Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Tak, będą jak nowe :)

Ja również przeprowadzam zegarkowy projekt reanimacyjny (kolejny), to naprawdę super frajda patrzeć jak stare przedmioty dostają drugie życie:

http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=6910.0

Ciekawe czy taki dosłownie zaorany zegarek z pola, zardzewiały i zdewastowany tez można w "cudowny" sposób uzdrowić?

Wiadomo, że jakosci Purple czy Black Label nikt nie oczekuje, ale w drugiej strony Ralph nie rozmienia się na drobne aż tak jak Calvin, więc myślę, że za takie pieniądze warto :) . Już kiedyś kupiłem w tym sklepie miedzy innymi marynarkę marki Geoffrey Beene (pół na pół wełna/jedwab) za 150 zł, real photo w moim ostatnim zestawie w CMDNS.

... Próbując się pocieszyć, zdecydowałem się na zakup planowanej od dłuższego czasu torby firmy Barelly Bag i poniżej efekt finalny:

...

Szczegóły o produkcie:

http://www.barellybags.pl/product/Teczka-Grand-Black/?id=93

Planuje zakup tej torby i chciałbym by zmieściła kilka teczek, skoroszytów A4. Myślę, że musi to być, co najmniej średnia.

Który rozmiar wybrałeś?

- Średni 36 x 27 x 13

- Mała 32 x 25 x 10

- Duży 39 x 29 x 15

... Próbując się pocieszyć, zdecydowałem się na zakup planowanej od dłuższego czasu torby firmy Barelly Bag i poniżej efekt finalny:

...

Szczegóły o produkcie:

http://www.barellybags.pl/product/Teczka-Grand-Black/?id=93

Planuje zakup tej torby i chciałbym by zmieściła kilka teczek, skoroszytów A4. Myślę, że musi to być, co najmniej średnia.

Który rozmiar wybrałeś?

- Średni 36 x 27 x 13

- Mała 32 x 25 x 10

- Duży 39 x 29 x 15

Wybrałem duży i taki sugeruję, lepiej mieć trochę miejsca w zapasie, niż domykać na siłę teczkę.

Christmas came early this year. Jeden krawat to standardowy 3-fold, a pozostałe dwa to 3-folds w wersji unlined. Na tą ostatnią konstrukcję zdecydowałem się za radą Patrizio Cappellego, który uważa ją za lepszą niż 6- i 7-fold unlined.

post-146-13658923673724_thumb.jpg

Kalibracja monitorów nie ma tutaj nic do rzeczy, to nie jest profesjonalna obróbka zdjęć, tylko poziom szarego użytkownika. A na takim poziomie, jeżeli ktoś nie ma starego CRTka, większość monitorów wyświetla w miarę identycznie kolory.

A danie więcej niebieskiego kosztem czerwonego wszystkim tutaj obecnym pozwoliłoby zobaczyć zdjęcia w miarę odpowiednich barwach. Tu nie chodzi o drobną różnicę, nad którą mogliby debatować graficy, tylko naprawdę spora różnica w temperaturze zdjęcia.

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.