bigbadwoof Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Mówisz - masz. Pan życzy cordovan? Ale co do tych ze studsami, to należy się wyjaśnienie. Są z kolekcji damskiej (przynajmniej na razie). Cytuj
Parmigiano Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Dr Martens-cholewka z wełny. Ostatnio miałem okazje widzieć te buty na wystawie sklepu wraz z klasycznymi granatowymi wełnianymi spodniami i wyglądało to świetnie. Cytuj
kamil Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 Coś w rodzaju correspondent boots. Wbrew pozorom to nie zakład szewski, ale zoo w Bazylei (a dokładnie, budynek, w którym trzymane są krokodyle - jak to się fachowo nazywa?). Cytuj
B.B. Opublikowano 19 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 19 Listopada 2012 A to takie tam krokodyle trzymają... w sumie jeść nie wołają, nikogo nie pogryzą i łatwiej je utrzymać... Cytuj
proceleusmatyk Opublikowano 25 Listopada 2012 Zgłoś Opublikowano 25 Listopada 2012 Paraboot Mucy PHQ Cytuj
kamil Opublikowano 6 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 6 Stycznia 2013 To zdjęcie stoi przy stanowisku pucybuta na zuryskim lotnisku. Zwróciłem uwagę na nietypowy ażur: zamiast dwóch małych dziurek jedna pod drugą są cztery, wyznaczające spłaszczony romb. Spytałem nawet Januszkiewicza o możliwość zrobienia takiego ażurka, ale powiedział, że nie da rady, bo cholewkarz ma tylko sztancę w kształcie ":" Cytuj
Styleman Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 To ostatnie zamówienie Lino Ieluzzi u Ivana CrivellaroII Cytuj
saphir.pl Opublikowano 7 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 7 Stycznia 2013 Podeszwa wbiła mnie w ziemię. Świetne. Cytuj
Styleman Opublikowano 8 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2013 Przekazanie butów dzisja na Pitti. Cytuj
constantin Opublikowano 13 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 13 Stycznia 2013 Te szare z brązowym noskiem ... Cytuj
Jan Opublikowano 25 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2013 Apache Moccasins circa 1890 Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Stycznia 2013 Zgłoś Opublikowano 28 Stycznia 2013 znalezione na tumblerze Cytuj
wolezozole Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 http://www.theshoesnobblog.com/2013/01/ ... s.html?m=1 Ciekawy jestem czy ktoś z was zamówił któreś z tych butów w preorderze. Niektóre modele bardzo mi sie podobają. Chyba szykuje sie kolejne obciążenie..... Cytuj
+Immune+ Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Miałem zamówić, nie zrobiłem tego. Za buty z Inca 1600 złotych płacić nie zamierzam. Cytuj
wolezozole Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale buty Carmina tez są chyba produkowane w Inca, a cena jest podobna i opinie o nich są jak najbardziej pozytywne. Oczywiście jest to nowy projekt i na razie cieżko sie wypowiedzieć na temat jakości materiałów i wykonania, ale sądząc po opisach to powinny być na najwyższym poziomie. Nie do końca sie znam, ale chyba Justin aspiruje do poziomu G&G, których cena jest x2 Cytuj
eye_lip Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Raczej nie aspiruje do GG, ale jeśli chodzi o same buty to w preorderze cena jest ok, zresztą liczy się też to kto za tym stoi, ja bym nie patrzył aż tak kategorycznie, chętnie bym zamówił z samej sympatii dla tego co robi Justin, a jeden model bardzo mi się podoba. Cytuj
Remy Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Ale buty Carmina tez są chyba produkowane w Inca, a cena jest podobna i opinie o nich są jak najbardziej pozytywne. Oczywiście jest to nowy projekt i na razie cieżko sie wypowiedzieć na temat jakości materiałów i wykonania, ale sądząc po opisach to powinny być na najwyższym poziomie. Nie do końca sie znam, ale chyba Justin aspiruje do poziomu G&G, których cena jest x2 U Justina podobają mi się modele (taki ulepszony Markowski): -Corliss, -Wedgwood: ale gdzież to porównywać do GG: Cytuj
+Immune+ Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 Raczej nie aspiruje do GG, ale jeśli chodzi o same buty to w preorderze cena jest ok, zresztą liczy się też to kto za tym stoi, ja bym nie patrzył aż tak kategorycznie, chętnie bym zamówił z samej sympatii dla tego co robi Justin, a jeden model bardzo mi się podoba.Poniekąd to prawda, ale płacić za buty jakości Meermin handwelted 150% więcej tylko dlatego, że stoi za tym Justin to moim zdaniem jednak przesada. Puścili dwie szarże produkcyjne dla niego w Inca i cena skoczyła automatycznie do góry. Rozumiem, że design itd. ale to jednak nie zegarki. Cytuj
andershep Opublikowano 2 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 2 Lutego 2013 nowa kolekcja paul smith, fabrycznie 'spatynowany' Cytuj
pirat Opublikowano 10 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2013 Może do zestawu z bluzą http://www.ebay.com/itm/Rugby-Ralph-Lau ... 257a90b618 Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 Lubisz monki i wkurza Cię zimowa pogoda, która nie pozwala Ci się nimi cieszyć przez cały rok? Z odsieczą już za miesiąc przyjdzie Septieme Largeur ze swoimi balmoralo-monkami! Więcej na The Shoe Snob Cytuj
andershep Opublikowano 15 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2013 to ogólnoświatowa tendencja - poniżej angielko-balmorale od BB Peal & Co Cytuj
Pan Janusz Opublikowano 18 Lutego 2013 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2013 Przejaw geniuszu czy nieudany eksperyment? Norman Vilalta Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi