pszemau Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 poderwanie 20letniej, niezbyt inteligentnej studentki Złożona tautologia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.z. Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 patrząc po znanych mi przypadkach KWŚ, tak właśnie wyglądały kryteria. ;D A samochody były czerwone/jasnoniebieskie, z dużą ilością iksów/sportów etc. w nazwie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Duesenberg Convertible Coupe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Jaguar XK 140 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 22 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 22 Marzec 2011 Duesenberg to piękne auto Mustang to chyba najbardziej oczywisty muscle car, moim zdaniem zresztą są ładniejsze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Dla mnie bylby to Aston Martin DB 5. Dodam jeszcze, ze szanuje zamilowanie do motoryzacji amerykanskiej, ale nie uwazam ich samochodow za eleganckie. Klasyczne...moze, ale FMustang to chyba bardziej podarte jeansy i rock&roll niz gentleman. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fingor Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Nie są może eleganckie w taki sposób, jak angielskie klasyki, jednak szyku nie można im odmówić - szczególnie tym sprzed złotego wieku muscle carów, choć i w tym gatunku znajdą się samochody dużo subtelniejsze niż Mustang. Stare Impale, czy Cadillac Coup De Ville. Są buńczuczne, mają śmiałe linie i z pewnością nie są dyskretne, ale mają swój urok Mustang stał się ikoną, ale tak naprawdę nie jest typowym przedstawicielem gatunku, wystarczy spojrzeć na linię nadwozia i porównać ją z dodanym przeze mnie Oldsmobilem czy Challengerem. Różnica jest moim zdaniem znaczna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Bliski mi sercem jest: Natomiast kilka innych z tego wątku jest mi bliskich, bo znajomego ojciec jest kolekcjonerem i ma kilka samochodów z tego wątku np. w 107 cabrio i coupe oraz 560 SEC, Porsche 911 (nie pamiętam, chyba pzełom 70/80r), oraz czerwoną w 113 w której jeszcze dziś o północy siedziałem .. i kilka innych fotki z netu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maestro Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Ja bym poszedł skromnie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 23 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Marzec 2011 Ja bym poszedł skromnie...Nie przesadzaj ... Wielki Post nie trwa wiecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 zawsze mi się podobało ... ale człowiek z wiekiem wyrasta z niektórych marzeń 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Odlotowe Volvo ..no i tes sklep z kapeluszami w tle Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Volvo 164 Auto mych baaaaaaaardzo wczesno-dziecinnych marzen Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie mam prawa jazdy. Każde z atrakcyjną kobietą jako kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
ejzojeden Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 bugatti Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie mam prawa jazdy. Każde z atrakcyjną kobietą jako kierowcą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ę-żine Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nissan silvia s15, najlepsze auto do driftu. Osobiscie chcisałbym miec taką, ale z lusterkami na nadkolach, jak w starych "japonczykach", do tego pięcioramienne felgi ze złotym środkiem i srebrnym rantem i pare innych rzeczy, ale to nie forum o tnningu więc nie będe was zamęczał =) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie mam prawa jazdy. Każde z atrakcyjną kobietą jako kierowcą. Dzięki, że o mnie pomyślałeś. Ten wariant też jest do zaakceptowania, jeśli oczywiście pani tak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Nie mam prawa jazdy. Każde z atrakcyjną kobietą jako kierowcą. Dzięki, że o mnie pomyślałeś. Ten wariant też jest do zaakceptowania, jeśli oczywiście pani tak lubi.Prosze bardzo ...auto, to ostatecznie narzedzie do przemieszczania sie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Prosze bardzo ...auto, to ostatecznie narzedzie do przemieszczania sie.Zaczynam się zastanawiać, w ktorej z Pań jest więcej serca i temperamentu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Może być też ten samochód i ta kobieta. W oryginale. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Chyba jeszcze nie było. Aston Martin DB4 - angielski sportowy i elegancki klasyk z polską duszą (a raczej sercem czyli silnikiem zaprojektowanym przez Tadeusza Marka). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Simon Napisano 24 Marzec 2011 Zgłoszenie Share Napisano 24 Marzec 2011 Rolls i Aston to cuda! Nowy Phantom jest prześliczny. Myślę, w nawiązaniu do pierwszego posta tego tematu że wujek nie miałby nic, kompletnie nic przeciwko, gdyby zamiast starszego klasyka był to właśnie Phantom. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi