Jan M. Krawczyk Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Też wybrałbym G&B, jeśli miałby to być zakup w Polsce. Ale zastanów się nad tym Herringshoes, to na pewno lepsza opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Dziś dostałem tzw. "SECONDS" z Herringshoes i nie znalazłem na nich nic co by na to wskazywało (za wyjątkiem minimalnych "mikro śladów" na podeszwie). Zatem naprawdę warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lansky Napisano 29 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Lipiec 2015 Może jestem ślepy ale na tym Herringshoes nie znalazłem prawie żadnej pary poniżej 500 zł. A takie derby? http://www.sklep.klasycznebuty.pl/236,gordon-bros-levet-2318-tan.html http://www.sklep.klasycznebuty.pl/266,gordon-bros-levet-2318-brown.html Lub takie oxfordy? http://partenope.pl/buty-meskie/81-oxfordy-skora-licowa-czarne.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?&brandid=2&shoeid=9139&x=1 Pierwsze z brzegu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Jeśli dobrze patrzę, Lansky nigdzie nie napisał o jaki rozmiar mu chodzi - a takie okazje jak powyższa na Gatwicki to jednak rzadkość i rozmiarówka jest ciężko przesiana. Np. na moją nogę odkąd śledzę Herringa ani razu nie było tak dużej obniżki. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Dokładnie tak jak pisze Mateusz - mam tak samo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Nikt też nie pisał, że jest w takich cenach pełna rozmiarówka Warto też pamiętać, że sytuacja zmienia się dynamicznie. Jeśli ktoś liczy na obuwie w tak atrakcyjnych cenach, to niestety musi mieć dużo szczęścia albo wytrwałości w obserwacji oferty. Pozdrawiam. PS. Ja z kolei mam na odwrót - kilka razy były seconds w moim rozmiarze ale staram się powstrzymywać od zakupów "Impulsowych" PPS. Panie Mateuszu, o ile dobrze kojarzę nosi Pan rozmiar UK 6,5 - trafiały się fajne okazje, oj trafiały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mateusz Papiernik Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Oczywiście, że nikt nie napisał Zwracam tylko uwagę, ze jeżeli kolega Lansky "szuka", a nie "kupi jak się przytrafi" to w Herringu w tym budżecie może jedynie polować na okazje - a polowanie może być żmudne i długotrwałe. Na pewny strzał raczej nie ma co liczyć. 6.5G - leży sporo indyjskich Barkerów, głównie czarnych. Jedne Gatwicki za 520zł zgarnąłem i uważam to za świetną okazję, a buty były zdecydowanie warte swojej ceny. Natomiast z zazdrością patrzę na strony promocyjne kolegi z biura, który dla siebie bierze 8.5F. Zawsze ma więcej i ciekawiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Moje doświadczenia każą mi z kolei przypuszczać, że najlepiej mają osoby ze stopą w rozmiarze UK 12, i to nie tylko w Herringu Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłasza się UK12 - nie jest tak kolorowo - zwłaszcza w tęgości G. Wysłane z mojego A0001 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Kiedy widzę w rewelacyjnej cenie but, który mi się podoba, to w jakiś 90 % przypadków jest ot właśnie rozmiar 12 (a w przypadku trzewików myślę, że nawet 99 %) Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Ja siedzę wlasnie na herringu i przeglądam wyprzedaż. 12UK G - prawie same czarne Brewicki. W normalnej tęgości faktycznie jest lepiej, ale tez sAłu nie ma. @musa19, pokaż mi tę świątynię 12UK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 pawlik: http://www.carminashoemaker.com/outlet-shoes/captoe-oxford-brown-vegano-777 http://www.carminashoemaker.com/outlet-shoes/product431 http://www.carminashoemaker.com/outlet-shoes/norwegian-757-brown-grein http://www.carminashoemaker.com/outlet-shoes/chelsea-boots-brown-suede-80216 Ogólnie jeżeli ktoś o bardzo małych/bardzo dużych stopach szuka świetnych butów w dobrej cenie, powinien regularnie śledzić outlet Carminy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pawlik Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 Dzięki Zając, za moment spojrzę. Ja śledzę Vincenta, bywają Meerminy 12UK, ale zawsze boję się zamówić z uwagi na to, że ich kopyta są raczej wąskie. Na aukcjach podają E - i nie wiem czy to faktycznie E, czy mają jakieś inne oznaczenia i ich E to normalne F. EDIT: No piekne te buty które pokazałeś, ale nawet ceny wyprzedażowe są wysokie. Rozumiem, że są adekwatne do jakości, ale mówiąc o wyprzedażach myślę o cenach oscylujących w granicach 500-600 zł - takie jak bywają na Herringu na przykład. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 E to amerykańskie F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
musa19 Napisano 30 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Lipiec 2015 http://stores.ebay.co.uk/sussexshoeshop?_trksid=p2047675.l2563 Choćby tutaj całkiem niedawno były świetne C&J - wszystkie, które mnie się podobały w rozmiarach powyżej 10,5. Najlepsze okazje cenowe na Zalando jakie się pojawiały także prawie zawsze dotyczyły butów w dużym rozmiarze - Barker Lambourn czy Butcher w cenach poniżej 600 złotych, czy z drugiej strony ostatnio G&B William za 280 złotych, itd. - te wszystkie w najniższych cenach dostępne właśnie w rozmiarze 46. Na kilku innych stronach też pamiętam, że po wybraniu fajnego buta w bardzo atrakcyjnej cenie rozmiarówka była najczęściej zawężona do numeru 12 - stąd też takie a nie inne moje skojarzenia. Generalnie nie jestem łowcą okazji i jeżeli trafię gdzieś na jakąś wyprzedaż to jest to bardziej dzieło przypadku niż efekt mojego wyszukiwania Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 31 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 31 Lipiec 2015 Ja noszę rozmiar 42,5 - 43 i jest to niestety b. popularny rozmiar. Rzadko udaje mi się upolować coś na wyprzedażach. Kolega nosi rozmiar 46 i zawsze coś sobie znajdzie w dobrej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 Panowie, mam pewne niedyskretne pytanie. Jaki procent swojego jednomiesięcznego wynagrodzenia jesteście w stanie przeznaczyć na buty? Nie pytam kto ile zarabia i w jakich butach chodzi. Ciekawi mnie jaki odsetek wynagrodzenia możecie przeznaczyć na obuwie bez poczucia hmm winy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 co miesiąc? raz na kwartał? etc? czy w ogóle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 @Michal83 Może podam trochę odmienne podejście do tematu. Mój kumpel ma słoik do którego codziennie wrzuca 10 zł. Przeznaczenia słoika to tylko buty i paski. Ja mam taki sam na zegarki. Jak się uzbiera odpowiednia kwota na coś starannie przemyślanego, słoik traci zawartość, a my zyskujemy uśmiech na twarzy Jeśli zaś chodzi o odpowiedź na konkretnie Twoje pytanie, to zakładam, że chodzi o maksymalną kwotę jaką jesteśmy w stanie wydać na jedną parę? Pytanie kolegi Hargin jest słuszne, bo buty to nie to co np. zegarek. Teoretycznie jeden wystarczy. Teoretycznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michal83 Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 @Michal83 Może podam trochę odmienne podejście do tematu. Mój kumpel ma słoik do którego codziennie wrzuca 10 zł. Przeznaczenia słoika to tylko buty i paski. Ja mam taki sam na zegarki. Jak się uzbiera odpowiednia kwota na coś starannie przemyślanego, słoik traci zawartość, a my zyskujemy uśmiech na twarzy Jeśli zaś chodzi o odpowiedź na konkretnie Twoje pytanie, to zakładam, że chodzi o maksymalną kwotę jaką jesteśmy w stanie wydać na jedną parę? Pytanie kolegi Hargin jest słuszne, bo buty to nie to co np. zegarek. Teoretycznie jeden wystarczy. Teoretycznie Chodzi mi o jedną parę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 1 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Sierpień 2015 W takim razie gdzieś w okolicach 10 - 20%. Mniej więcej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gamer7772 Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Poszukuję intensywnie brogsów w kolorze koniakowym/brązowym/wiśniowym. Ponieważ budget jest dosyć ograniczony (ok. 300 zł) przeglądam w wyprzedażach, ale niestety nic interesującego nie znalazłem. Ktoś chciałby się podzielić jakąś interesującą okazją w jakimś sklepie internetowym? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jakub Wieczorek Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Czy ktoś może coś powiedzieć, o jakości butów Szewska Pasja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Cmon Napisano 5 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 5 Sierpień 2015 Co sądzicie o takich sneakersach ze skóry na lato i wczesną jesień: http://sklep.sport-guru.pl/bieganie/buty/lifestyle/buty/buty_klasyczne_meskie_new_balance_mrl996da.html Sprawdzałem w sklepie i skóra jest bardzo cienka, dodatkowo ma dziurki na wentylacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi