fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Porównanie AS Hannover vs AS Cambridge - https://forum.butwbutonierce.pl/topic/3729-trzewiki-w-mojej-kolekcji/page-2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 2 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Lipiec 2015 Widzę, że paczka z butami AS "wyszła" ze Stykowa, więc zakładam, że juto będzie u mnie. Dla szczęśliwych nabywców zrobię fotki butów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Nestleuser Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Dzięki, już się nie mogę doczekać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 3 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2015 Właśnie otworzyłem paczkę z butami Alfred Sargent - seconds. Buty są w rewelacyjnym stanie, a skazy tak minimalne (kosmetyczne), że większość firm sprzedałaby buty w regularnej cenie. As Ramsey & As Moore - należy dodać, że buty nie są potraktowane kremami i nie zostały wypolerowane/wykończone fabrycznie, gdyż jest to już końcowy etap przed pakowaniem, do kt seconds nie docierają. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 Dziś mnie olśniło, ze zapomniałem o tym napisać - Herring 1966 jest na kopycie AS 53 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek 00 Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 Czy w tych czarnych AS z kropką na czubku rantu, przyszywa nie jest czasem "przekręcona" bardziej na zewnątrz? Mam na myśli to, że nie jest na środku buta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Lipiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Lipiec 2015 Złudzenie optyczne spowodowany brakiem prawideł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Okazyjna cena 215 GBP (orginalna cena 429 GBP) + koszt dostawy do Polski. Rozmiary of UK7 do UK11. Buty w pierwszym gatunku AS Ramsey Midnight Suede Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Skórzanych nie ma Marcin? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Nie tylko te AS są w promocji na AFPOS. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Ładne. Szkoda, że nie znam tego kopyta. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
proki1971 Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Szkoda. Na zdjeciu jakoś nie wyglądają rewelacyjnie. Marcin, Filip, mieliście je, oglądaliście, jak wrażenie na żywo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 Tak jak napisał Filip ten model tylko w granatowym zamszu. Mam Ramsey i mogę powiedzieć, że kopyto 99 (bardzo ładne kopyto w mojej ocenie) jest ciaśniejsze od 109. Porównując do Yanko 915 F (w przypadku mojej stopy) to wypadają mniejsze o jakieś 3/4 rozmiaru. Yanko mam UK7.5 (nadal odrobina luzu) a Ramsey w rozm UK8 (i nadal są obcisłe). Ogólne AS Ramsey to bardzo piękny model. W chwili obecnej sam się zastanawiam, czy kupować czy odpuścić. Od dłuższego czasu planowałem kupić monki z granatowego zamszu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Sierpień 2015 U mnie kopyta AS np. 1966 wychodzą jak 915 w yanko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 26 Sierpień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 26 Sierpień 2015 Kopyto 99 jest jednym z mniejszych kopyt AS . Oba kopyta (1966 oraz 99) mam w rozmiarze UK8 jednak 99 wypadają jakieś 1/2 mniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 27 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 27 Październik 2015 Ostatnie nabytki z AS: Radwell w kolorze Oak: Moore in Chestnut Obie pary kupione jako seconds, w bardzo atrakcyjnej cenie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Zmotywowany przez kilku kolegów z forum, postanowiłem zorganizować ostatni zakup grupowy w tym roku. Buty najprawdopodobniej odbiorę osobiście - data planowanego wyjazdu nie jest jeszcze potwierdzona, ale najprawdapodobnie będzie to koniec listopada - max 10 grudnia. Zainteresowanych proszę o przesyłanie listę modeli i rozmiarów jakie mam sprawdzić w fabryce. Po potwierdzeniu dostępności modelu, rozmiaru i podaniu cenu, będę tworzył listę. Zapytania prosze na priv. Marcin 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lorentz Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 A może też z Cheaney'a? Chyba, ze to już za duże zamieszanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arsen Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Moore ponownie hipnotyzują, piękne są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy można dopytać się jaka była cena na te buty? Pytam pod kątem ewentualnego zamówienia.dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 A może też z Cheaney'a? Chyba, ze to już za duże zamieszanie? Cheaney może innym razem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Czy można dopytać się jaka była cena na te buty? Pytam pod kątem ewentualnego zamówienia.dzięki! Buty zamawiane z fabryki AS mają różne ceny, i zależy to od wielkości wady. Za wczoraj kupione AS, udało mi się zapłacić mniej niż ostatnio - Radwell 225 GBP (wada praktycznie zniknie po pierwszym dniu noszenia), a Moore w Chestnut tylko 165 GBP (wada jest jednak większa). Moore kupiłem tak tanio dzięki pomocy kontaktu z AS, który mógł sprzedać buty taniej przy pomocy sklepu zewnetrznego, kt poprosił o pomoc - łątwiej mu było dorzucić buty do ich zamówienia, niż przygotowywać dla mnie 1 parę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bratdominik Napisano 28 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Październik 2015 Dziękuję za szybką odpowiedź.Ponieważ w grudniu też będę w Northampton, czy mógłbym spytać jak wygląda proces zamawiania? Szuka kolega modelu, wysyła zapytanie, sklep odpowiada co może zaproponować, czy inaczej?i czy oprócz AS działa taki system u innych producentów? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Sklep fabryczny AS nie jest otwarty dla klientów indywidualnych. Jeżeli chcesz AS w seconds to prześlij mi na priv modele i rozmiary, kt cię interesują; ewentualnie poszykaj w internecie innych ofert. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Październik 2015 Właśnie dotarły do mnie AS -y. Jestem zachwycony zakupem. W przypadku Radwell wady są bardzo małe, praktycznie po pierwszym dniu, gdy pojawią się pierwsze ślady noszenia, znikną. W przypadku Moore - wada jest bardziej widoczna. W procesie burnishing, okazało się, że na wewnętrznej stronie prawego buta, są ślady wzrosty/rozstępy skóry. W rzyczywistości nie wygląda to tak zle jak na zdjęciu. Najpierw pochodzę i zastanowię się, czy chcę coś z tym robić - opcje są dwie: usunąć burnishing, lub lekko przyciemnić buty. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi