macaroni Napisano 17 Luty 2010 Zgłoszenie Share Napisano 17 Luty 2010 Masz pytanie dotyczące kwestii technicznych, zadaj je tutaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ę-żine Napisano 8 Kwiecień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Może byśmy podzieli forum na odzież własciwą( granitury, sweterki, koszule) i dodatki (krawaty, spinki, buty itd.)? Byłoby tak czytelniej moim skromnym zdaniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 8 Kwiecień 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2010 Myślę, że tak jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 9 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Pytanie: jeżeli w skrzynce widzę wiadomość "do wysłania" od kilku godzin to czy to oznacza, że odbiorca ma zapchaną skrzynkę forumową i nie otrzymał mojej wiadomości? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
macaroni Napisano 9 Maj 2010 Autor Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2010 Ona dojdzie. Daj jej czas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarmarek Napisano 19 Maj 2010 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2010 Będzie w folderze 'do wysłania' do czasu odczytania jej przez odbiorcę, po przeczytaniu zmieni swoją kategorię na wysłane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Przez chwilę odniosłem wrażenie że forum to, „da rade” bez moderatorów jednak w kontekście ostatnio pojawiających wątków oraz „dziwnych” wpisów (dzielenie się swoimi frustracjami, poglądami pseudo-politycznymi etc. etc.) jestem przekonany że przedłużanie tego bezkrólewia niestety będzie destrukcyjne. Pytania Czy można podzielić/przeorganizować forum tematycznie (na razie nie mam pomysłu, a raczej czasu jak? – ale wspólnie można to zrobić), łącznie z wątkiem offtop gdzie, jeżeli ktoś będzie miał czas, humor lub inne dolegliwości podzieli się ze wszystkimi (lub nie) swoim światopoglądem lub innym nieszczęściem które go dotknęło. Czy można pokusić się o moderator-ów w celu oczyszczenia istniejących wątków (może ktoś z uczestników będzie skłonny?) – być może przeorganizowanie forum wystarczy (było nie było zaglądają tu tylko eleganccy ludzie …) ale raczej wątpię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 A mnie się marzy jakieś podforum dotyczące marek - czasami natykam się na ciuch firmy, której nie znam i chciałbym tutaj poszukać informacji o takim producencie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Byłbym przeciwny cenzurowaniu wpisów. Każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich poglądów nawet bardzo kontrowersyjnych pod warunkiem że nie jest to złośliwy i ordynarny atak na innego użytkownika. Do naruszenia dobrego imienia któregoś z użytkowników chyba jeszcze nie doszło na forum. Natomiast faktycznie jakieś przeorganizowanie tematyczne byłoby potrzebne. Może admin założy oddzielny wątek na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Byłbym przeciwny cenzurowaniu wpisów. Każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich poglądów nawet bardzo kontrowersyjnych pod warunkiem że nie jest to złośliwy i ordynarny atak na innego użytkownika. Do naruszenia dobrego imienia któregoś z użytkowników chyba jeszcze nie doszło na forum. Natomiast faktycznie jakieś przeorganizowanie tematyczne byłoby potrzebne. Może admin założy oddzielny wątek na ten temat?Ja tez jestem przeciwny cenzurze i zgadzam się że każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich poglądów - nieśmiało jednak przypominam że to forum o Klasycznej Męskiej Elegancji i wpisy które rażąco dobiegają od głównego tematu wątku powinny być usuwane lub przenoszone do ... kosza? lub innego podforum np. o teoriach spiskowych lub innych bajkach. Z racji rosnącej liczby użytkowników (co ciesz) obawiam się że to smutna konieczność. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Witam! Wątek, pt. "KOSZ" byłby właściwy dla tematów rażąco odbiegających od tematyki forum. Ci, którzy szukają konkretnych treści do "KOSZA" raczej nie zajrzą Zgadzam się, że warto zadbać o właściwą organizację już teraz - z czasem będzie to wymagało coraz większego nakładu pracy. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Byłbym przeciwny cenzurowaniu wpisów. Każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich poglądów nawet bardzo kontrowersyjnych pod warunkiem że nie jest to złośliwy i ordynarny atak na innego użytkownika. (...) Z racji rosnącej liczby użytkowników (co ciesz) obawiam się że to smutna konieczność. 1. Przyznam, że nie czytam wyjątkowo dokładnie naszego forum, ale NIGDY nie spotkałem się na nim z atakami na innego użytkownika?!? Co masz na myśli? Czy nie przesadzasz? 2. Liczba użytkowników powoli rośnie, ale "liczba wpisów na godz" zdecydowanie maleje w porównaniu do końca lata i października, więc nie przesadzajmy z potrzebą szybiego przebudowy forum. Oczywiście także jestem przeciwko cenzurze. Gdyby ktoś wprowadził np. zasadę, że usuwane są posty wszystkich, których nicki zaczynają się na W i na Z chyba obaj nie bylibyśmy zadowoleni? Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Byłbym przeciwny cenzurowaniu wpisów. Każdy użytkownik ma prawo do wyrażania swoich poglądów nawet bardzo kontrowersyjnych pod warunkiem że nie jest to złośliwy i ordynarny atak na innego użytkownika. (...) Z racji rosnącej liczby użytkowników (co ciesz) obawiam się że to smutna konieczność. 1. Przyznam, że nie czytam wyjątkowo dokładnie naszego forum, ale NIGDY nie spotkałem się na nim z atakami na innego użytkownika?!? Co masz na myśli? Czy nie przesadzasz? 2. Liczba użytkowników powoli rośnie, ale "liczba wpisów na godz" zdecydowanie maleje w porównaniu do końca lata i października, więc nie przesadzajmy z potrzebą szybiego przebudowy forum. Oczywiście także jestem przeciwko cenzurze. Gdyby ktoś wprowadził np. zasadę, że usuwane są posty wszystkich, których nicki zaczynają się na W i na Z chyba obaj nie bylibyśmy zadowoleni? Pozdr, wojvv Przecież napisałem 'Do naruszenia dobrego imienia któregoś z użytkowników chyba jeszcze nie doszło na forum'. Natomiast jestem pewny że kiedyś do tego dojdzie. Udzielają się tu głównie mężczyźni a więc konflikt i wytoczenie ciężkich armat to kwestia czasu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 1. Przyznam, że nie czytam wyjątkowo dokładnie naszego forum, ale NIGDY nie spotkałem się na nim z atakami na innego użytkownika?!? Co masz na myśli? Czy nie przesadzasz? 2. Liczba użytkowników powoli rośnie, ale "liczba wpisów na godz" zdecydowanie maleje w porównaniu do końca lata i października, więc nie przesadzajmy z potrzebą szybiego przebudowy forum. Oczywiście także jestem przeciwko cenzurze. Gdyby ktoś wprowadził np. zasadę, że usuwane są posty wszystkich, których nicki zaczynają się na W i na Z chyba obaj nie bylibyśmy zadowoleni? Pozdr, wojvv 1. Ja też nie czytałem ale ... nigdy tez w tym wątku nie pisałem o atakach na innego użytkownika, pisałem o dramatycznym mijaniu się z tematem głównym założonego wątku a nawet pisaniem czegoś zupełnie nie na temat (jak poczytasz ostanie to pewnie zrozumiesz). 2. I tutaj niestety tez nie zgadzam się z Tobą - podobnie jak saphir.pl uważam że lepiej to zrobić teraz niż później - taki zabieg zdecydowanie poprawi komfort korzystania z forum, które poza wymianą myśli spełnia też funkcje edukacyjno poradnikową ... a temat Klasycznej Męskiej Elegancji jest powiedzmy wielowątkowy i zaryzykuję złożony. co do usuwania postów "... wszystkich, których nicki zaczynają się na W ..." wyjątkowo Cię rozumiem ale ja o tym nie pisałem dodam tylko że wszystkie wcześniejsze wpisy łącznie z niniejszym to moje zupełnie subiektywne przemyślenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Brzydalllo Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 Saphir zaproponował moim zdaniem dobry pomysł odnośnie kosza, warto by go było wprowadzić. Mogłyby tam lądować tematy typu "Stylistyczne koszmary - aktorzy, piosenkarze, politycy". Co do pod-forum dla offtopu to jestem na nie, po co gadać o d... maryni na forum o męskiej elegancji? I jeszcze druga sprawa jak już jestem przy wątku technicznym. Mianowicie chciałbym aby osoba zakładająca temat mogła go później zamknąć. Ta opcja jest dostępna na większości forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 (...) wojvv Przecież napisałem 'Do naruszenia dobrego imienia któregoś z użytkowników chyba jeszcze nie doszło na forum'. Natomiast jestem pewny że kiedyś do tego dojdzie. Udzielają się tu głównie mężczyźni a więc konflikt i wytoczenie ciężkich armat to kwestia czasu. Myślę, że dobrze będzie, jeśli na naszym (i każdym) forum będzie "więcej wolności niż bezpieczeństwa". Wybacz, ale uważam problem, który podnosisz za sztuczny i wydumany i proponuję zakończyć tą dyskusję lub przenieść ją na priva. Na tej samej zasadzie każdy z Panów Forumowiczów może być (jak w starym dowcipie) oskarżony za usiłowanie gwałtu, bo posiada narzędzie potencjalnej zbrodni. Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zaki Napisano 11 Listopad 2010 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2010 (...) wojvv Przecież napisałem 'Do naruszenia dobrego imienia któregoś z użytkowników chyba jeszcze nie doszło na forum'. Natomiast jestem pewny że kiedyś do tego dojdzie. Udzielają się tu głównie mężczyźni a więc konflikt i wytoczenie ciężkich armat to kwestia czasu. Myślę, że dobrze będzie, jeśli na naszym (i każdym) forum będzie "więcej wolności niż bezpieczeństwa". Wybacz, ale uważam problem, który podnosisz za sztuczny i wydumany i proponuję zakończyć tą dyskusję lub przenieść ją na priva. Na tej samej zasadzie każdy z Panów Forumowiczów może być (jak w starym dowcipie) oskarżony za usiłowanie gwałtu, bo posiada narzędzie potencjalnej zbrodni. Pozdr, wojvv To Ty to zacząłeś wyrywając moje zdanie z kontekstu i tworząc sztuczny problem. Nie zmieniam zdania, uważam że obelgi i niecenzuralne słowa nie powinny mieć miejsca na tym forum. Jęśli sie pojawią powinny być natychmiast usunięte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kapelusz Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 czemu nie mogę wysyłać PW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 8 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 8 Grudzień 2010 Witam! O ile się nie mylę za mało postów na forum wygenerowanych. Nowym użytkownikom trudniej, ale z czasem robi się całkiem fajnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dkeaton Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 Administratorze, polecam nie cenzorować komentarzy pod postami na blogu. Odrobina krytyki jest zawsze na miejscu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Grudzień 2010 Zgłoszenie Share Napisano 12 Grudzień 2010 A jaki to ma związek z forum..którego ten topic dotyczy? Jak masz uwagi co do bloga to wyślij na mejla, zresztą po to macoroni jest administratorem swojego bloga, żeby móc ustalać co się na nim pojawia, a co nie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Adminie, widziałem jakąś nową szatę graficzną forum ... przez chwilę ... ??? ... jeszcze nie piłem gruzińskiego , słowo harcerza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Wszystko super, poza faktem, że ktoś nie przewidział tak pożytecznej opcji w nowej szacie graficznej jak napisanie nowego posta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 no właśnie przez chwilę poczułem się jak bez ręki a już miałem do zapisania treść .. jak to się mówi na końcu języka ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarmarek Napisano 14 Luty 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Luty 2011 Panowie, istotnie pracujemy nad podpięciem nowej szaty graficznej. Spokojnie, brak możliwości odpowiadania czy pisania nowych postów to problem chwilowy, nie planujemy pozostawić tak tego stanu rzeczy :) Dziś może dojść jeszcze do kilku przepięć, prosimy o cierpliwość. Po zakończeniu prac oficjalnie poinformujemy wszystkich. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi