Simon Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Nie wiem czy dałoby się jeszcze coś zrobić, żeby te buty były brzydsze. Tak, to są męskie buty http://www.asos.com/Jeffery-West/Jeffer ... &clr=Brown Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Ale to jest Jeffery West, słynne "infamous English shoes". Nie liczy się. Do tego większość tych butów jest naprawdę wysokiej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Może się nie liczyć i mogą być nawet nie do zdarcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 7 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2011 Fakt, niektóre są zbyt mocne ale przynajmniej sami właściciele robią sobie z tego jaja. Można znaleźć kilka wywiadów w sieci o tej tematyce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 8 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 8 Październik 2011 Fakt, niektóre są zbyt mocne ale przynajmniej sami właściciele robią sobie z tego jaja. Można znaleźć kilka wywiadów w sieci o tej tematyce. Mówiąc szczerze nie spotkałem się nigdy Ale dzięki za info, poszukam i poczytam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 Fakt, niektóre są zbyt mocne ale przynajmniej sami właściciele robią sobie z tego jaja. Można znaleźć kilka wywiadów w sieci o tej tematyce. Mówiąc szczerze nie spotkałem się nigdy Ale dzięki za info, poszukam i poczytam. ja bym to skomentował tak, że umiejętność śmiania się z siebie to b. cenna rzecz, ale nie chciałbym jej posiąść aż w takim stopniu jak posiadacze tych butów ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 9 Październik 2011 Zgłoszenie Share Napisano 9 Październik 2011 ja bym to skomentował tak, że umiejętność śmiania się z siebie to b. cenna rzecz, ale nie chciałbym jej posiąść aż w takim stopniu jak posiadacze tych butów ) Może oni ją właśnie w ten sposób ćwiczą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Christian Louboutin Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Wreszcie nikt już bezkarnie nie nadepnie mi na buty w autobusie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 To są buty antyinflacyjne! Najlepszy wybór w dzisiejszych ciężkich czasach.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Jaki to fason? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 11 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Listopad 2011 Wydaje mi się, że to seamless wholecuts, chociaż to zależy czy dany model prowadził aktywny tryb życia, bo w pewnych przypadkach mogą już nie być bezszwowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 5 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Styczeń 2012 Firma, która specjalizuje się w butach do zadań specjalnych: http://www.ebay.com/itm/Mark-Nason-Used ... 1e627c959a Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
miszel Napisano 6 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2012 o Jezu, dostałem drgawek... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 http://www.mojeciuchy.pl/dane/145370/OR ... ATIS_.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
WhiskeyPapa Napisano 13 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2012 Warto wrzucić do Monk Shoes forever and ever. Ha, w dodatku "[...]W SUPER STANIE TECHNICZNYM I WIZUALNYM[...]" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 16 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 16 Styczeń 2012 Gremliny normalnie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 19 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Marzec 2012 Tak sobie czasem robię przechadzkę po sklepach obuwniczych, takich w galeriach handlowych. Jakieś tam Gino Rossi. Ryłko, Prima Moda itp. Bardzo trudno tam trafić na coś, co wygląda jak normalny wizytowy but typu oxford a dokładniej mówiąc - jest to niemożliwe. Uroda obuwia dostępnego w handlu detalicznym to oczywiście kwestia gustu, natomiast czy wie ktoś, dlaczego prawie wszystko to alladynki, z zadartym do nieba dziobem i dlaczego prawie wszystko to derby? Czy alladynki się produkuje prościej, niż normalne, przylegające podeszwą do podłoża buty? Zastanawia mnie też ciekawy kierunek wzornictwa polegający na umieszczaniu logo producenta w możliwie widocznym miejscu. Czy to tak faktycznie jest, że ludzie tego oczekują? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Niemożliwe? Nie jest to nawet bardzo trudne, problemem jest znaleźć towar dobrej jakości. A logo? No, jak już wydać na buty 300 zł, to "niech nas zobaczą" . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Hint dla producentów: umieszczać logo na podeszwie alladynów, blisko czubka;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ściernik Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Niemożliwe? Nie jest to nawet bardzo trudne, problemem jest znaleźć towar dobrej jakości. A logo? No, jak już wydać na buty 300 zł, to "niech nas zobaczą" . Zgadzam się z Kolegą. Ostatnio znalazłem kilka klasycznych modeli w primo moda i ryłko. Natomiast z mojego ograniczonego doświadczenia wynika, że jakość wykonania pozostawia trochę do życzenia. Logo na bucie wizytowym to jakaś kompletna pomyłka. Na przykład niektóre buty ecco. Całkiem ładny wygląd, niektórych modeli psuje napis na bucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Buty to jeszcze nic (czasem nogawka logo zakrywa)- mnie do szewskiej pasji doprowadza umieszczanie loga producenta na paskach Tu przoduje Wittchen - już kilka razy byłem o krok od zakupu przez neta, ale zawsze okazywało się (bo nie zawsze na zdjęciach widać), że jak nie grawer, to wytłoczenie na końcówce... Nie wiem jak dla Was, ale dla mnie noszenie takiego 'eleganckiego' paska, to prawie jak jak marynarka z logo producenta na rękawie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 True, true... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość grzesiek Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Podoba mi się jeden pasek Wittchen, juz parę razy do niego podchodziłem ale napis na klamrze zawsze powoduje u mnie odwrót ze sklepu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Marzec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 20 Marzec 2012 Podoba mi się jeden pasek Wittchen, juz parę razy do niego podchodziłem ale napis na klamrze zawsze powoduje u mnie odwrót ze sklepu. jakbym siebie widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi