maciato Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Dzisiaj dotarła do mnie torba od BarellyBags. Pierwowzorem była torba pokazana w tym wątku http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1708-the-armoury’s-ro-bags-cognac/ Uważam, że efekt jest zadowalający. Zresztą zobaczcie sami. Na razie dodaję jedno zdjęcie, ale być może po majówce napiszę krótką recenzję tej torby, Czekamy na recenzję Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Dotarły już tydzień temu, jednak zdecydowałem się na zakup Persoli z Włoch. Jestem zadowolony, polaryzacja (pierwszy raz mam z nią do czynienia, jak i z okularami lepszej jakości) istotnie poprawia komfort 'patrzenia' w słoneczne dni. Jestem nieco zawiedziony etui, które jest wykonane z lichego materiału skóropodobnego - w najbliższym czasie będę musiał je wymienić na coś normalnego. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 skąd wiesz że polaryzacja jak w okularach lepszzej jakości skoro masz z nia pierwszy raz do czynienia? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wuzet Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 @Fikaczynski Nie do końca rozumiem Twoje pytanie. Napisałem, że mam pierwszy raz styczność z okularami lepszej jakości oraz z polaryzacją. Niemniej jednak wątpię czy polaryzacja może być w jednych okularach lepsza czy gorsza - wnioskuję, że o to pytasz. Chciałem podkreślić, że funkcja polaryzacji jest zauważalna, ot co. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 [/url] Uploaded with ImageShack.us">http:// Uploaded with ImageShack.us Zobaczymy co te kozy mają do zaoferowania Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepenix Napisano 21 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2013 Dokonując pierwszego zakupu w sklepie stacjonarnym Bytom wypełniłem formularz o kartę klienta, w którym podałem również swój adres e-mail. W dniu urodzin otrzymałem wiadomość, informującą o obowiązującej przez kolejne 7 dni zniżce Kyle - wspaniały zestaw Gratuluję marynarki. Piękny kolor i faktura. Sam się zasadzam na podobną. A mam dwie koszule z tej serii z feniksem. Bardzo dobre. Co do urodzin też pierwsze słyszę. Mam kartę, ale mi nie przysłali. Chyba będę się żalił, że tego nie zrobili i też sobie taką marynarkę sprawię! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. [...] Kurtki Barbour ToKiTo mają inne rozmiary niż klasyczne. Można liczyć że przynajmniej jeden, a może dwa rozmiary zawyżone. Wiem, bo mam. Normalnie noszę Barbour L lub XL, a Tokihito u mnie to XXL, i nie ma luzów. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 22 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2013 Innymi słowy, to nie kurtka damska, tylko japońska Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 24 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 24 Maj 2013 Czekamy na recenzję W tym tygodniu recenzji nie będzie, bo szwagier pożyczył aparat fotograficzny. Napiszę w przyszłym tygodniu. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 25 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 25 Maj 2013 Z myślą o jesieni płaszcz. Wełna z dodatkiem kaszmiru. Guziki wymienię na "klasyczne" z dziurkami. 3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mr.Consigliere Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Z myślą o jesieni płaszcz. Wełna z dodatkiem kaszmiru. Guziki wymienię na "klasyczne" z dziurkami. Bardzo ładny. Gdzie kupiłeś? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Bardzo ładny. Gdzie kupiłeś? Zatoka. I jeszcze jeden drobny nabytek. Poddałem się modzie, ale w koraliki to już nie wejdę 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Arthur Hastings Napisano 26 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 26 Maj 2013 Czy przy takiej muszce istnieje możliwość wiązania na obie strony? Pytam, bo temat much jest mi póki co obcy, niestety. A jestem pewny, że któryś z użytkowników może niejedno o nich powiedzieć. Pozdrawiam, Arthur Hastings Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
NieMy Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 Bruni Mattone 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
god Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 @Kyle czy ten "sznurek na rękę" jest do kupienia w Polsce? Nie pamiętam jak się nazywa firma która je robi? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 https://kieljamespatrick.com/stores Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ernestson Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 Z myślą o jesieni płaszcz. Wełna z dodatkiem kaszmiru. Guziki wymienię na "klasyczne" z dziurkami. Świetny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
constantin Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 prezent od zony:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 https://kieljamespatrick.com/stores W moim przypadku akurat ebay za - licząc z wysyłką - jakieś 40% ceny KJP. Jednosezonowy gadżet... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 różnicą jest tylko jakość materiału, KJP ma bawełniany, matowy pleciony sznurek, a te z zatoki są z dodatkiem sztucznych składników, przez co nieciekawie wg mnie się błyszczą Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 27 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 27 Maj 2013 W moim przypadku akurat ebay za - licząc z wysyłką - jakieś 40% ceny KJP. Jednosezonowy gadżet... Zainspirowany DIY w wykonaniu Krzysiek_W własnoręcznie sprawiłem sobie anchor bracelet za ułameczek ceny KJP i jeszcze 29 kotwiczek oczekuje kolejnych sznurków Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zby Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Zainspirowany DIY w wykonaniu Krzysiek_W własnoręcznie sprawiłem sobie anchor bracelet za ułameczek ceny KJP i jeszcze 29 kotwiczek oczekuje kolejnych sznurków Świetnie wyszło! Można spytać gdzie zaopatrywałeś się w części pierwsze tej bransoletki? Bardzo mi się podoba i myślę o wykonaniu własnej;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
TomekB Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tieandi Napisano 28 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 28 Maj 2013 Świetnie wyszło! Można spytać gdzie zaopatrywałeś się w części pierwsze tej bransoletki? Bardzo mi się podoba i myślę o wykonaniu własnej;) Kotwiczki prosto z Chin przez ebay'a. Bawełniany sznurek z nieużywanej już przeszło dwudziestoletniej bawełnianej skakanki a blaszki do zagięcia z zasobów skrzynki z narzędziami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanin Napisano 29 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2013 2 nowe nabytki z KJP. Na plus niewątpliwie sprawna przesyłka, od zamówienia do otrzymania nieco ponad tydzień, w tym ponad dzień roboczy w urzędzie celnym. Na minus - podatek doliczony przez nasze drogie (dosłownie!) służby. Jakość naprawdę super. 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi