pirat Napisano 3 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Sierpień 2014 Skoro tak, to ja się wstrzymam z podziękowaniami. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 6 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 Jak dla mnie to wciaz jakies tam poswiecenie wlasnego czasu, a z tym na ogol krucho jest. No ale jak nie to nie, chamsko z podziekowaniami sie nie wpycham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 6 Sierpień 2014 (edytowane) Data potwierdzona. Vittorio ląduje w Warszawie przed 13.00 w sobotę 27 września, wylatuje następnego dnia (jeszcze nie wiem, o której godzinie: załóżmy roboczo, że ok. 17.30). Uczestników projektu proszę o PW z informacją, jakie godziny w sobotę (tak od 15.00 wzwyż) i w niedzielę (przyjmijmy, że do 14.00) odpowiadałyby im na spotkanie z krawcem. Miejsce: http://www.desilva.pl/Zgoda/lokalizacja.htm Gdy otrzymam informacje od wszystkich i potwierdzenie od Vittorio, wyślę wszystkim grafik spotkań. Dziękuję wszystkim za cierpliwość. Wstępna data pobytu Vittorio w Warszawie to weekend 27-28 września. Ostateczne potwierdzenie tej lub wskazanie innej daty nastąpi najpóźniej w przyszłym tygodniu. Edytowane 6 Sierpień 2014 przez mosze korekta linku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 28 Sierpień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Sierpień 2014 Uczestników projektu zapraszam do wydzielonego wątku https://forum.butwbutonierce.pl/topic/2915-lista-obecno%C5%9Bci/#entry140229 (kolega pirata a... dostanie dostęp w nieodległej przyszłości) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 29 Sierpień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Sierpień 2014 Albo ja cos mieszam, albo mi nie dano dostepu T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Panowie, wiem, że niektórzy zainteresowani nie mogli spotkać się z Vittorio, gdy przyjechał za pierwszym razem. Jest możliwość powtórzenia tej akcji, jeśli zbierze się kilku chętnych. Wstępnie i bez zobowiązań (ale też bez żartów): kto byłby zainteresowany? Zakładam, że zdjęcie miary, również w Warszawie, odbyłoby się między końcem stycznia i końcem marca, a marynarka lub garnitur byłaby gotowa 3-4 miesiące później. Zgłaszających prosiłbym o orientacyjne wskazanie preferowanych terminów lub o eliminację terminów nie wchodzących w rachubę. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Czy ceny podane w wątku wcześniej są aktualne (a jeśli nie, to jak wyglądają)? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Można w jakimś wątku zapoznać się z wynikami pierwszej akcji? Zadowoleni jesteście? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Jestem chętny, jeśli uda się załatwić temat z odbiorem do czerwca mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lathlaer Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 W sumie ja bym się podłączył pod pytanie Whitesnake'a - organizacja pojawiła się na forum jak wiele zamówień bespoke i wyjątkowo, jak niemal żadna, nie zakończyła się rezultatem w postaci choćby jednego ogólnodostępnego zdjęcia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ja jestem zadowolony, chociaż wiem że nie wszyscy (ja mam łatwą sylwetkę więc może krawiec nie musiał się wysilać) . Vittorio oceniłbym jako dobre value for money. Wrzucę jakieś foty w nast tygodniu jak odbiorę od Kruszewskiego spodnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 8 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Ceny bez zmian. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 8 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2015 Count me in Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 18 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Update: Vittorio może być w Warszawie w weekend 31.01-1.02 stycznia lub 7-8 lutego. Proszę o informację, czy któraś z tych dat byłaby dla Was OK (Wy = osoby zainteresowane złożeniem zamówienia).Uwaga: w weekend 7-8 lutego mogę być niedostępny i wtedy nie będę mogę w żaden sposób koordynować przebiegu spotkań, choć oczywiście uzgodniłbym konkretne godziny zdejmowania miary i przekazałbym Wam informacje logistyczne (czas i miejsce). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 Tu wrzucam fotki (sorry że tak późno) i przepraszam za jakość:http://s4.postimg.org/525y8pujg/IMG_20150115_124357.jpghttp://s3.postimg.org/q1z1j2tf6/IMG_20150115_124337.jpghttp://s9.postimg.org/5f82dpu1a/IMG_20150115_124325.jpgTu szczegóły:http://s10.postimg.org/4093h0l14/IMG_20150118_175152.jpghttp://s24.postimg.org/5xj3k09p0/IMG_20150118_174959.jpghttp://s27.postimg.org/3uh9ltyjm/IMG_20150118_175107.jpgZ czego jestem zadowolony:-wysoka pacha, dobre dopasowanie (kołnierz, plecy), dobrze się układa (canvas?)Z czego nie:-chyba trochę za krótka (choć zdjęcia nie oddają perspektywy bo os. fotografująca siedziała), ale to moja decyzja nie krawcaKamil:Ja bym się chętnie dopisał do listy, termin który mi bardziej pasuje to 31-1, ale 7 luty tez jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 A czy ktoś z biorących udział miał, że tak powiem, lekki brzuch? Bo marynarka wygląda fajnie, ale mam pewne, może nieuzasadnione, ale jednak, wątpliwości, czy krawiec jest w stanie poradzić sobie z kimś kto umiarkowanie dba o mięsień piwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Styczeń 2015 edit: 31 weekend mam chyba zajęty (może jest opcja zmiany), co do lutego będe wiedział za kilka dni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ja miałem (w sumie nadal mam, choć o kilka cm mniejszy) lekki brzuch: 99 cm w talii (wysokość pępka) przy 175 cm wzrostu. VP poradził z tym sobie bardzo dobrze, vide pierwsze i drugie zamówienie. Przy trudniejszej sylwetce ryzyko jest oczywiście większe. A czy ktoś z biorących udział miał, że tak powiem, lekki brzuch? Bo marynarka wygląda fajnie, ale mam pewne, może nieuzasadnione, ale jednak, wątpliwości, czy krawiec jest w stanie poradzić sobie z kimś kto umiarkowanie dba o mięsień piwny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 20 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Kamil, wybacz 'intymne pytanie' - a ile masz w klacie? ('brzuszka' na Twoich zdjęciach nie widać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 20 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 20 Styczeń 2015 Ok. 102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dsc Napisano 24 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Wyjasnilo sie cos z tym przylotem? mozliwe, ze moglbym przyleciec 7-8 luty, bo mam inne sprawy do zalatwienia w 3miescie. Pzdr, T. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Styczeń 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Styczeń 2015 Vittorio przylatuje w sobotę 31 stycznia. Będzie mógł zacząć spotkania od ok.14.30. Osoby zainteresowane złożeniem zamówienia (a więc zdjęciem miary) proszę o pm lub maila ze wskazaniem możliwych godzin. Preferowana sobota (od ok. 14.30), ale ostatecznie niedziela przed południem prawdopodobnie też jest możliwa. Uwaga: zmiana cen dla nowych klientów. Za igłę: - marynarka: EUR 750 - garnitur: EUR 850 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 1 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2015 Kamil, dzięki za inicjatywę. Teraz tylko czekać do kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Luty 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Vittorio po raz kolejny będzie w Warszawie w weekend 7-8 marca (przymiarki i poprawki). Kolegów ewentualnie zainteresowanych złożeniem zamówienia proszę o kontakt na PW ze wskazaniem preferowanej godziny spotkania, najlepiej w sobotę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 22 Marzec 2015 Autor Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2015 Vittorio kończy pracę nad aktualnymi zleceniami i zamierza je wysłać kurierem, chyba że będzie kilka chętnych osób na kolejne zamówienia. W takim wypadku krawiec przyjedzie do Warszawy osobiście, żeby zebrać miarę, a przy okazji przywiezie uszyte ubrania dotychczasowym klientom. Stąd pytanie: czy ktoś jest zainteresowany złożeniem zamówienia u Palmisciano? Jeśli tak, to proszę o wiadomość na PW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi