swordfishtrombone Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 mnie się podoba płaszczka, ale nie podoba faktura skóry (cielęcej?) użytej na kopertę. Zbyt nieformalna. Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki za feedback. Tak, to skóra cielęca, garbowana roślinnie, ręcznie tamponowana w garbarni, z naturalnym licem. Myślę, że na następne projekty poszukam czegoś "gorszego" - kobiety wolą jak ich torebki nie nabierają patyny 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Dzięki za feedback. Tak, to skóra cielęca, garbowana roślinnie, ręcznie tamponowana w garbarni, z naturalnym licem. Myślę, że na następne projekty poszukam czegoś "gorszego" - kobiety wolą jak ich torebki nie nabierają patyny też o tym myślałem. Sam design bardzo fajny, minimalistyczny. Trzeba by też zadbać o ładne wnętrze (jakiś zamsz?). Cytuj
eye_lip Opublikowano 3 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 3 Listopada 2015 Docelowo kozinka, bo licowka która zastosowałem za bardzo usztywnia klapkę. Cytuj
maksymilian_p Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Chyba wiem co żona dostanie pod choinkę... Co to za marka? Torebka wspaniała. Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 To Gucci. Z tego co pamiętam chyba była w kolekcji 3 sezony temu. Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 To Gucci. Z tego co pamiętam chyba była w kolekcji 3 sezony temu. ja widziałem ją w najnowszej kolekcji "fall/winter 15/16 by Niestoj Leatherwork" Cytuj
Skalpel Opublikowano 14 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 14 Listopada 2015 Chciałbym żeby była... Cały czas się łamię czy zacząć stosować kartonowe/piankowe usztywnienia a ta tego wymaga. Cytuj
Whitesnake Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 ...w mniej renomoanych firmach niż gucci, a też porządnie wykonane. Mogę zapytać w jakich firmach? Sezon prezentowy się zbliża, to może być cenna informacja. Cytuj
mosze Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 W renomowanych. Właśnie ustalamy, czy użytkowniczka lorien to byt realny czy wirtualny. Cytuj
eye_lip Opublikowano 16 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 16 Listopada 2015 Wirtualny.. W sam raz do kosza. Cytuj
EXOXE Opublikowano 22 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 22 Listopada 2015 Ettore Bugatti, skóra z pytona (wnętrze wykończone skórą) 2 Cytuj
el-biczel Opublikowano 23 Listopada 2015 Zgłoś Opublikowano 23 Listopada 2015 Widzę, że egzotyka popularna w tym wątku. 2 Cytuj
Martyśka Opublikowano 16 Maja 2016 Zgłoś Opublikowano 16 Maja 2016 Mi bardzo się podoba taka torebka Jest elegancka, ale nadaje się na co dzień, do tego skórzana i dobrej jakości. No nic tylko nosić. Cytuj
artisan Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Mam prośbę o opinię na temat jakości damskich torebek e-Baron, może ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Mam teczkę męską z serii slowbag i jestem b. zadowolony. Chciałbym kupić małżonce torebkę ale nie wiem czy jakość skór jest taka sama jak przy modelach męskich. Samą torebkę żona wybierze sobie sama więc bardziej chodzi mi o samą jakość a nie design. Cytuj
eye_lip Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Jakość damskich też jest bardzo dobra o ile wybierasz licową a nie jakieś wynalazki. Cytuj
damiance Opublikowano 26 Listopada 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 3 godziny temu, artisan napisał: Mam prośbę o opinię na temat jakości damskich torebek e-Baron, może ktoś ma doświadczenie w tym temacie. Mam teczkę męską z serii slowbag i jestem b. zadowolony. Chciałbym kupić małżonce torebkę ale nie wiem czy jakość skór jest taka sama jak przy modelach męskich. Samą torebkę żona wybierze sobie sama więc bardziej chodzi mi o samą jakość a nie design. spróbuj zadać pytanie obsłudze sklepu o konkretny model, jeżeli odpowiedzą, będziesz mieć pewniejszy wybór Cytuj
artisan Opublikowano 26 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 26 Listopada 2016 Dziękuję w imieniu żony na pewno nie wybierzemy wynalazków, to ma być torba praktyczna i trwała, głównie na dokumenty ale też mile widziana będzie przegródka na różne damskie drobiazgi. Cytuj
artisan Opublikowano 28 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 28 Listopada 2016 No to torebka zamówiona (od Barona) mam nadzieję, że żonie się spodoba... Cytuj
Marcous Opublikowano 30 Listopada 2016 Zgłoś Opublikowano 30 Listopada 2016 znacie jeszcze jakiegoś solidnego producenta damskich torebek , szukam na prezent przy założeniach: torebka codzienna na dużą ilość rzeczy w niej noszonych , przegródki dużo, kolor np .szara , materiał skóra, dość duża tak by mieścił sie format a4, długie "uszy" do noszenia na ramieniu + koniecznie pasek regulowany do noszenia przez ramię i jak na razie nic nie znalazłem . Cytuj
damiance Opublikowano 10 Grudnia 2016 Autor Zgłoś Opublikowano 10 Grudnia 2016 Słoń od Loewe, pomysł na wzornictwo świetny. Cytuj
artisan Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Dnia 29.11.2016 o 00:16, artisan napisał: No to torebka zamówiona (od Barona) mam nadzieję, że żonie się spodoba... Być może ktoś chciałby wiedzieć czy warto kupować damskie torebki od Barona, to żona po trzech tygodniach użytkowania twierdzi, że warto. Wprawdzie dla mnie pewnym niemiłym zaskoczeniem był fakt, że rączki są wykonane z lakierowanej skóry ale widocznie kobietom to się podoba. Torebka jest używana intensywnie i jak na razie nic złego się z nią nie dzieje. Cytuj
artisan Opublikowano 19 Grudnia 2016 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2016 Ups będzie problem gdy wróci żona to ją zapytam Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi