4inHand Napisano 11 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 11 Maj 2011 Mam już spodnie Przypomne tylko, ze caly temat rozgrywa sie w pracowni Krupa Rzeszutko w Poznaniu Ciesze sie, ze zainwestowalem w welne Bateman Ogden. Garnitur z daleka jest oliwkowy, ale z bliska sa na nim blekitna i czerwona kratka. Na koncu zlecenia pokaze wykonczenie w srodku i material z bliska. Dodaje zdjecie tutaj, bo dodalem tez pierwsze zdjecie w tym watku, ale przydalby sie chyba taki watek z historia zlecen? Mamy cos co do tego pasuje? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 Może załóż wątek dotyczący zamówienia i kolejnych etapów realizacji (trochę pamiętnik)? Będzie łatwiej dotrzeć do informacji nt pracowni. A zdjęcie materiału z bliska prosimy jak najszybciej. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 Jeszcze bez rękawów, ale już z poszetką Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 12 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2011 Jeszcze bez rękawów, ale już z poszetką Zamówienia z innych pracowni sugerują, że brustaszę również trzeba przebadać Po prostu mam jedną marynarkę, która sama deformuje mi poszetkę! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 w odpowiedzi na sugestię i kilka pytań na PW Barker Black Straton moje nowe buty opisane w viewtopic.php?f=1&t=94&start=840, kupione w "ciemno" i na próbę (cena była niezwykle atrakcyjna) bo kopyto było mi nieznane a chciałem czarne - ale dzięki @gccg opanowałem sytuację - jeżeli ktoś będzie miał zamiar zakupu radze kupić 1/2 numeru wieksze niż normalnie w numeracji UK (czyli noszę 8,5UK BB kupiłem 9UK i są idealne) buty niezwykle wygodne i staranie wykonane (nie sądziłem że w kwestii butów cos mnie może zaskoczyć a jednak ... ) jak nieco pochodzę napiszę coś więcej cena i sklep (było kilka pytań) kupione na http://cgi.ebay.pl/Barker-Black-Straton ... 1c1b5029ba czyli duzo taniej niż cena oficjalna 925$ http://www.barkerblack.com/product/M9961 (plus ewentualne cło i VAT przy zakupie poza UE) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zinkar Napisano 14 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 14 Maj 2011 Trochę za wysokie progi jak na moje nogi ( a raczej na kieszeń). Buty prezentują się wyjątkowo, szczególnie uwzględniając ładne zdjęcia. Pozdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Niezwykle! Cudne! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Paul Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Gratuluje, osobiscie nie mój styl..troche za ekscentryczne..a zreszta stary juz jestem Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bar_open Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 @zinkar, @4inHand, @Paul - dziękuję! Gratuluje, osobiscie nie mój styl..troche za ekscentryczne..a zreszta stary juz jestem ekscentryczne?! - może w szczegółach i przybliżeniu, w widoku ogólnym tracą na ekscentryczności (na szczęście) ps. nie jesteś za stary viewtopic.php?f=7&t=760&start=100 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Rocznik 1970. Kupiłem bez konsultacji, mam nadzieję, że nie wtopiłem. Wygląda ładnie, skromnie i przyzwoicie. Pewnie pojutrze dotrze. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Super! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mbs Napisano 15 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Myślałem też o Atlanticu jakimś, ale ojciec mi powiedział, że są mieszczańskie, a on miał kiedyś wuja zegarmistrza, po którym miał później Tissota i Doxę, więc ja mu wierzę. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 15 Maj 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 15 Maj 2011 Co to znaczy, że są mieszczańskie? koziol - Szukaj starszych z lat 70-80, nie podpicowanych przez sprzedawców - a tak w ogóle to można sieprzenieść do tematu o zegarkach bo tu mały ot Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 moim zdaniem Worldmastery (stare) są super, bardzo mi się tarcza podoba. Choć z tego co wiem, to często może się tarcza nieoryginalna trafić. Idealny scenariusz do mieć po kimś z rodziny, i najwyżej oddać do renowacji Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Łukasz_ Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Nie nowe, ale za to mieszczańskie: Worldmaster i Seawing. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
BazukaJoy Napisano 16 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 16 Maj 2011 Nowe krawaty. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MadMen Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Myślę, że przyda się taki ogólny temat gdzie będzie można wrzucić swe najnowsze osiągnięcia w dziedzinie zakupów. Dzisiejszego dnia wróciłem na tarczy, czyli z kilkoma fajnymi nabytkami. Jako, że Calzedonia produkuje bardzo dobre jakościowo bawełniane produkty (dopasowane t-shirty, piżdżamy, a przede wszystkim skarpetki i podkolanówki) udałem się tam celem uzupełnienia garderoby. Swego czasu zakupiłem u nich prawie hurtową ilość skarpetek i podkolanówek, z których jestem bardzo zadowolony - więc w poszukiwaniu nowego worka bawełny, nie szukałem innych miejsc, tylko tam gdzie można znaleźć ciekawe "fancy&dandy" kolory i wzory - do salonu wyprzedażowego Calzedonii w Ursusie. Jedynie kronikarskim obowiązkiem dodam, że całość kosztu zakupu (wyprzedaż) była równa regularnej cenie jednej pary skarpetek Falke (które de facto jakościowo nie różnią się od niektórych skarpetek Calzedonii). Drugim zakupem jest coś czego poszukiwałem od dawna - lekko sportowa torba do zestawów smart casual - w rzeczywistości nie jest bardzo błyszcząca, materiał przypomina sportowe kurtki Calvin Klein i Boss Torba ma ok. 45cm długości, 4 zewnętrze kieszenie, 2 wewnętrzne. Wystarczy, że pozbędę się metki (psuje ascetyczny wygląd) i będzie idealna na wypady do miasta. Torba (o dziwo) zakupiona w Reserved. skarpety calzedonia polecam. szczególnie cienkie podkolanówki. wysoka jakość niska cena.!!! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 To i ja pokażę jeden z moich ostatnich nabytków. Szukałem od jakiegoś czasu, i udało mi się wylicytować nowy krawat. To Anne Surkamp-Kramer z bardzo ciekawym wzorem w stylu art deco. Wyszło ok. 70 zł nie przerażająco jak na nowy krawat, sporo biorąc pod uwagę, że pewnie go założę tylko kilka razy. Jeszcze nie dotarł do mnie, może przed czasem się chwalę Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Przemko Napisano 17 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 17 Maj 2011 Warto mieć taki krawat dla samego wzoru bo faktycznie jest bardzo ładny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
marcelo Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Krawat chyba niezmiernie trudny do dopasowania do czegokolwiek. Bardzo chciałbym zobaczyć jak będzie w wyglądał w jakimś zestawieniu ;] Pozdrawiam Marcelo Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
frankenstein Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Krawat chyba niezmiernie trudny do dopasowania do czegokolwiek. Bardzo chciałbym zobaczyć jak będzie w wyglądał w jakimś zestawieniu ;] Pozdrawiam Marcelo Na razie poczeka w kolejce. Na pewno się pojawi na moim blogu. Mam pewnien pomysł, ale to prawda będzie stanowił duże wyzwanie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Skradł mi serce w TKMaxie Nie pamiętam ile kosztował, nie pamiętam jakiej jest firmy. Nosze go! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
m.so Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 Na razie poczeka w kolejce. Na pewno się pojawi na moim blogu. Mam pewnien pomysł, ale to prawda będzie stanowił duże wyzwanie. ja bym się takiego wyzwania chyba nie podjął p.s. dzień dobry! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mosze Napisano 18 Maj 2011 Zgłoszenie Share Napisano 18 Maj 2011 To i ja pokażę jeden z moich ostatnich nabytków. Szukałem od jakiegoś czasu, i udało mi się wylicytować nowy krawat. To Anne Surkamp-Kramer z bardzo ciekawym wzorem w stylu art deco. Wyszło ok. 70 zł nie przerażająco jak na nowy krawat, sporo biorąc pod uwagę, że pewnie go założę tylko kilka razy. Jeszcze nie dotarł do mnie, może przed czasem się chwalę Ładne kolory. Lubię nietuzinkowe krawaty, ale ten - nawet jak na moje gusta - jednak za mocny. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi