Fikaczynski Napisano 11 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 11 Kwiecień 2013 300 zł za buty? impossible. albo czekaj na wyprzedaże albo używane na ibeju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Pierwszy post, więc warto się przywitać, szanowni Państwo. Otóż dziś nabyłem drogą kupna via internet taki oto obów: http://wojas.pl/produkt/5745. Wiem, że to nie Churche, Loaki lub inne uznane marki, ale buty prezentują się całkiem nieźle i na wiosnę będą chyba w sam raz. Skórzana wkładka, ładny, musztardowy kolor no i kosztowały 179 PLN, więc atrakcyjnie. Na żywo prezentują się jeszcze lepiej niż na tej fotce. Rano postaram się wrzucić zdjęcie zrobione przy słonecznym świetle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Miło Cię poznać. Cieszę się, że kupiłeś buty, które Ci się podobają. Mam o nich inne zdanie, głównie przez to, jak wygląda nosek (profil), ale niech Ci służą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Vickson Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Też się kiedyś zachwycałem Wojasami...do czasu kupna pierwszych Herringów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bazyllo01 Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 To nie zachwyt. Po prostu uważam, że za ten pieniądz to całkiem rozsądne buty. Wiem, że to nie GYW, że podeszwa z gumy, ale docenić trzeba, że polskie marki od czasu do czasu coś bardziej klasycznego robią. Herringi albo Churche pewnie będą w drugiej kolejności. Trochę mnie tu Panowie uświadomiliście w zakresie obuwia i narobiliście apetytu na angielską klasykę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 12 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Kwiecień 2013 Świetnie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam. Chciałbym zapytać, czy warto za te pieniądze nabyć poniższy model butów ? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=2&catid=86&shoeid=5657&selectedsizeid=3&selectedfitid=3&stype=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Witam. Chciałbym zapytać, czy warto za te pieniądze nabyć poniższy model butów ? http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=2&catid=86&shoeid=5657&selectedsizeid=3&selectedfitid=3&stype=1 A jakiej odpowiedzi oczekujesz? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Pytam o stosunek obniżonej ceny do jakości tego modelu butów. Może jednak za 100 funtów poszukać innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Tak postawione pytanie jest moim skromnym zdaniem niewłaściwym podejściem do tematu. Obejrzyj swoją szafę z butami. Zobacz co tam jest i zadaj sobie kilka pytań: - jak te buty wpasowują się w Twoją listę zakupową? Jeśli takowej nie masz to przemyśl strategię 'budowania szafy'. Pomoże Ci to nie wydawać pieniędzy na 'okazje', a na rzeczy których potrzebujesz. Warto też być cierpliwym. - czy masz już czarne oxfordy? - czy mają być oficjalne? to może zrezygnować z medaliona? Jeśli sobie odpowiesz na te pytania to będziesz wiedział czy poszukać innego modelu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Taternik Napisano 16 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 16 Kwiecień 2013 Orientuję się jakie rodzaje butów potrzebuję. Na powyższe pytania odpowiadam sobie często. Nie widzę więc nic niestosownego w moim pytaniu i uważam, że moje podejście do tematu jest odpowiednie. Może po prostu nie wyraziłem się dość jasno. Pisząc, że "może za 100 funtów poszukać innego modelu" miałem na myśli inną markę. Potrzebne mi są czarne oksfordy z nakładanym noskiem. Miałem nadzieję, że ktoś znający temat, może wypowie się co do jakości tych butów za tą cenę, warto, czy nie warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Animaes Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Czy to jest okazja? Allen Edmonds za 150zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Dla niektórych używany but nigdy nie będzie okazją, więc decyzja należy do Ciebie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Wnosząc ze stanu podeszwy, to ktoś w nich przeszedł ze 100 metrów, także jakby były moim rozmiarze to pewnie bym kupił. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MH_fan Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Z tego co widzę nowe na stronie 375Ł = ok. 1500 zł. Te: 150 zł, 3 x dermatolog = 3 * 120 = 360, lekarstwa, powiedzmy 150, razem: 660 zł Świetna okazja!! mam prostszy rachunek - 150zl + 5 zł za sterylizacje obuwia w zakladzie szewskim i na tym konczy sie dzialanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
QuaD Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Filip, ja podeszwy nie widzę http://allegro.pl/oryginalne-skorzane-allen-edmonds-48-5-hand-made-i3172743910.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Sorry, to w takim razie nie te podeszwy widziałem - były ostatnio jakieś fajne trzewiki na alle, myślałem, że to te. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 18 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2013 Nie wiem, po prostu nie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 19 Kwiecień 2013 Michal, spojrz na cholewke - albo byly bardzo malo uzywane albo ktos mial prawidla bardzo lasted. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
azbest Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 Czy można gdzieś dostać w miarę porządne buty typu brogue w granicach 350zł? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Breslauer Napisano 27 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2013 pytanie co masz na myśli mówiąc "w miarę porządne buty" w tej kwocie spróbuj może tutaj http://www.goodshoes.pl/polbut-meski-ciemny-braz-skora-zamsz-extralight-p24.html http://www.goodshoes.pl/polbut-meski-czarny-skora-cieleca-p147.html Ewentualnie sprawdź wyprzedaże w sklepie Wittchena. Buty typu brougue były (i być może wciąż są) w sklepach Gino Rossi. Ale jako użytkownik kilku par zakupionych swego czasu na różnych wyprzedażach nie określiłbym ich jako porządnych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kaszkai Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 http://allegro.pl/ralph-boston-mokasyny-zeglarskie-pokladowe-lux-40-i3197501045.html Słyszał ktoś z Was o tej marce? W Internecie informacji brak, a wyglądają na porządnie wykonane. Wysłałem zapytanie do sprzedającego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 http://www.goodshoes.pl/polbut-meski-lakier-bialo-czarny-skora-p22.html Powiedzcie proszę co myślicie o nich, czy jest sens sobie głowę zawracać? Czy to tylko pieniądze wyrzucone w błoto?Jak tak patrzę, to całkiem przyzwoicie się prezentują te caponki Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 28 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2013 Jeśli nie jesteś muzykiem lub rekonstruktorem to je odpuść. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bogol Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Koledzy Nie natknął się z was na ładne skórzane loafersy w kolorze burgund? Budżet około 150 Euro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi