damiance Napisano 8 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 8 Luty 2014 moje drogie Panie, pozwalam sobie zainicjować temat ciekawą torebką marki Fendi z linii Peekaboo. kwiatowy gobelin z zewnątrz, wewnątrz torebki różowa podszewka ze skóry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 7 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2014 Jak nie ma loga na zewnątrz, to jest ok. Ostatnio we Włoszech widziałem torebki z wyeksponowanym napisem "GUCCI", żeby było wiadomo, co i jak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Lipiec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Lipiec 2014 Salvatore Ferragamo, kolekcja jesień / zima 2014 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 24 Lipiec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Lipiec 2014 Mała czarna by Donat. Skóra bydlęca wyprawiona na krokodyla. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Wrzesień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Wrzesień 2014 Franck Namani z kolekcji jesień-zima 2014/2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 17 Październik 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 Torebka-ikona: RICKY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 17 Październik 2014 Zgłoszenie Share Napisano 17 Październik 2014 A że akurat się rozglądam za prezentem dla żony to rzuciłem okiem i ta torebka jest... bardzo specyficzna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 19 Grudzień 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Grudzień 2014 rozumiem, że specyficzna przez te wyciągniete boczki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Minimalizm ale w najlepszym wydaniu 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Co to za torba? Bo nie mogę odczytać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Parmigiano Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Co to za torba? Bo nie mogę odczytać G.ARMANI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Styleman Napisano 15 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 15 Luty 2015 Parmigiano piękna teczka . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
janka Napisano 24 Luty 2015 Zgłoszenie Share Napisano 24 Luty 2015 Franck Namani piękna torebeczka ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
falla01 Napisano 8 Kwiecień 2015 Zgłoszenie Share Napisano 8 Kwiecień 2015 Minimalizm ale w najlepszym wydaniu Elegancko i minimalistycznie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Obok Birkin od Hermesa to jest dla mnie numero uno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Poza tym, jeżeli jesteśmy w temacie damskich torebek to muszę się przyznać, że cierpię na taki mały fetysz....lubię tu zaglądać i to znacznie częściej niż moja żona... http://forum.purseblog.com/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
EXOXE Napisano 6 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 6 Październik 2015 Obok Birkin od Hermesa to jest dla mnie numero uno. Niezły kawałek nubukowej egzotyki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Ta torba za bardzo przypomina mi naburmuszoną twarz z wywalonym językiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 7 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 7 Październik 2015 Ta torba za bardzo przypomina mi naburmuszoną twarz z wywalonym językiem ee tam, bez przesadyzmu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Październik 2015 Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2015 Chyba wiem co żona dostanie pod choinkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Whitesnake Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Chyba wiem co żona dostanie pod choinkę... Z pozdrowieniami dla Skalpela . Twoje robią jeszcze większe wrażenie! ...https://www.youtube.com/watch?v=VilRHLu6K4k... Edit: nie wkleja mi się link do YouTube. 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 2 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2015 Whitesnake, fajna reklama, ale pewnie niedługo zniknie z youtuba w naszym kraju Jak już odgrzebaliśmy ten temat to ciekaw jestem Waszej opinii nt wzoru kopertówki który opracowałem i wykonałem, przeszła już chrzest bojowy na wieczorowej okazji: 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Bardzo mi się podoba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Osobiście zrezygnowałbym z tego paska na rzecz minimalizmu, choć przyznaję, że nie wiem, jak by wtedy wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 3 Listopad 2015 Zgłoszenie Share Napisano 3 Listopad 2015 Nosiłbym! A na serio to bardzo ładna, wieczorem płaszczka musi się pięknie błyszczeć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi