Rascone Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 "Ja uważam ,że o niebo lepiej będziesz wyglądał jeśli schudniesz. Rozumiem już skąd ten nawyk chowania rąk po kieszeniach." Panowie, czy tego typu zwroty będą tolerowane na forum? Być może warto byłoby coś z tym zrobić... Edit, linko do dyskusji: http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1453-co-mam-dzi%C5%9B-casualowego-na-sobie/page-35 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Dzięki za zgłoszenie. Zajmę się tematem z wrodzoną delikatnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 31 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2014 Zająłem się już Tym Krzychu, bez delikatności. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ravic Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Od wczoraj po kliknięciu "pokaż nową zawartość" wyskakuje mi tylko "brak nowej zawartości". Co może być tego powodem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 5 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2014 Sprawdź co masz zaznaczone w okienku "według daty". Ja mam zaznaczone "ostatniego tygodnia" i wszystko działa. Czasem się samo przestawia. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cichy Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Dodając poszczególnego usera do ignorowanych nie będą mi się wyświetlały ptywatne wiadomości które do mnie napisze czy posty które napisał również ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Dałbym głowę, że zapytałem w temacie Shoepassion o cenę butów na Polski rynek różną od ceny Niemieckiej - czy coś mi się pomyliło, czy też nie mam prawa zapytać o taki drobiazg? 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 Abstrahując od interpretacji Administratora, ja domniemam w odpowiedzi na usunięte pytanie, że chodzi o różnicę w wysokości podatku VAT - nasze 23% vs. niemieckie bodaj 19%. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 O, bardzo możliwe, dzięki. Niemniej jednak, proszę o odpowiedź Admina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 23 Kwiecień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2014 W opcji "światowej" też jest taniej w stosunku do cen w polskiej wersji (o 10 euro). Ale najdrożej i tak mają Anglicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Witajcie. Nie znalazłem informacji na ten temat, więc wstawiam pytanie: Czy jest na forum wprowadzony dzienny limit przyznawania punktów reputacji dla użytkowników? Pozdrawiam V. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Jest limit, chyba 10 - właśnie go wyczerpałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vit Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Jest limit, chyba 10 - właśnie go wyczerpałem widzę, że nie tylko ja byłem rozrzutny;) dzięki Krzysiek:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Mam problem z Tapatalk, przy próbie wejścia na forum pokazuje się informacja o błędzie i prośba o skontaktowanie się z administratorem, czy ktoś jeszcze doświadczył takich problemów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Ja mam cały czas w Nieprzeczytanych w Tapatalk te same wiadomości, od kilku dni nie dają się odświeżyć. Oś czasu też nie działa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Ja mam także problem z "Tapatalk" brak połączenie z internetem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Ja również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 16 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2014 Potwierdzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 czy jest lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 Tak, jest lepiej, działa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Apache Napisano 17 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2014 potwierdzam, u mnie też działa, dzięki za pomoc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 18 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2014 A u mnie nie działa, "błąd połączenia z serwerem" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lebowski32 Napisano 26 Czerwiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Czerwiec 2014 Chciałem zamieścić ogłoszenie o sprzedaży przyzwoitych butów (którymi zainteresują się raczej tylko użytkownicy forum). Niestety zostało usunięte z powodu tego, że buty nie były nowe. Potem zamieściłem buty na allegro, a następnie linka w wątku o okazjach na allegro. Dostałem ostrzeżenie, że znowu robię coś wbrew forum. Czy mógłby ktoś proszę wyjaśnić, czy forum BwB w ogóle zrezygnowało z tworzenia (nawet gdzieś w dalekim kącie) płaszczyzny wymiany dobrych, ale używanych rzeczy? W regulaminie nic o tym nie ma. Ani o zakazie ogłoszeń, ani o zakazie odnośników do innych stron. Artykuł IV wskazuje raczej, że jest to dozwolone (i mając na względzie cele stowarzyszenia chyba wskazane, żeby się można było wymieniać dobrymi rzeczami nawet jeśli są używane?). Z góry dziękuję za wyjaśnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tombar Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Od kilku dni przy próbie "wejścia" w wątek "koordynacja kolorystyczna" pojawia mi się komunikat o wirusie. Czym jest to spowodowane? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 16 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 16 Październik 2014 Prawdopodobnie któryś z linków wskazuje na witrynę, która została dodana do "czarnej listy" Twojego programu antywirusowego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi