Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Dzisiaj dotarła do mnie torba od BarellyBags. Pierwowzorem była torba pokazana w tym wątku 

http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1708-the-armoury’s-ro-bags-cognac/

Uważam, że efekt jest zadowalający. Zresztą zobaczcie sami.

30i7prr.jpg

Na razie dodaję jedno zdjęcie, ale być może po majówce napiszę krótką recenzję tej torby,

Czekamy na recenzję ;)

Dotarły już tydzień temu, jednak zdecydowałem się na zakup Persoli z Włoch.

Jestem zadowolony, polaryzacja (pierwszy raz mam z nią do czynienia, jak i z okularami lepszej jakości) istotnie poprawia komfort 'patrzenia' w słoneczne dni.

Jestem nieco zawiedziony etui, które jest wykonane z lichego materiału skóropodobnego - w najbliższym czasie będę musiał je wymienić na coś normalnego.

DSC02620_ed.jpg

@Fikaczynski

Nie do końca rozumiem Twoje pytanie.

Napisałem, że mam pierwszy raz styczność z okularami lepszej jakości oraz z polaryzacją.

Niemniej jednak wątpię czy polaryzacja może być w jednych okularach lepsza czy gorsza - wnioskuję, że o to pytasz. Chciałem podkreślić, że funkcja polaryzacji jest zauważalna, ot co.

Dokonując pierwszego zakupu w sklepie stacjonarnym Bytom wypełniłem formularz o kartę klienta, w którym podałem również swój adres e-mail. W dniu urodzin otrzymałem wiadomość, informującą o obowiązującej przez kolejne 7 dni zniżce :)

Kyle - wspaniały zestaw :)

Gratuluję marynarki. Piękny kolor i faktura. Sam się zasadzam na podobną. A mam dwie koszule z tej serii z feniksem. Bardzo dobre.

Co do urodzin też pierwsze słyszę. Mam kartę, ale mi nie przysłali. :( Chyba będę się żalił, że tego nie zrobili i też sobie taką marynarkę sprawię!

Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD

Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. [...]

Kurtki Barbour ToKiTo mają inne rozmiary niż klasyczne. Można liczyć że przynajmniej jeden, a może dwa rozmiary zawyżone. Wiem, bo mam. Normalnie noszę Barbour L lub XL, a Tokihito u mnie to XXL, i nie ma luzów.

W moim przypadku akurat ebay za - licząc z wysyłką - jakieś 40% ceny KJP. Jednosezonowy gadżet...

Zainspirowany DIY w wykonaniu Krzysiek_W własnoręcznie sprawiłem sobie anchor bracelet za ułameczek ceny KJP i jeszcze 29 kotwiczek oczekuje kolejnych sznurków B)

post-3658-0-16669900-1369686217_thumb.jp

Zainspirowany DIY w wykonaniu Krzysiek_W własnoręcznie sprawiłem sobie anchor bracelet za ułameczek ceny KJP i jeszcze 29 kotwiczek oczekuje kolejnych sznurków B)

Świetnie wyszło!

Można spytać gdzie zaopatrywałeś się w części pierwsze tej bransoletki? Bardzo mi się podoba i myślę o wykonaniu własnej;)

Świetnie wyszło!

Można spytać gdzie zaopatrywałeś się w części pierwsze tej bransoletki? Bardzo mi się podoba i myślę o wykonaniu własnej;)

Kotwiczki prosto z Chin przez ebay'a. Bawełniany sznurek z nieużywanej już przeszło dwudziestoletniej bawełnianej skakanki a blaszki do zagięcia z zasobów skrzynki z narzędziami.

2 nowe nabytki z KJP. Na plus niewątpliwie sprawna przesyłka, od zamówienia do otrzymania nieco ponad tydzień, w tym ponad dzień roboczy w urzędzie celnym. Na minus - podatek doliczony przez nasze drogie (dosłownie!) służby.

Jakość naprawdę super.

post-2429-0-19114600-1369829216_thumb.jp

post-2429-0-42703200-1369829223_thumb.jp

• Oceniam pozytywnie 2

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.