roland Napisano 29 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 29 Listopad 2012 Spróbuj proszę teraz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
misha07 Napisano 20 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Grudzień 2012 Nie mogę podpiąć forum do Tapatalk. Czy ktoś zna rozwiązanie? I co z tym Tapatalkiem? Jest szansa, żeby ruszyło? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Nie mogę dodać załącznika jpg to wiadomości prywatnej, to norma czy robię coś źle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Gdzie jest dyskusja o bagnie szkockim i perforowanych butach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 W koszu, dorobiła się paru zgłoszeń, więc żarty żartami, ale porządek musi być na forum zachowany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Adam Granville Napisano 21 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2012 Jesteśmy na Mysiej? To była merytoryczna dyskusja pomiędzy p.p. Breslauerem, Vintagem, mną i jeszcze kilku użytkownikami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 22 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 22 Grudzień 2012 Nie wiem czy to będzie wzięte pod uwagę czy nie, ale tutaj: search.php?search_id=unreadposts Brakuje mi nieco opcji oznaczenia tematów jako przeczytane. Po przeczytaniu tematów, które mnie interesują nie mogę ot tak kliknąć "Oznacz działy jako przeczytane " żeby wywalić stąd resztę, tylko muszę cofać się do forum głównego i dopiero kliknąć tę opcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
psu Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Nie wiem czy to będzie wzięte pod uwagę czy nie, ale tutaj: search.php?search_id=unreadposts Brakuje mi nieco opcji oznaczenia tematów jako przeczytane. Po przeczytaniu tematów, które mnie interesują nie mogę ot tak kliknąć "Oznacz działy jako przeczytane " żeby wywalić stąd resztę, tylko muszę cofać się do forum głównego i dopiero kliknąć tę opcję. Również mnie to wkurza! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 23 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2012 Ja mam pytanie, które już w tym wątku zadawano - czy można poprawić literówkę w temacie ("aministratora")? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
type Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 z rzeczy czysto użytecznych: czy istnieje możliwość zmiany ustawień otwierania wszytskich linków na forum w nowej karcie/stronie? kiedyś było ustawione to z automatu, obecnie utrudnia to życie... t. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 24 Grudzień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2012 Jest to kwestia przeglądarki, a nie forum. Pozostałymi sprawami zajmę się po świętach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The-Bigwig Napisano 4 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2013 Jakiś dobry admin podarował moją ulubioną minkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Jest to kwestia przeglądarki, a nie forum. Pozostałymi sprawami zajmę się po świętach. Ktoś mógłby nakierować gdzie tego szukać w chromie ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Czy można dodać opcję "wróć do poprzednio przeglądanego tematu" po zalogowaniu. Jest tylko "wróć do strony głównej" Jak chcę coś odpisać w danym temacie i się zaloguję, przerzuca mnie do strony głównej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 2 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Marzec 2013 Jeśli dobrze Cię zrozumiałem, chodzi o to, że w trakcie przeglądania forum wylogowuje Cię i w momencie, kiedy chcesz coś napisać przerzuca do strony logowania, a po wpisaniu danych i kliknięciu ok, przerzuca do głownej. O to chodzi? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Sanguineus Napisano 22 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2013 Mam uwagę odnośnie linków do innych wątków - większość linków, zamieszczonych w postach innych użytkowników, przenosi mnie do strony głównej, a nie do konkretnego wątku. Czy można coś na to poradzić? Strasznie utrudnia to czasem nawigację po forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Nie mogę podpiąć forum do Tapatalk. Czy ktoś zna rozwiązanie? I co z tym Tapatalkiem? Jest szansa, żeby ruszyło? Czy jest już rozwiązanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 W wątku "ręcznie wykonywane poszetki" umieściłem recenzję testowanej poszetki, ale nie mogę dodać zdjęć. Pod oknem tekstowym nie ma funkcji dodaj załącznik, a jak wchodzę do tego wątku żeby przeczytać wpisy to na dole strony mam komunikat "nie możesz dodawać załączników". Dlaczego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kraszewski Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Nie mam możliwości wysyłania wiadomości prywatnych. Jaka jest tego przyczyna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Marzec 2013 Możesz (już). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 30 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Marzec 2013 Czy jest szansa na uzyskanie informacji od administratora na temat Tapatalk na iPhone? Poprzedni mój post w tym temacie zastał wykasowany jako nie wynoszący nic nowego. Może i nie wnosił ale odpowiedz administratora by mogła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
roland Napisano 31 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 31 Marzec 2013 W obecnej chwili trwają pracę nad zmianą silnika forum, stąd żadne prace na obecnym egzemplarzu nie będą już prowadzone. Sprawdzałem na iPhonie i tapatalk działa normalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 1 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Kwiecień 2013 W obecnej chwili trwają pracę nad zmianą silnika forum, stąd żadne prace na obecnym egzemplarzu nie będą już prowadzone. Sprawdzałem na iPhonie i tapatalk działa normalnie. Dzięki za odpowiedz. Proszę jeszcze o informacje jakim hasłem mam wyszukać forum w Tapatalk? Próbowałem dziesiątki rożnych haseł i nie znajduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gaste Napisano 2 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Kwiecień 2013 Witam, Też nie mogę znaleźć forum na Tapatalk, ani pod nazwą : "Klasyczna męska elegancja", ani "But w butonierce", "Forum but w butonierce", "butwbutonierce.pl", "forum.butwbutonierce.pl". Bardzo lubię czytać to forum (ograniczam się na razie jedynie do czytania), na Tapatalk forum czytałoby mi się dużo lepiej. Pod jaką nazwą mogę odnaleźć forum w programie Tapatalk (Tapatalk v2, iOS)? Pozdrawiam serdecznie, G. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Buzz_1 Napisano 5 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 5 Kwiecień 2013 Witam, Też nie mogę znaleźć forum na Tapatalk, ani pod nazwą : "Klasyczna męska elegancja", ani "But w butonierce", "Forum but w butonierce", "butwbutonierce.pl", "forum.butwbutonierce.pl". Bardzo lubię czytać to forum (ograniczam się na razie jedynie do czytania), na Tapatalk forum czytałoby mi się dużo lepiej. Pod jaką nazwą mogę odnaleźć forum w programie Tapatalk (Tapatalk v2, iOS)? Pozdrawiam serdecznie, G. Chyba tylko my dwaj jesteśmy zainteresowani tematem więc raczej nie rozwinie się. Administrator napisał ze Tapatalk działa na iPhone i to ja tez mogę potwierdzić, działa bardzo dobrze tylko forum butwbutonierce.pl nie działa w Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi