SVR Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Małe pytanko do tych z Was, co kupowali w Minichino (przez stronę lub Ebay) : wysyłka do PL na prawdę kosztuje 35 euro? (taką cenę wyświetla Ebay) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 5 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2012 Małe pytanko do tych z Was, co kupowali w Minichino (przez stronę lub Ebay) : wysyłka do PL na prawdę kosztuje 35 euro? (taką cenę wyświetla Ebay) jak zagadasz odpowiednio to Ci opuści z ceny wysyłki 10€ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Co sądzicie o tych bytach na zimę? Immune jak z jakością skóry ? Warto za tę cenę? http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... =2&stype=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 8 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 8 Lipiec 2012 Moim zdaniem warto, jeżeli takich butów szukasz i jest Twój rozmiar, nie powinieneś być zawiedziony. Oczywiście buty na lekką zimę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Rozmiarowo są o numer za duże, ale celowo takie wybrałem, chcę je docieplić wkładką i założyć drugą wełnianą skarpetę na stopę. Oczywiście wolałbym wiązane wysokie brogues, ale w cenie 110 GBP nowych nie udało mi się znaleźć. Dlatego moje pytanie, czy za tę cenę warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NastyKanasta Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Na ebayu chodzą nowe wysokie broguesy Grenson lub Loake za 110 GBP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Poszukuję tego typu butów w podobnej cenie: http://www.massimodutti.com/webapp/wcs/ ... lu%2Bderby Dzisiaj dotarły do mnie ale niestety 44 jest za duży na mnie i muszę oddać, a już im się skończyły te buty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 jestes z Wawy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
David Napisano 9 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 9 Lipiec 2012 Niestety nie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 10 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 10 Lipiec 2012 Podzwoń po sklepach w różnych miastach, może gdzieś stoją na półce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Wie ktoś, czy na Majorce istnieje możliwość zakupu na miejscu od Meermin albo któregoś innego tamtejszego producenta? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Wie ktoś, czy na Majorce istnieje możliwość zakupu na miejscu od Meermin albo któregoś innego tamtejszego producenta?Sklepu fabrycznego nie ma, ale w Palmie jest sporo sklepow firmowych producentow, ktore duze misie bardzo lubia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Co lubią? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 23 Lipiec 2012 Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2012 Chyba poprę żonę co do kierunku wyjazdu . Czegoś szczególnie warto wypatrywać w przedziale 150-200 euro? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Muszę kupić niedrogie wiedenki. Będę je nosił bardzo rzadko dlatego nie chcę wydać więcej niż 100-120 euro. Nunes Correa nie ma w tym momencie dostępnego mojego rozmiaru. Co byście wybrali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Muszę kupić niedrogie wiedenki. Będę je nosił bardzo rzadko dlatego nie chcę wydać więcej niż 100-120 euro. Nunes Correa nie ma w tym momencie dostępnego mojego rozmiaru. Co byście wybrali? Sprawdziłbym co jest dostępne na ebay w tej cenie i Twoim rozmiarze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
supratex Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Muszę kupić niedrogie wiedenki. Będę je nosił bardzo rzadko dlatego nie chcę wydać więcej niż 100-120 euro. Nunes Correa nie ma w tym momencie dostępnego mojego rozmiaru. Co byście wybrali? Jak można sprawdzić dostępność rozmiarów Nunes Correa? Mailowo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Ewentualnie zajrzyj jeszcze na pediwear. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Muszę kupić niedrogie wiedenki. Będę je nosił bardzo rzadko dlatego nie chcę wydać więcej niż 100-120 euro. Nunes Correa nie ma w tym momencie dostępnego mojego rozmiaru. Co byście wybrali? Gordon&Bros z wysyłką do Polski 120 euro: http://www.gordonbros.de/kollektion/ Ewentualnie Charles Tyrwhitt za 99 funtów: http://www.ctshirts.co.uk/mens-shoes/vi ... |||||||||| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ard Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Skoro już mowa o Gordon & Bros, to miałbym pytanie - czy wszystkie ich buty (także te z ebayu) to GYW, czy tylko wybrane modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Jak można sprawdzić dostępność rozmiarów Nunes Correa? Mailowo?Tak. Naisałem do nich maila i dostałem odpowiedź po kilku godzinach. Na stronie G&B niestety nie widać klasycznych, czarnych wiedenek. Immune pisał, że dostępne są tylko w sklepach stacjonarnych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Na stronie G&B niestety nie widać klasycznych, czarnych wiedenek. Immune pisał, że dostępne są tylko w sklepach stacjonarnych.Brak medalionu wyrzuca je z klasycznego kanonu? http://www.gordonbros.de/schuhe/havret- ... hwarz.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rdk Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Ja szukam takich, nie brogues. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 OK, w takim razie jak pisał Jan ebay. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 13 Sierpień 2012 Zgłoszenie Share Napisano 13 Sierpień 2012 Albo ten model: http://www.ctshirts.co.uk/men%27s-shoes ... |||||||||| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi