Cineos Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 32 minuty temu, Cajmer napisał: W CCC z karta klienta do niedzieli na wszystkie półbuty 50% w dół, dorwałem z czystej ciekawości jakieś monki ale skóra strasznie się rysuje nawet po lekkim przejechaniu paznokciem i zastanawiam się jak z tym walczyć. Tak czy siak za te grosze buty będą idealne pod wyjście z kumplami na mocno zakrapianą posiadówke bo szkody nie będzie 😜 Nie zapomnij popryskać nano protecotrem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cajmer Napisano 5 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 5 Lipiec 2018 Kto co lubi, tak czy siak są to jednorazówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Mieliście do czynienia z butami Massimo Dutti wykonanych metodą goodyear? Tutaj akurat blake. Chyba 3 stówki można dać... https://www.massimodutti.com/pl/wyprzedaż/buty-i-akcesoria/brązowe-buty-w-stylu-derby-goodyear-z-wytłaczanej-skóry-c1785003p8075018.html?colorId=700&categoryId=1785003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goman Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Mam pytanie - za 400 warto ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Dosyć ładne, ale skóra chyba korygowana.„za 400 warto?” to chyba najtrudniejsze pytanie, jakie można postawić. Zwykle odpowiadam „włóż do skarpety, wróć kiedy będziesz miał 800 i zapytaj jeszcze raz”. Rozumiem jednak, że nie zawsze tak się da. Napiszę zatem: za 400 można pomylić się (dużo) bardziej, niż kupując te buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goman Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Właśnie o taką odpowiedź mi chodziło bardzo dziękuję jak będę miał budżet 800 na 1 parę to wiem w którą stronę skierować kroki, ale na wszystko przyjdzie czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Za 400 zł przy odrobinie szczęścia możesz kupić outletowe Meerminy z ebay'a (sklepowe, albo tzw. seconds z małymi wadami) https://www.ebay.com/str/goodyearshoes Co parę dni pojawiają się nowe aukcje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goman Napisano 25 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2018 Bażant temat znam 😀 regularnie obserwuję ale jakoś w moim rozmiarze ( 7 ) marnie z wyborem i ceny raczej szybują w górę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nawrot Napisano 28 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 28 Lipiec 2018 Na zalando-lounge są w cenach ~320 złotych Gordon & Bros. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Panowie, chciałbym kupić zamszowe loafersy. Mam na oku buty Yanko 033Y, Herring Riverford oraz Meermin. Które z nich polecacie? Ew. czy są jeszcze jakieś godne uwagi modele? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
flozbi Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Podałeś 3 różne tęgości, to zależy od Ciebie jaką masz stopę, a dopasowanie to powinna być najważniejsza sprawa. Ja teraz, po doświadczeniach, loafersy wziąłbym w tęgości F, ponieważ G jest za szeroka i buty spadają mi z pięty. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Harth Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 9 godzin temu, flozbi napisał: Podałeś 3 różne tęgości, to zależy od Ciebie jaką masz stopę, a dopasowanie to powinna być najważniejsza sprawa. Ja teraz, po doświadczeniach, loafersy wziąłbym w tęgości F, ponieważ G jest za szeroka i buty spadają mi z pięty. Chodzi mi o jakość butów, a najbardziej o stosunek jakości do ceny. Kopytami zajmę się w drugiej kolejności Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Mam to polecę - https://sklep.loakepolska.pl/loake-shoemakers-eton-brown-suede,3,1253,2065 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Szydlowsky Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 @Koval masz porównanie z rozmiarówką Meermina ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 Tak, w Loake mam loafersy w rozmiarze 9 i na początku było ciasnawo, ale do rozchodzenia. Z Meermin zaczynałem od 9 (też loafers), stopy były ściśnięte jak w imadle zmieniłem na 9,5 i było ok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dublekil Napisano 30 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2018 W dniu 25.07.2018 o 20:24, goman napisał: Mam pytanie - za 400 warto ? Choć nie widziałem butów garniturowych od CT to mam ich sneakersy i bardzo sobie chwalę. Buty dla CT robi Loake na swoich kopytach, a 400zł za buty robione przez Loake to niezła cena, najniższa linia Loake L1 to jakieś 600zł, na wyprzedażach idzie dostać za 500zł (choć w tej linii interesujące są tylko zamszaki, reszta to skóra polerowana). Poniżej zdjęcie z jakiejś aukcji z ebaya co uk, zapisałem sobie, bo kopyto 3625 bardzo mi odpowiada. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mreglinska Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 Witam, czy te buty są oryginalne? Opłaca się je kupować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 To nie jest właściwe pytanie dla tego forum, a nawet bardzo niewłaściwe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gajdowskip Napisano 31 Lipiec 2018 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2018 @mreglinska Dołóż do Yanko 5 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Legresti Napisano 1 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2018 Chciałbym poprosić o pomoc w wyborze butów. Poszukuję czarnych oxfordów do garnituru na formalne okazje (pewnie zakładałbym je średnio raz na miesiąc). Początkowo ustaliłem budżet na ok. 600 zł. Zastanawiałem się przede wszystkim nad firmą Bexley (z racji ceny i promocji na drugą parę). Jednakże rozważam też kupno nieco droższych butów, myślałem nad markami Meermin i Berwick. Będą to moje pierwsze "porządne" buty. Z firmy Bexley zastanawiam się nad tymi modelami: Bexley Ringwood (te podobają mi się najbardziej) Bexley Flavio Do nich chciałbym dorzucić jako drugą parę najchętniej te żeglarskie buty Bexley Trawler lub brogsy Bexley Heddington. Jeśli ktoś miał z nimi styczność, to również proszę o opinię. Z firmy Meermin: model 101534 model 101198 Z firmy Berwick: model 2428 Poszukuję butów o takich parametrach: oxfordy, czarne, cap toe, kopyto E/F, rozmiar 41,5-42 (to kopyto i rozmiar mam dla butów Prime Shoes), skórzane, ze skórzaną podeszwą (wydaje mi się, że lepszym wyborem byłoby Blake Welted niż GDW z racji nieczęstego użytkowania - brak widocznych szwów, bardziej zgrabny wygląd). Najbardziej zależy mi na wypowiedziach osób, które miały na nogach wymienione wyżej modele lub mogą polecić jakieś inne, które sami testowali. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcel06 Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 W dniu 29.03.2014 o 23:28, Szego napisał: Ostatnio natrafiłem na firmę Brooman. Miał ktoś z nimi doczynienia? http://brooman.pl/home/175-polbuty-meskie-brazowe.html Obecnie wykańczam trzecią parę... Kupuję zawsze z pewnego źródła https://www.bayla.pl/nasze-marki/brooman.html , jak dla mnie bardzo dobry stosunek jakość/cena. Skóra czasami dość twarda, dłużej trzeba ją rozchodzić, ale dla mnie osobiście to plus. Wolę się dłużej pomęczyć, żeby potem mieć idealnie dopasowane buty. Bo czasie fajnie się wyrabiają, skóra zaczyna pracować i w estetyczny sposób nabiera charakteru. W załączniku zdjęcie moich obecnych broomanów, idealne do casualu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
PawelW Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 Panie i Panowie potrzebuję porady. Jakie firmy polecicie jeśli chodzi o skórzane trampki / sneakersy? Lubie nosić taki rodzaj butów na co dzien ale ciężko znaleźć coś w dobrej jakości w Polsce. Nosze bardzo często Ecco, bo są wygodne i w miarę rozsądnie wykonane ale szukam czegoś więcej. Do tej pory miałem jedne buty tego rodzaju, które zrobiły na mnie efekt woow. Była to firma Boemos z Włoch i do tej pory mam te trampki... Jeśli zapytałem w niewłaściwym miejscu to proszę o informacje w jak temacie mogę umieścić Wstawiam poglądowe foto o jakie wizualnie buty mo chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mayor Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 5 godzin temu, Marcel06 napisał: Obecnie wykańczam trzecią parę... Kupuję zawsze z pewnego źródła https://www.bayla.pl/nasze-marki/brooman.html , jak dla mnie bardzo dobry stosunek jakość/cena. Skóra czasami dość twarda, dłużej trzeba ją rozchodzić, ale dla mnie osobiście to plus. Wolę się dłużej pomęczyć, żeby potem mieć idealnie dopasowane buty. Bo czasie fajnie się wyrabiają, skóra zaczyna pracować i w estetyczny sposób nabiera charakteru. W załączniku zdjęcie moich obecnych broomanów, idealne do casualu. Nawet jak się wyrabiają i nabierają charakteru to te buty są obrzydliwe i kiczowate.,Połączenie wing tips i cap toes lace up i loafers- wszyta gumka dla tych, którym się nie chce sznurować.,Brakuje w nich tylko świecących diodek LED 4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Egonax Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 @Marcel06 pokaż zdjęcia Twoich butów poniewaź te, które zamieściłeś, to zdjęcia ze strony sklep. Dobrze byłoby zobaczyć jak wyglądały poprzednie „wykończone” pary 😜. Swoją drogą, zrobiłeś im niechcący kryptoreklamę. Pomijając ich wątpliwą urodę (kolega @mayor opisał je celnie), przed swoimi poradami należało przejrzeć kilka wpisów w dziale buty. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ciasteczkowy Napisano 7 Sierpień 2018 Zgłoszenie Share Napisano 7 Sierpień 2018 „Niechcący” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi