Pan Janusz Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 21 Kwietnia 2015 Kozioł kupił przedpremierowa wersje z dodatkowymi DLC i płyta ze ścieżką dźwiękowa z pracy urządzenia Cytuj
Sekret Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 24 Kwietnia 2015 Meka Fason klasyczny ale te kolory.... 1 Cytuj
hunter Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Zgłoś Opublikowano 30 Kwietnia 2015 Link do sklepu dla zainteresowanych sklep Cytuj
White Haven Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Nasuwa mi się nieodparcie pytanie: Po jaką cholerę coś takiego konstruować? Cytuj
michau Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Jak to klasyk powiedział: 'ciemny lud to kupi' Cytuj
TomiW01 Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Z tego co wiem to jakaś wariacja najmodniejszych ostatnio butów w tancbudach Meksyku, vide: Dawid Guetta "Play Hard" Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Nasuwa mi się nieodparcie pytanie: Po jaką cholerę coś takiego konstruować? Potrzebne są do tańca Cytuj
The-Bigwig Opublikowano 1 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 1 Maja 2015 Jaka długość wkładki? Będzie z pół metra. Cytuj
Koval Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 Pół metra to już na wysokości cholewki osiąga... Cytuj
Michał-91 Opublikowano 3 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2015 A tutaj "przykładowa stylizacja" Cytuj
pawlik Opublikowano 8 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 8 Maja 2015 Double monki z zamkniętą (a w sumie to może i nie) przyszwą i Bóg wie czym jeszcze. Co za dużo to niezdrowo. Cytuj
Elegancik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Przyczyna jest pewnie taka, nie wszyscy przywiązują do stroju, w tym i butów wielką uwagę, a wręcz nie umieją ich dobrać. Bo w końcu gusta są różne i nie wszyscy mają talent. Dlatego: Każda potwora znajdzie swego amatora. Więc już pal sześć, bądźmy tolerancyjni dla tych mniej utalentowanych, ale co trudno mi przełknąć, to jak ktoś o buty nie dba. Jakie by nie były... niech przynajmniej będą czyste i zadbane. Ostatnio u znajomych cpyknąłem taką fotkę (mam nadzieję, że nikt nie widział). Ale to jest przykład czegoś, co w moim kodeksie estetycznym jest niedopuszczalne. Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. The-Bigwig Opublikowano 26 Maja 2015 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Ostatnio u znajomych cpyknąłem taką fotkę (mam nadzieję, że nikt nie widział). Internetowy władco, a dlaczego to "masz nadzieję"? Bądź mężczyzną i powiedz znajomemu co o tych butach myślisz, a nie z przyczajki jak ostatni tchórz zrób zdjęcie i anonimowo się pośmiej ze znajomych dokładając do tego swoją dwulicowość. Do działu humor się ten wpis owszem nadaje, ale w zupełnie innym kontekście niż był w Twoich zamierzeniach. 14 Cytuj
Koval Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 No ja bym takiego 'eleganta' więcej do domu nie wpuścił. 2 Cytuj
RadekM Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Robienie prześmiewczych zdjęć będąc w gościnie u swoich znajomych budzi we mnie negatywne skojarzenia. 2 Cytuj
Bażant Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 A ja czasami lubię się pośmiać z siebie samego... Mój zakup sprzed wielu lat - a dzisiaj ze śmiechu robią mi się zajady 6 Cytuj
pawlik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Mnogość upiększeń powala Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
Bażant Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Bizantyjski przepych Parę dni temu je znalazłem i odstawiłem pod wiatę śmietnikową. Jak sądzicie, czemu stoją do dziś? To przez wygląd, czy może rozmiar 47? Cytuj
pawlik Opublikowano 26 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 26 Maja 2015 Gdyby nie rozmiar to na pewno byśmy je codziennie widzieli w "Jakie buty mam dziś na sobie" Wysłane z iPad za pomocą Tapatalk Cytuj
Johnny Opublikowano 28 Maja 2015 Zgłoś Opublikowano 28 Maja 2015 W sam raz na upalne dni. Stylowe monko-sandały: Dr. Martens Twohill Dark Brown Overdrive Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi