardzo ładne. Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Romek Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 Dziękuję ! Buty doskonale, wprost idealnie leżą na mojej stopie (tak mi się wydaję, zresztą sprzedawcy również ) i wyglądają. Pomimo tego, że byłem ciekaw innych butów (lotniki, monki) to jak je zobaczyłem wiedziałem, że muszę je mieć (notabene monki też kupiłem ). Nigdy jeszcze buty nie leżały tak dobrze na mojej. Rozmiar wycelowany 100 %. Zdjęcie nie oddaje do końca pięknego koloru tych Oxfordów, jak tylko do mnie przyjdą to zamieszczę kilka fotek poglądowych 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 13 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2015 To je kupiłeś i już masz ( skoro mierzyłeś to nie był to chyba zakup przez internet) czy dopiero na nie czekasz??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi