Marcel06 Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 13 godzin temu, Egonax napisał: @Marcel06 pokaż zdjęcia Twoich butów poniewaź te, które zamieściłeś, to zdjęcia ze strony sklep. Dobrze byłoby zobaczyć jak wyglądały poprzednie „wykończone” pary 😜. Swoją drogą, zrobiłeś im niechcący kryptoreklamę. Pomijając ich wątpliwą urodę (kolega @mayor opisał je celnie), przed swoimi poradami należało przejrzeć kilka wpisów w dziale buty. Panowie spokojnie, dodałem linka, bo tam są zwczyczajnie lepiej przedstawione niż na pojedynczym zdjęciu. Tak jak mówiłem ubieram je tylko do bardzo luźnych zestawów, a tu się na mnie od razu rzucili... Okej zrozumiałem że wam się nie podobało, wspominałem tylko o zaletach użytkowych i wygodzie butów. Mają sporo innych modeli, nie krzyczcie. Cytując klasyka "EH PANOWIE CORAZ WIĘCEJ AMATORÓW SIĘ PCHA DO ZABAWY HEHE MAM NADZIEJĘ, ŻE PRZEJDZIE TA NOWELIZACJA USTAWY I PO BUŁKI BĘDZIE MOŻNA CHODZIĆ TYLKO Z LICENCJĄ " wyluzujcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 2 godziny temu, Marcel06 napisał: Panowie spokojnie, dodałem linka, bo tam są zwczyczajnie lepiej przedstawione niż na pojedynczym zdjęciu. jeśli zdjęcia sklepowe lepiej je przedstawiają, to swoich zdjęć lepiej nie wrzucaj 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pawcio Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 ,,mają sporo innych modeli” jeden brzydszy od drugiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 3 hours ago, Marcel06 said: Panowie spokojnie, dodałem linka, bo tam są zwczyczajnie lepiej przedstawione niż na pojedynczym zdjęciu. Jasne, jasne. 1. Zarejestrować się na forum 2. W pierwszym poście zrobić reklamę (wraz z linkiem do sklepu) w odpowiedzi na post sprzed 4 lat 3. ??? 4. PROFIT!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KIERMAN Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 W dniu 7.08.2018 o 11:27, Marcel06 napisał: W załączniku zdjęcie moich obecnych broomanów, idealne do casualu. Okropne buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mapsajm Napisano 8 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 8 Sierpień 2018 Widzę, że sprzedają od razu rozchodzone 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel06 Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 20 godzin temu, ciasteczkowy napisał: Jasne, jasne. 1. Zarejestrować się na forum 2. W pierwszym poście zrobić reklamę (wraz z linkiem do sklepu) w odpowiedzi na post sprzed 4 lat 3. ??? 4. PROFIT!!! Wyobraź sobie że są różne drogi trafiania ludzi na fora. Nie ma też oficjalnej dyryktywy UE którą każe udzielać się tylko pod świeżymi postami . Linkuje, bo sam lubie gdy ktoś w ten sposób daje mi możliwość dokładniejszego odniesienia się do tematu. Ilość złośliwości mnie jednak zaskoczyła, oczywiście nie ta dotycząca samych butów, ale naskakiwania na moją osobę. Panowie! Mniej żalu do innych, łatwiej się wtedy żyje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 Trzeba rozumieć kontekst - mamy sporo wrzut reklamowych z "eleganckim" obuwiem męskim. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 9 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 9 Sierpień 2018 4 hours ago, Marcel06 said: Tak jak mówiłem ubieram je tylko do bardzo luźnych zestawów Tzn. do szortów? Dresów? Te noski, jakby nie mogli się zdecydować czy chcą zrobić w tylu cap-toe czy wingtip, więc zrobili oba. Te ażurowania, jakby nie mogli się zdecydować czy chcą zrobić półbuty czy sandały. Te gumki po bokach jakby nie mogli się zdecydować czy chcą zrobić buty sznurowane czy wsuwane. A skoro autor zchodził trzy pary i wciąż chce kupować kolejne to nie świadczy dobrze ani o butach, ani o rozsądku w zakupach - choć to ostatnie to nie mnie oceniać. Polecać takie buty to niegodziwość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 20 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 20 Sierpień 2018 Miał ktoś przyjemność bądź nieprzyjemność z marką Conhpol? Spodobały mi się trzewiki https://conhpolelite.pl/h00c-0150-zk08-00v00-granat131147.html Na plus wierzch ze skóry cielęcej, ale nie wiem jak z trwałością, na razie mogę się tylko domyślać.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cineos Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 Jakie macie zdanie na temat obuwia firmy GANT? Dokładnie ten model: https://www.amazon.co.uk/Gant-Spencer-Mens-Chukka-Boots/dp/B0725PPB4H?th=1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 Poczytaj na blogu Szymona Jeziorko - ma podobny model tylko w ciemnym brązie i z tego jest zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hidden Napisano 22 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 22 Sierpień 2018 @PawelW Podobne Sneakersy ma w swojej ofercie COS (380 zł), Geox (329 zł, jest również model koniakowy), a także Massimo Dutti. Niestety, poza Geoxem są to marki modowe, choć i tak cechujące się dość dobrą jakością. Pewnym kompromisem między komfortem, ceną, a jakością są również linie "clean" typowo sportowych producentów, np. Adidas Advantage Clean. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Anachronis Napisano 23 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 23 Sierpień 2018 Czy ktorys z Kolegow mial do czynienia z butami CT? Jest sens to brac? https://www.ctshirts.com/intl/tan-goodyear-welted-oxford-toe-cap-shoes/SHC0205TAN.html?cgid=shoes-oxford-shoes Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 Witam wszystkich forumowiczów !!! Niczym dokonałem rejestracji trochę czytałem nt butów , i niestety nie odnalazłem jednoznacznej odpowiedzi nt butów do 300 zł. Czy mógłby ktoś się odnieść do butów Vistuli ?? Mianowicie chodzi Mi o model https://vistula.pl/buty-falcon-vistula , z kodem rabatowym buty wychodzą około 320 zł a wyglądają naprawdę solidnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 24 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 24 Sierpień 2018 W tej cenie chyba trzeba czekać na promocje, ale jest kilka firm: - królewski herb, który rodzi skrajne uczucia, bo zdarzały im się niedoróbki, jest o nich wątek na forum - czasami na jakiś wyprzedażach massimo dutti lub wittchen, choć najlepiej pooglądać konkretny model w sklepie, bo różnie z nimi bywa. - gordon and bros na promocjach (kiedyś dało się ustrzelić na zalando) - można czasem zerknąć na dostępność oskfordów z klasycznebuty.pl - bexley w zamówieniu trzech par kosztuje 99€/parę. Mam nieużywane 42 na sprzedaż, bo nie trafiłem z rozmiarem, ale najpierw muszę poprosić moderatora o zgodę na wystawienie ogłoszenia. A w dziale oddam-kupię-sprzedam ktoś wystawiał nowe gordony 44 za chyba 300zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Pokaż kolego te bexley !! Ja noszę rozmiar 42 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Witam wszystkich forumowiczów !!! Niczym dokonałem rejestracji trochę czytałem nt butów , i niestety nie odnalazłem jednoznacznej odpowiedzi nt butów do 300 zł. Czy mógłby ktoś się odnieść do butów Vistuli ?? Mianowicie chodzi Mi o model https://vistula.pl/buty-falcon-vistula , z kodem rabatowym buty wychodzą około 320 zł a wyglądają naprawdę solidnie.Odpuść buty producenta ubrań. W tym budżecie spróbuj Ryłko, Conhpol'a, Królewski Herb. A może na Ebay Meermina uda Ci się upolować.Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Panowie w środę wyjeżdżam , więc do tego czasu muszę kupić buty. Nie mogę sobie pozwolić na jakieś okazje !!! Królewski herb kosztują po 600 zł więc odpadają, dzisiaj byłem w Wojasie to strasznie brzydkie te ich buty , ryłko podobnie. Nawet podobały Mi się z reserved Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wectra Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Z tym timingiem i budżetem to nic nie wyczarujemy. Przykro mi. Wysłane z mojego SM-J330F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 25 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2018 Jak Ci się podoba ta Vistula, to kup sobie te buty, ale jak każde buty za 300 zł będą na jeden sezon. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
grzechu26 Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 https://gunsandtuxedos.com/pl/obuwie/53-buty-klasyczne-brązowe.html#/76-rozmiar-42 Jakościowo lepsze od Vistuli, w tej cenie powinny być warte uwagi. Mam też kod na dodatkowe 10% w razie czego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
naphozord Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 Grzechu Piękne te buty !!! Z chęcią bym przygarną ten kod Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Morales1235 Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 4 godziny temu, grzechu26 napisał: https://gunsandtuxedos.com/pl/obuwie/53-buty-klasyczne-brązowe.html#/76-rozmiar-42 Jakościowo lepsze od Vistuli, w tej cenie powinny być warte uwagi. Mam też kod na dodatkowe 10% w razie czego. Kupował ktoś produkty tej firmy? mają teraz promocję, buty po połowie ceny (350-400 zł), ale patrząc na to, że zwykłe th-sirty kosztują ponad 200zł, to czy te buty rzeczywiście są warte swojej ceny? @edit thisrty za 200 zł są tylko w jednej kolekcji, zwykłe są za 130... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr. M Napisano 26 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2018 O firmie pisał Mr.Vintage na swoim blogu:https://mrvintage.pl/2018/01/subiektywne-podsumowanie-2017-roku-polskiej-modzie-meskiej.html "jedno pozostaje niezmienne – polityka cenowa a’la Próchnik, czyli dajemy cenę pierwotną z kosmosu i szybko ją rabatujemy. Ledwo pojawił się sklep internetowy G&T, a ceny niemal wszystkich produktów zostały obniżone i tak nadal jest." Myślę, że one nie były nigdy warte pierwotnej ceny, aktualna kwota wydaje się sieciówkową normą, na plus klasyczny wygląd, ale patrząc na podeszwę chyba boję się zaryzykować. Choć te monki trochę kuszą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi