void Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 To ten Miler z poznania? Sprawdziłem i faktycznie. Widzę że ma coraz większa fantazję. 1 Cytuj
Kyle Opublikowano 19 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2025 Takie połączenie da się zrobić, żeby przynajmniej było estetyczne (pomijając kontrowersje doktrynalne), a tu wygląda - powiedzmy sobie szczerze - jak produkt z Temu. 1 Cytuj
Dyjamentowski Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 On 11/19/2025 at 10:16 AM, Kyle said: Takie połączenie da się zrobić, żeby przynajmniej było estetyczne Uwierzę, jak zobaczę. Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 23 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2025 Te NB i Reeboki to były kiedyś nawet mocno porządane, skóra Horween jak dobrze pamiętam . Cytuj
suede Opublikowano 24 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 Te Reeboki mi się nawet podobają, nosiłbym 1 Cytuj
Szydlowsky Opublikowano 24 Listopada 2025 Zgłoś Opublikowano 24 Listopada 2025 6 godzin temu, suede napisał: Te Reeboki mi się nawet podobają, nosiłbym ja chyba bardziej NB, z Reeboka moje ulubione to club vintage, tanie na wyprzedaży jak zniszczę biorę kolejne, trochę wbrew filozofii BWB ? Cytuj
Velahrn Opublikowano 18 Lutego Zgłoś Opublikowano 18 Lutego Nawet słynnym firmom ze Spokane zdarzają się wtopy. tutaj JK superduty steel toe boots ( zdjęcia kradzione z reddita ). Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi