Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
Opublikowano

Dałbym głowę, że zapytałem w temacie Shoepassion o cenę butów na Polski rynek różną od ceny Niemieckiej - czy coś mi się pomyliło, czy też nie mam prawa zapytać o taki drobiazg?

• Oceniam pozytywnie 8
Opublikowano

Abstrahując od interpretacji Administratora, ja domniemam w odpowiedzi na usunięte pytanie, że chodzi o różnicę w wysokości podatku VAT - nasze 23% vs. niemieckie bodaj 19%.

• Oceniam pozytywnie 1
  • 2 tygodnie później...
Opublikowano

Witajcie. Nie znalazłem informacji na ten temat, więc wstawiam pytanie: Czy jest na forum wprowadzony dzienny limit przyznawania punktów reputacji dla użytkowników?

Pozdrawiam

V.

• 1 miesiąc temu...
Opublikowano

Mam problem z Tapatalk, przy próbie wejścia na forum pokazuje się informacja o błędzie i prośba o skontaktowanie się z administratorem, czy ktoś jeszcze doświadczył takich problemów?

• 2 tygodnie później...
Opublikowano

Chciałem zamieścić ogłoszenie o sprzedaży przyzwoitych butów (którymi zainteresują się raczej tylko użytkownicy forum). Niestety zostało usunięte z powodu tego, że buty nie były nowe.

Potem zamieściłem buty na allegro, a następnie linka w wątku o okazjach na allegro. Dostałem ostrzeżenie, że znowu robię coś wbrew forum.

Czy mógłby ktoś proszę wyjaśnić, czy forum BwB w ogóle zrezygnowało z tworzenia (nawet gdzieś w dalekim kącie) płaszczyzny wymiany dobrych, ale używanych rzeczy?

W regulaminie  nic o tym nie ma. Ani o zakazie ogłoszeń, ani o zakazie odnośników do innych stron. Artykuł IV wskazuje raczej, że jest to dozwolone (i mając na względzie cele stowarzyszenia chyba wskazane, żeby się można było wymieniać dobrymi rzeczami nawet jeśli są używane?).

Z góry dziękuję za wyjaśnienie

• 3 miesiące temu...