Misza Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Z wąsikiem włącznie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Jestem jeszcze młody więc zarost mam jeszcze za słaby żeby zapuszczać, ale w (niedalekiej) przyszłości będę miał wąs w takim stylu: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Żeby nosić fryzurę jak Brad Pitt w Bękartach Wojny musisz najpierw zdobyć 100 nazistowskich skalpów i przynieść je Bradowi Pittowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 13 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Luty 2013 Żeby nosić fryzurę jak Brad Pitt w Bękartach Wojny musisz najpierw zdobyć 100 nazistowskich skalpów i przynieść je Bradowi Pittowi.Już to zrobiłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 22 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Luty 2013 Dwie różne fryzury, ale równie ciekawe: Zastanawiam się, czy nie zapuścić włosów w ten deseń: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Moja fryzura. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Styleman bardzo fajnie to wyszło i pasuje Ci. Widać fryzjer ma dobrą rękę i polot. Długo musiałeś tłumaczyć jak fryzura ma wyglądać czy przyszedłeś ze zdjęciem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Tłumaczenie było krótkie ,boki jak najkrócej i dłuższa góra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamro Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Jaką fryzurę polecacie dla kogoś, o gęstych i sztywnych włosach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Jaką fryzurę polecacie dla kogoś, o gęstych i sztywnych włosach?Też takie mam. Najlepiej półdługie z przedziałkiem. Włosy wstedy tak nie sterczą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 24 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2013 Jaką fryzurę polecacie dla kogoś, o gęstych i sztywnych włosach?Też takie mam. Najlepiej półdługie z przedziałkiem. Włosy wstedy tak nie sterczą. Mógłbyś zobrazować jakimś zdjęciem ? Ja mam identyczny koszmar na głowie. Summa summarum poddałem się i noszę dłuższe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Kilka propozycji fryzur. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 @Styleman może coś dla starszych chłopców? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 25 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Luty 2013 Bardzo proszę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 1 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2013 Mógłbyś zobrazować jakimś zdjęciem ? Ja mam identyczny koszmar na głowie. Summa summarum poddałem się i noszę dłuższe Może coś w tym stylu? U mnie się sprawdziła. Przód: Tył: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jacob Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Też ostatnio oglądam "Zakazane imperium" i też nawet zwróciłem uwagę na tą fryzurę, ja dążę do czegoś podobnego, ale z mniej wygolonymi bokami, w ten deseń: Widzę, że większości osób podoba się fryzura zwana undercut. Macie jakieś sugestie jakiego produktu używać do zaczesywania włosów w ten sposób? żel + woda? brylantyna? proszę o sugestie;) http://cs1.fashionising.com/media/hair- ... ceding.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 10 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Marzec 2013 Ja na razie jestem na etapie eksperymentów, ale efektu pożądanego jeszcze nie osiągnąłem. Więc może ktoś faktycznie ma jakieś sprawdzone sposoby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Moim zdaniem najlepsza jest pomada od Schwarzkopf, ale jej już niestety nie widze w sklepach. Na drugim miejscu stawiam brylantyne Joanna. Jeśli ktoś nie lubi efektu "tłustych włosów" to najlepszy będzie chyba lakier do włosów (Wella, Taft). Oczywiście mówie tu o produktach ze zwykłych polskich sklepów. Mało kogo stać na produkty typu Crew, Murray's czy Brylcreem. Z jeśli chodzi o fryzury to mam troche doświadczenia. Od 4 lat kilka razy zmieniałem fryzure (a'la Beatels, a'la Elvis, a'la mafioso, teraz bawie się przedziałkami). P.S.: Na włosy długości jakiej miał Cary Grant (np. w North by Northwest) dobrze sprawdzi też się pianka. Włosy z wszystkich stron lekko zwilżamy wodą i nakładamy pianke, układamy włosy jak nam się podoba i czekamy aż wyschną (u mnie ok. minuty). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 11 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Marzec 2013 Mało kogo stać na produkty typu Crew, Murray's czy Brylcreem. http://www.amazon.co.uk/gp/product/B003 ... emecouk-21 http://murrayspomade.com/products.php http://pl.strawberrynet.com/haircare/am ... 3godWTwAUg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lipt0n Napisano 12 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Marzec 2013 . Oczywiście mówie tu o produktach ze zwykłych polskich sklepów. Mało kogo stać na produkty typu Crew, Murray's czy Brylcreem. http://www.hairstore.pl/index.php?do_se ... ery=murray Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Loom Napisano 24 Marzec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2013 Ostatnio poleciałem w fantazję i przekonałem mojego fryzjera, że Nick Wooster miał dobry pomysł Kocham ten szok w oczach moich pracowników i klientów:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 23 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2013 U nas możecie nie tylko kupić najlepszej jakości ubranie, ale także skorzystać z usług fryzjera . http://www.harvieandhudson.com/content/Information/About_Us/Lime_St_Barbers Our new store on London’s Lime Street near the busy Leadenhall Market area is an all-round gentleman's haven. Not only is the customer able to buy the finest clothing available, but the shop also boasts a men’s barber. Price list Dry Cut£19.50 Wash & Cut£23.00 Clipper Cut (1 grade)£10.50 Clipper Cut (2+ grades)£13.50 Facial Grooming£10.00 Opening times Monday - Friday9:00am - 6:00pm SaturdayClosed SundayClosed Store address 12/13 Lime Street, City of London, EC3M 7AA Phone 0207 283 1911 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Panowie, co sądzicie o takiej "fali" we włosach? Wygląda trochę dandy, ale mi się podoba. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kriss Napisano 22 Lipiec 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Lipiec 2013 Świetna fryzura, ale jak widać - włosy Leo są do tego idealnie predysponowane i nie u każdego takie cięcie się sprawdzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jamro Napisano 8 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2014 Jak się nazywa ten typ fryzury u tego chłopaka z tunelem w uchu? Również "undercut"? Wymaga jakichś konkretnych predyspozycji typu "włosy nie mogą być sztywne i muszą być gęste"? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi