bilbos Napisano 30 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Szukałem dla siebie wczoraj czegoś klasycznego i zdecydowałem się na Dior Homme Cologne. Oczywiście samą linię producent wypuścił niedawno, natomiast woda kolońska jako taka do klasyki bez wątpienia należy Zapach jest piękny, a przy tym rzekłbym - nieuciążliwy. Najmniejszy dostępny flakon to 75 ml, ale w końcu to woda kolońska, stężenie olejków eterycznych z założenia niewysokie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 30 Wrzesień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Wrzesień 2013 Mówi się, że mężczyzna powinien mieć 1 zapach z którym będzie niezmiennie kojarzony. Coś na zasadzie znaku rozpoznawczego. Kolega obala mity czy nie może się zdecydować ? Kto tak mówi? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Wczorajszy zakup. Bardzo przypadły mi do gustu inne zapachy Toma Forda - Extreme, Portofino no i klasyczny For Men - polecam, w Douglasie jest to na osobnej półce, także szukajcie po damskiej stronie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Serwacy Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Black Orchid pachnie bardzo ładnie. Ja od jakiegoś czasu używam Grey Vetiver. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Też mi się podoba. Ja swój zestaw (? kolekcja brzmi jeszcze gorzej) uzupełniłem o grey vetiver po jakimś roku, dwóch przerwy i muszę powiedzieć, że za pierwszym razem robił na mnie znacznie lepsze wrażenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Jak to jest z tym Black Orchid? wszędzie w sieci widzę że to zapach dla kobiet, jest również wersja męska? bo szukam i nie mogę się dokopać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Zapach jest jeden. Polecam test. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Zapach jest jeden. Polecam test. Dzięki za informację, będę w pobliżu jakiejś perfumerii to sprawdzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Raczej tylko w Douglas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 4 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Listopad 2013 Raczej tylko w Douglas. Kilka w sąsiedztwie jest, nie będzie problemu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 7 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Listopad 2013 Odwiedziłem perfumerię Quality i po forsownym zapoznaniu się z częścią oferty wybrałem ostatecznie klasyczny Penhaligon's Blenheim Bouquet. Oraz wyszedłem znieczulony olfaktorycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
k3nd4ll Napisano 28 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2013 Reil jeśli można wiedzieć, to gdzie kupiłeś zapach Tuscan Leather? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Stormont Napisano 30 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Listopad 2013 Jeżeli jesteś z Warszawy, to wszystko Forda jest w tej dużej sieciowej perfumerii w Arkadii. Jeżeli nie, to w internecie powinno być ; ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cet Napisano 4 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 4 Grudzień 2013 Miłość od pierwszego hmm... wąchnięcia. Wreszcie znalazłem "swój" zapach*. Szkoda tylko, że za taką cenę *)Rouge Bunny Rouge - Embers Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 A ja "trochę" bardziej budżetowo Kuszą mnie te perfumy Givenchy Blue Label. http://www.superpharm.pl/produkt/givenchy-blue-label-men-woda-toaletowa-100-ml/ Zapach jak dla mnie idealny - delikatny taki trochę morski, tylko zastanawiam się jak z trwałością? Używa ich ktoś może i mógłby się wypowiedzić czy "trzymają" cały dzień? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 http://pl.loccitane.com/zestaw-cedr-drzewo-pomarańczowe,36,2,11566,480703.htm Rzadko już poszukuję zapachów pośród marek komercyjnych, jednak szczerze polecam nowość Loccitane. Piękny, męski cedrowy zapach dla eleganckiego faceta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 6 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Grudzień 2013 A ja wczoraj spontanicznie .. Lalique Hommage a L'Homme Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 W końcu kupiłem, chodziły za mną dawno. M7 wryły mi się w pamięć, bo na początku dekady, jako młody człowiek zakupiłem je nieświadomy geniuszu klasyka, wspomnienie młodości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 24 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2013 Trochę zmieniona receptura, ale wciąż ultra męskie. Ja poszukuję pierwotnych wersji:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jarkos30 Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 W zasadzie to cały czas bywają na alle stare wersje M7. ale cena nie zachęca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Chyba nie kosztują fortuny, jak ktoś chce starą wersję, to nie ma innej opcji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wincenty Napisano 26 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2013 Zużylem dwie butelki klasyka m7, jeszcze w małych prywatnych perfumeriach można kupić. Na allegro te same sklepy sprzedają po 100-150 zl drożej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Katarzyna Pander-Liszka Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Od wielu lat jestem uzależniona od Angel Thery Mugler, to zapach który się kocha albo nienawidzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Od wielu lat jestem uzależniona od Angel Thery Mugler, to zapach który się kocha albo nienawidzi image.jpg Zapach był fajny. Był, do czasu jak co druga kobieta nim nie pachniała. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Grudzień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2013 Ja jestem uzależniony od męskiej wersji tych perfum. Ten zapach też budzi skrajne emocje, bardzo charakterystyczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi