bigbadwoof Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Mówisz - masz. Pan życzy cordovan? Ale co do tych ze studsami, to należy się wyjaśnienie. Są z kolekcji damskiej (przynajmniej na razie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Dr Martens-cholewka z wełny. Ostatnio miałem okazje widzieć te buty na wystawie sklepu wraz z klasycznymi granatowymi wełnianymi spodniami i wyglądało to świetnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 Coś w rodzaju correspondent boots. Wbrew pozorom to nie zakład szewski, ale zoo w Bazylei (a dokładnie, budynek, w którym trzymane są krokodyle - jak to się fachowo nazywa?). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B.B. Napisano 19 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 19 Listopad 2012 A to takie tam krokodyle trzymają... w sumie jeść nie wołają, nikogo nie pogryzą i łatwiej je utrzymać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proceleusmatyk Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Paraboot Mucy PHQ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 6 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Styczeń 2013 To zdjęcie stoi przy stanowisku pucybuta na zuryskim lotnisku. Zwróciłem uwagę na nietypowy ażur: zamiast dwóch małych dziurek jedna pod drugą są cztery, wyznaczające spłaszczony romb. Spytałem nawet Januszkiewicza o możliwość zrobienia takiego ażurka, ale powiedział, że nie da rady, bo cholewkarz ma tylko sztancę w kształcie ":" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 To ostatnie zamówienie Lino Ieluzzi u Ivana CrivellaroII Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 7 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Styczeń 2013 Podeszwa wbiła mnie w ziemię. Świetne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 8 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 8 Styczeń 2013 Przekazanie butów dzisja na Pitti. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 ZONKEY BOOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 13 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Styczeń 2013 Te szare z brązowym noskiem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 25 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2013 Apache Moccasins circa 1890 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Styczeń 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Styczeń 2013 znalezione na tumblerze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 http://www.theshoesnobblog.com/2013/01/ ... s.html?m=1 Ciekawy jestem czy ktoś z was zamówił któreś z tych butów w preorderze. Niektóre modele bardzo mi sie podobają. Chyba szykuje sie kolejne obciążenie..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Miałem zamówić, nie zrobiłem tego. Za buty z Inca 1600 złotych płacić nie zamierzam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wolezozole Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ale buty Carmina tez są chyba produkowane w Inca, a cena jest podobna i opinie o nich są jak najbardziej pozytywne. Oczywiście jest to nowy projekt i na razie cieżko sie wypowiedzieć na temat jakości materiałów i wykonania, ale sądząc po opisach to powinny być na najwyższym poziomie. Nie do końca sie znam, ale chyba Justin aspiruje do poziomu G&G, których cena jest x2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Raczej nie aspiruje do GG, ale jeśli chodzi o same buty to w preorderze cena jest ok, zresztą liczy się też to kto za tym stoi, ja bym nie patrzył aż tak kategorycznie, chętnie bym zamówił z samej sympatii dla tego co robi Justin, a jeden model bardzo mi się podoba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Ale buty Carmina tez są chyba produkowane w Inca, a cena jest podobna i opinie o nich są jak najbardziej pozytywne. Oczywiście jest to nowy projekt i na razie cieżko sie wypowiedzieć na temat jakości materiałów i wykonania, ale sądząc po opisach to powinny być na najwyższym poziomie. Nie do końca sie znam, ale chyba Justin aspiruje do poziomu G&G, których cena jest x2 U Justina podobają mi się modele (taki ulepszony Markowski): -Corliss, -Wedgwood: ale gdzież to porównywać do GG: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 Raczej nie aspiruje do GG, ale jeśli chodzi o same buty to w preorderze cena jest ok, zresztą liczy się też to kto za tym stoi, ja bym nie patrzył aż tak kategorycznie, chętnie bym zamówił z samej sympatii dla tego co robi Justin, a jeden model bardzo mi się podoba.Poniekąd to prawda, ale płacić za buty jakości Meermin handwelted 150% więcej tylko dlatego, że stoi za tym Justin to moim zdaniem jednak przesada. Puścili dwie szarże produkcyjne dla niego w Inca i cena skoczyła automatycznie do góry. Rozumiem, że design itd. ale to jednak nie zegarki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 2 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Luty 2013 nowa kolekcja paul smith, fabrycznie 'spatynowany' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 10 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2013 Może do zestawu z bluzą http://www.ebay.com/itm/Rugby-Ralph-Lau ... 257a90b618 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 Lubisz monki i wkurza Cię zimowa pogoda, która nie pozwala Ci się nimi cieszyć przez cały rok? Z odsieczą już za miesiąc przyjdzie Septieme Largeur ze swoimi balmoralo-monkami! Więcej na The Shoe Snob Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andershep Napisano 15 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2013 to ogólnoświatowa tendencja - poniżej angielko-balmorale od BB Peal & Co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Przejaw geniuszu czy nieudany eksperyment? Norman Vilalta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Luty 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Luty 2013 Podobają mi się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi