The Blue Boy Napisano 27 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Lipiec 2015 Dziś polecamy "EXCLUZIWE SHOES" firmy Kazkobut http://allegro.pl/stylowe-wygodne-botki-polbuty-skora-naturalna-2808-i5024957821.html?bi_s=ads&bi_m=p1,1&bi_c=17285 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Freccia Bestetti 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Freccia Bestetti Mam nadzieję, że żartujesz. Co ci się w nich nie podoba? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Przeszycie na nosku, grube przeszycia. Do tego norweskie szycie tylko w przedniej części buta. Ogólnie nie podoba mnie się taki typ obuwia. Przypomina modele butów z bazaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Kształt też mi się nie podoba, choć to chyba znak rozpoznawczy Bestetti i ma swoich miłośników, ale wykonanie split toe, szycie i użyte materiały to mistrzostwo świata. Nie zasługuje na miano koszmarka. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Mi się bardzo podobają A to derby! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Według mnie wszystkie buty z przeszyciem na nosku są z automatu koszmarne. Bez względu na rodzaj. Zdecydowanie lepiej wyglądają bez. Takie jak np. te crocketty . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Obawiam się, że możesz być odosobniony w tym stanowisku. Ja osobiście nauczyłem się myśleć wg. reguły "nigdy nie mów nigdy" Dla przeciwwagi też Crocketty 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Raczej się do nich nie przekonam tak samo jak nigdy nie przekonam się do rurek czy przykrótkich marynarek. Kwestia poczucia estetyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 lub jego braku.. wrzucenie klasycznego modelu split-toe w worek z sezonowymi rurkami lub kusymi marynarkami trochę jednak trąci grubą przesadą 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 19 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Wrzesień 2015 Jednemu tego typu będą się podobać, drugiemu nie. Moim zdaniem dalsza dyskusja na ten temat nie ma sensu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Wrzesień 2015 Dyskusja dyskusją, ale wrzucanie klasycznego, uznanego i sprawdzonego fasonu do wątku mija się z tegoż wątku założeniem. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
syntetyk Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 A propo obuwniczej brzydoty. Dlaczego polscy producenci obuwia (lasocki, ryłko itd) nie postawią na klasyki, które chociaż wyglądają przyzwoicie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
rogas2000 Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Bo umieją liczyć kasę? Po co zmieniać coś, co sprzedaje się bardzo dobrze, a nawet jak w przypadku np. CCC pozwala być w czołówce najbogatszych Polaków i europejskiego rynku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Prawda jest taka, że sporo firm znanych na naszym forum z klasyki (Loake, Lloyd, Bally), oprócz klasyki produkuje też obuwnicze (stylistyczne) badziewie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lupin Napisano 23 Wrzesień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2015 Bo uważają, że klienci chcą ciągłych nowości. Chcą się wyróżniać, podążać za zmieniającymi się trendami. Chcą być oryginalni (takie słowa usłyszał znajomy kilka lat temu od jednego z większych producentów obuwia na targach). Poza tym ten model sprzedaży świetnie im się sprawdza i póki ludzie nie zmienią przyzwyczajeń oni swojej mentalności również. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
CherryMorello Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 pytanie - czy znajdzie się ktoś na forum komu podoba się ta para butów z linka? http://www.shoepassion.pl/eleganckie-buty-meskie/no-525.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Tragiczne. Marnotrawstwo surowców. Tak uważam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ajzach Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Takie buty powszechne były w Polsce z dekadę temu, do teraz wiele się tego wala po allegro/secondhandach (choć za ciut niższą cenę) ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Takie buty powszechne były w Polsce z dekadę temu, do teraz wiele się tego wala po allegro/secondhandach (choć za ciut niższą cenę) ... Takie buty stanowią 70% sprzedaży nawet uznanych marek. Taki rynek, z czegoś trzeba żyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 Mhm... potwierdzę tą większość. Zarówno mój szef (Duńczyk) jak i jeden z dyrektorów (Polak) noszą bardzo podobne, tyle, że made by Ecco... Prawdopodobnie też, sądząc po zdartych piętach, nigdy ich nie rozwiązują (dzięki gumkom)... ...i spróbuj się w takim społeczeństwie (z naszą forumową wiedzą i poczuciem estetyki) nie ubierać lepiej niż szef... zadanie dla Tomka Cruise'a 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 13 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 13 Październik 2015 ...i spróbuj się w takim społeczeństwie (z naszą forumową wiedzą i poczuciem estetyki) nie ubierać lepiej niż szef... zadanie dla Tomka Cruise'a Eee nie trać wiary Milionom Polaków to się udaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Twardy82 Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 Eee nie trać wiary Milionom Polaków to się udaje Hargin... rozczaruję Cię, w moje branży (przemysł) sytuacja jest bardziej niż tragiczna... koszule z krótkim rękawem i krawat, powyższe koszmarki obuwnicze i oversize'owe garnitury z kwadratowymi ramionami w kolorach obowiązkowej czerni lub bardo ciemnego grafitu uchodzą za "kanon elegancj" U mnie w firmie się nie da... nie znam ani jednej osoby, która kupowałaby buty półki Yanko lub chociaż Berwick... Ecco uchodzi za buty "ekskluzywne" ... :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 14 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 14 Październik 2015 @Twardy82: oczywiście miałem na myśli, że milionom się udaje być lepiej ubranym od swojego "szefa" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kolekcjoner21 Napisano 21 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 21 Październik 2015 Wiem, że to Santoni, ale nie znalazłem lepszego miejsca dla ich nowej propozycji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi