fan_dobrego_buta Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2015 zapytanie poszlo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 16 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2015 Piękne dzięki Marcinie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 19 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2015 Właśnie otzrymałem odp z fabryki AS. Przepraszam, że wklejam orginał, ale nie mam siły tłumaczyć i myślę, że nei ma takiej potrzeby, szczególnie , że https://translate.google.pl przetłumaczy taki text bez problemu: "Dear Marcin, Although it's good too hear of your colleagues considering our 106 shape, unfortunately there have been very few styles made in the past year or so on that shape. Although our website/catalogue displays styles on the 106 none of those became part of our current "instock range" and any made (MTO) were mainly shipped overseas.Answering your question, the main difference between the 106 and the others is the toe shape (longer / narrower) and being an "EX" ftg rather than "F". But like all things to do with shoes it's how they look at fit once you try them and whether or not you like a loose or tight fitting shoe.I have got a few odd pairs in my subs if anyone is still looking for something on this shape." Więc jeżeli, ktoś jest zainetersowany AS na 106, proszę o rozmiary a dowiem się co jest na stanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Witam, dopiero dziś wysałałem zapytanie do fabryki AS o modele I buty o kt pytaliście na priv. Dla zmotywowania niezmotywowanych poniżej Herring Drake - przygotowane do podróży: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Zastanawiam się czy mają coś w rozmiarach 12.5, bo jednak 12 to u mnie na granicy (nie mam wolnego miejsca, ale po dłuższym rozchodzeniu daje radę). Zapytaj proszę o ten rozmiar. Jakby co to mój rozmiar stopy to (uwaga!) 30,7 cm, szerokość 27,5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 1 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 1 Czerwiec 2015 Nie ma sprawy zapytam 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Dziś, podczas przerwy między emailami, zrobiłem delikatne lustro na AS Moore EDIT: to moje pierwsze "lustro" 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Nie mogę się na nie napatrzeć, piękne są te ASy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ja też...... Nie wiem czy tak można, ale jutro mam zamiar poprawić lustro przy pomocy czarnego wosku. Zobaczymy co z tego wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
The Blue Boy Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Ja też...... Nie wiem czy tak można, ale jutro mam zamiar poprawić lustro przy pomocy czarnego wosku. Zobaczymy co z tego wyjdzie? Koniecznie pokaz, co z tego wyjdzie, bo mam podobny plan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 8 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Czerwiec 2015 Nie ma sprawy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Koledzy w chwili obecnej są następujące buty: rozm 6. Ramsey - ANTIQUE OAK DOUBLE BUCKLE MONK Charlton - Espresso Calf Rozm. 7 Hunt - Black Edward II (Herring) - Mahogany Rozm. 8 Pimlico - Black Moore - Antiqued Cherry Ramsey - Antique Oak Hunt - Black Hunt (E fitting) - Antique Mahogany Edward II (herring) - Mahogany Rozm. 8.5 Charlton - Espresso Calf Rozm. 9 Moore - Antiqued Cherry Rozm. 10 Moore Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Jakie kolory Moore w dziesiątce? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Wlaśnie wysłąłem zaytanie, gdyz z tabeli domyślam się ze czarne i cherry, ale wolę się upewnić M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Maciato - czarne i tylko to jest w chwili obecnje na 742 w rozm 10. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Koledzy zapomnialem dodać, zamówienie przyjmuję do poniedziałku, i będzie to już ostatnie zamówienie AS w tym roku. Moje AS Hannovery już na mnie czekają w Oxfordzie a do końca roku spodziekwam się 3 par Yanko, i dodatkowych zakupów w tym roku nie planuę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 dodatkowych zakupów w tym roku nie planuę. Jest osobny wątek w Sali Klubowej na takie wpisy. Nazywa się humor 1 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 9 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 9 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Najnowszy nabytek - Alfred Sargent Hannover Rustic Calf, MTO. Buty kupione w cenie seconds, jednak sa to buty w I gatunku. AS, gdy realizuje zamowienie MTO, przygotowuje 2 pary butow I tym razem udalo mi sie kupic ta druga pare. P.S. przepraszam za brak polskich znakow I gimnastyke przy ogladaniu ostatniego zadjecia 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Świetny but, są superwygodne i wykonane z rewelacyjnej skóry, będziesz zadowolony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 15 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Czerwiec 2015 Filip, zgadzam sie w 100%. Bardzo jestem zadowolony z faktu, ze mimo podeszwy Commando, buty nie sa masywne. Od dluzszego czasu polowalem na tem model w kolorze Rustic Walnut, kt posiadasz. Ostatecznie wyszlo inaczej - okazja ktora sie pojawila byla nie do odparcia, szczegolnie ze mam Cambridge w tym kolorze i nie ukrywam, ze bardzo mi sie ten kolor podoba. Male powornanie kolorow Rustic Tan (AS Cambridge ) oraz AS Hannover Rustic Walnut 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Mimo, że podeszwa to commando to chodzi się w nich jak w skórzanych, są mięciutkie. Bardzo łatwo zrobić lustro na skórze która jest fantastycznej jakości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Wodzu Napisano 16 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 16 Czerwiec 2015 Piękne trzewiki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2015 Info dla kolegów, którzy zakupili AS - w poniedziałek kurier odbiera zamówione bytu z fabryki AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 30 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 30 Czerwiec 2015 Potwierdzam, że buty zostały wczoraj odebrane z fabryki AS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi