Prozac Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Wejdzie tam laptop 15,6? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 24 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 24 Listopad 2012 Mam 13tkę, więc ciężko mi powiedzieć dziś, ale jutro będę miał okazję wrzucić takowy do torby i dam znać. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Tak, będą jak nowe Ja również przeprowadzam zegarkowy projekt reanimacyjny (kolejny), to naprawdę super frajda patrzeć jak stare przedmioty dostają drugie życie: http://www.gmtforum.pl/forum/index.php?topic=6910.0 Ciekawe czy taki dosłownie zaorany zegarek z pola, zardzewiały i zdewastowany tez można w "cudowny" sposób uzdrowić? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Listopad 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Bez przesady, ten jeszcze nie był tragiczny. Teraz jest robiony przegląd mechanizmu więc niebawem zaprezentuje finał, zegarek będzie prawie jak nowka. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Wejdzie tam laptop 15,6? Właśnie sprawdziłem, wrzuciłem 15,6tkę fujitsu siemensa i pasuje jak ulał Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Kliknęła się taka marynarka od Ralph'a w ramach rozszerzonego do niedzieli black friday, tylko trochę poczekam, zanim przyleci (zdjęcie ze sklepu). Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Możesz podesłać linka? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Możesz podesłać linka? http://www.suitbargains.com/ Sklep sprawdzony już przeze mnie, mają końcówki/wycofane kolekcje. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Możesz podesłać linka? http://www.suitbargains.com/ Sklep sprawdzony już przeze mnie, mają końcówki/wycofane kolekcje. Dzięki:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 25 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Listopad 2012 Korzystając, że mam "swoich ludzi" w USA też się skusiłem i Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Marynarki fajne, ale pamiętajcie Panowie, że linia Ralpha "Lauren" jest jego najniższą linią. Jak przyjdą marynarki to wrzućcie ich zdjęcia, zamiast zdjęć ze sklepu Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 Wiadomo, że jakosci Purple czy Black Label nikt nie oczekuje, ale w drugiej strony Ralph nie rozmienia się na drobne aż tak jak Calvin, więc myślę, że za takie pieniądze warto . Już kiedyś kupiłem w tym sklepie miedzy innymi marynarkę marki Geoffrey Beene (pół na pół wełna/jedwab) za 150 zł, real photo w moim ostatnim zestawie w CMDNS. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
awf Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 ... Próbując się pocieszyć, zdecydowałem się na zakup planowanej od dłuższego czasu torby firmy Barelly Bag i poniżej efekt finalny: ... Szczegóły o produkcie: http://www.barellybags.pl/product/Teczka-Grand-Black/?id=93 Planuje zakup tej torby i chciałbym by zmieściła kilka teczek, skoroszytów A4. Myślę, że musi to być, co najmniej średnia. Który rozmiar wybrałeś? - Średni 36 x 27 x 13 - Mała 32 x 25 x 10 - Duży 39 x 29 x 15 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zw1920 Napisano 26 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 26 Listopad 2012 ... Próbując się pocieszyć, zdecydowałem się na zakup planowanej od dłuższego czasu torby firmy Barelly Bag i poniżej efekt finalny: ... Szczegóły o produkcie: http://www.barellybags.pl/product/Teczka-Grand-Black/?id=93 Planuje zakup tej torby i chciałbym by zmieściła kilka teczek, skoroszytów A4. Myślę, że musi to być, co najmniej średnia. Który rozmiar wybrałeś? - Średni 36 x 27 x 13 - Mała 32 x 25 x 10 - Duży 39 x 29 x 15 Wybrałem duży i taki sugeruję, lepiej mieć trochę miejsca w zapasie, niż domykać na siłę teczkę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Christmas came early this year. Jeden krawat to standardowy 3-fold, a pozostałe dwa to 3-folds w wersji unlined. Na tą ostatnią konstrukcję zdecydowałem się za radą Patrizio Cappellego, który uważa ją za lepszą niż 6- i 7-fold unlined. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kamil Napisano 27 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 27 Listopad 2012 Komunista Nie, kolory trochę przekłamane w sztucznym świetle i przy zdjęciu komórką. Wierniejsze barwy są na zdjęciach sklepu, krawaty 1 (bordo) i 5 (ciemnoszary): http://www.patriziocappelli.it/catalog/ ... cPath=2_29 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Uff. To już zupełnie co innego Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Panowie, to naprawdę taki hardcore ściągnąć darmowego GIMPa i za jego pomocą, suwaczkiem, zmienić kolory na takie najbliższe rzeczywistości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Tak, bo trzeba wszystkie monitory skalibrować identycznie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pan Janusz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Kalibracja monitorów nie ma tutaj nic do rzeczy, to nie jest profesjonalna obróbka zdjęć, tylko poziom szarego użytkownika. A na takim poziomie, jeżeli ktoś nie ma starego CRTka, większość monitorów wyświetla w miarę identycznie kolory. A danie więcej niebieskiego kosztem czerwonego wszystkim tutaj obecnym pozwoliłoby zobaczyć zdjęcia w miarę odpowiednich barwach. Tu nie chodzi o drobną różnicę, nad którą mogliby debatować graficy, tylko naprawdę spora różnica w temperaturze zdjęcia. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Wystarczy mała kartka - próbnik ułożony obok fotografowanego przedmiotu i każdy z nas będzie mógł zobaczyć właściwy kolor. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Przypomnicie adres strony Bruni? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 drugi to wełniany burgund na zamówienie, ręcznie robiony od Bruni Możesz napisać coś więcej o jakości? Przy okazji - co to za firma, bo Google milczy. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Bartek z forum, może za chwilę się ujawni Wątek do znalezienia w wyszukiwarce forumowej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 28 Listopad 2012 Zgłoszenie Share Napisano 28 Listopad 2012 Bardziej chciałem się czegoś dowiedzieć na temat wypełnienia. Wątek do znalezienia w wyszukiwarce forumowej. Pod jakim hasłem szukać? (Bruni nic nie pokazuje) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi