kset Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 W czym jest ta cena wyrażona? Z jakiego kraju jest ten sklep? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 W czym jest ta cena wyrażona? Z jakiego kraju jest ten sklep?Ringgit malezyjski - w przybliżeniu 0,9 zł. Jaki to kraj zapewne już sam zgadniesz. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 A ja cały czas się zastanawiałem czemu te C&J są takie drogie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Cheaney moim zdaniem w znakomitej cenie przy tak dużym wyborze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 W czym jest ta cena wyrażona? Z jakiego kraju jest ten sklep?Tak jak Immune napisal - malezyjska waluta. Sklep znajduje sie w Kuala Lumpur i jest rodzajem tanio wygladajacego magazynu (nigdy tam nie bylem ... ale widzialem wiele zdjec) w ktorym sprzedaja przede wszystkim Crockett & Jones za najnizsze chyba ceny na swiecie. Moja pierwsza pare C&J kupilem u nich - C&J Malvern. Nastepnie zas bralem juz via http://www.pediwear.co.uk i ich price watch. Podajesz cene buta (w funtach) + cene przesylki z Malezji (rowniez w funtach ... w walucie malezyjskiej to 115 MYR) i Pediwear daje Ci jeszcze 5% rabatu. Przy tanim MYR (obecnie jest dosc drogi poniewaz ekonimia Malezji jest w doskonalym stanie ... ale i tak sie oplaca) ceny wychodza "zachwycajaco niskie" jak na buty C&J Walute (MYR na GBP) przeliczam zawsze tutaj: http://www.xe.com/ucc/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Zastanawiam sie, co Pediwear zamierza zrobic z Butami Crockett & Jones. Maja bardzo malo dostepnych rozmiarow we wszystkich modelach butow. Odkad pamietam zawsze mieli wszystkie rozmiary wszystkich modeli ...a jedynie te znikajace z ich kolekcji nie byly uzupelniane. Czyzby zamierzali zaprzestac sprzedazy C&J? Doskonala alternatywa dla C&J jest New and Lingwood Classic Shoes. To w rzeczywistosci C&J robiony dla N&L. Troche lepsza jakosc jak C&J Benchgrade i troche gorsza jak C&J Handgrade. W czasie sezonowych obnizek kosztuja gruuuubo ponizej 300 funtow. Cena podobna jak C&J Benchgrade na http://www.plal.com. Przeceniane sa ich wszystkie modele z wyjatkiem Butterfly Loafers. Mozna jeszcze zastanowic sie nad Tricker's ... troche lepsze od C&J Benchgrade ale ich kopyto (nie mam na mysli trzewikow) jest strasznie szerokie i nad Grensonami Rose Collection (ostatnio niestety bardzo podrozaly) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kset Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Dzięki, byłem, nie wiem czemu przekonany, ze to tajski sklep, a waluta mi nie pasowała ani do bahtow ani USD… trzeba będzie trochę malezyjska gospodarkę zasabotowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Gość gccg Napisano 25 Kwiecień 2011 Zgłoszenie Share Napisano 25 Kwiecień 2011 Dzięki, byłem, nie wiem czemu przekonany, ze to tajski sklep, a waluta mi nie pasowała ani do bahtow ani USD… trzeba będzie trochę malezyjska gospodarkę zasabotowac Moze ktos wie ile kosztuja C&J w Tajlandii? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 3 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Styczeń 2015 Niewiele już zostało, ale może ktoś znajdzie coś dla siebie: http://www.herringshoes.co.uk/product-info.php?brandid=4&shoeid=5028 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Chyba nie. Cheaney byl oddzielnym producentem ...obecnie jest to jedna firma z Church's . Przyklad: Herring Matisse zrobiony przez Cheaney to ten sam but co Church's Salisbury, tylko ze z "Tassels" Bracia Churchs po przedaży swojej marki Pradzie, kupili Cheaney. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 4 Styczeń 2015 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2015 Herring ma ciekawe kombinacje http://www.herringshoes.co.uk/product-i ... tedFitID=0 Zgadzam się, że Herring Fencote jest ptzepięknym modelem. Łączenie czarnej skóry ze śliwkowym zamszem (rozmiary 6.5, 7 i 9.5 ) w wyprzedaży Herringa. Najbardziej podoba mi się łaczeni brązu z niebieskim zamszem. Posiadam monki Herringa w takiej kombinacji kolorostyczne i myślę, że w przyszłości dokupię Fencote Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Moje pierwsze spectatory. może kontrast nie jest zbyt duży, choć zaznaczony, ale mi się podobają, lubie odcienie brązu, na lato jak ulał: włoska firma calpierre, ostatnia para na wyprzedaży. Niedługo pokażę je w jakiejś stylizacji. (światło lampy błyskowej nieco zniwelowało różnice w kolorach, w rzeczystostości jest jednak większa) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 Niedługo pokarzę je w jakiejś stylizacji. Skoro uważasz, że zasługują na karę... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arkadyjczyk Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 @Jakow, dziekuję za zwrócenie uwagi, przepraszam, już poprawiłem ten błąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
jakow Napisano 18 Marzec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Marzec 2015 @Arkadyjczyk - może zdarzyć się każdemu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 22 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2015 A ja okazyjnie kupiłem takie oto nieużywane Nordy. Żaden szał - ale za niecałe 20% ceny sklepowej warto było Nienajgorzej wyglądają z boku, choć nosek zadarty, wrzucę później fotkę. Teraz pytanie za 100 punktów. Jak to pastować/kremować na biało i beż, żeby białych dziurek itd. nie zapaćkać? Macie jakieś patenty, bo grozi mi jubilerska dłubanina... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Bezbarwny krem na całość i od czasu do czasu trochę brązowego wosku na czubki i piety. Wosk nanoś w takiej ilości, zeby nic nie pozostawało w dziurkach. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 23 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Maj 2015 Dziękuję, tak zrobię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 24 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2015 Biała, precyzyjna robota Cię nie minie ... ale to dopiero jak skóra da znać, że czas odświeżyć nieco kolor Na razie dokładnie tak, jak napisał @Whitesnake, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Miro Napisano 25 Maj 2015 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2015 No tak, biały krem już zamówiony, zdaję sobie sprawę, że za jakiś czas trzeba będzie się pobawić w nanorzemieślnika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Odkopuję temat: Wpadły mi w oko spectatory z Shoepassion za 149 Euro: http://www.shoepassion.de/kollektion-exotenleder/no-474.html Czy skóra z jelenia będzie dobra na lato? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 6 minut temu, Siata napisał: Odkopuję temat: Wpadły mi w oko spectatory z Shoepassion za 149 Euro: http://www.shoepassion.de/kollektion-exotenleder/no-474.html Czy skóra z jelenia będzie dobra na lato? Skóra z jelenia jest bardzo lekka i miękka. Mam dwie pary Shoepassion z jelenia i uważam, ze to bardzo dobre buty warte nawet regularnej ceny. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 25 Styczeń 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2017 Dzięki, przekonałeś mnie. Postaram się wrzucić jakieś zdjęcia jak je otrzymam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Siata Napisano 1 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Luty 2017 Buty już przyszły - skóra z jelenia faktycznie jest bardzo miękka i w porównaniu do innego modelu SP ze skóry bydlęcej są sporo lżejsze. Jak dla mnie za tę cenę - rewelacja! 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jarek Napisano 9 Luty 2017 Zgłoszenie Share Napisano 9 Luty 2017 Szkoda mi trochę że ich nie kupiłem, bo ciągle mi się pojawiają w necie w propozycjach, a rozmiarów brak. Już prawie dojrzałbym do zakupów Powiedzcie mi panowie, czy do zwykłego casualu można by je założyć, ciemnofioletowe chino... do czego by jeszcze pasowały? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi