Skocz do zawartości

Nowe nabytki

eye_lip

Rekomendowane odpowiedzi

Swietna marynarka.

Co do krawatow - proste rozwazania dadza bardzo dobry efekt, np. gladki granat lub bordo, braz, antracyt. Sprawdza sie tez wzory o malej skali lub widoczne z bliska (jodelka, male kwiatki, groszki, itp). Krawat w duecie z ta marynarka musi sie pogodzic z drugoplanowa rola.

Tak myślałem. Mam jeden fajny granatowy w kwiatki (wklejałem kilka postów wczesniej). Mam też fajny lekko połyskujący też w składzie len+jedwab w kolorze bordo właśnie. No to czuję, że zbliża się mój pełnoprawny debiut. Pora się odkryć.. eee to znaczy zakryć ;)

Dzisiaj dotarła do mnie torba od BarellyBags. Pierwowzorem była torba pokazana w tym wątku 

http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1708-the-armoury’s-ro-bags-cognac/

Uważam, że efekt jest zadowalający. Zresztą zobaczcie sami.

30i7prr.jpg

Na razie dodaję jedno zdjęcie, ale być może po majówce napiszę krótką recenzję tej torby,

• Oceniam pozytywnie 2

double monki Septieme Largeur, model Rennan, na ich najszerszym kopycie 206. Miałem obawy o ich "czubatość" ale tylko moja prawa stopa ma z tym problem, choć powoli but się łamie i są coraz wygodniejsze. Czekam na Collonil do podeszw i w miasto.

Napisano wczoraj, 22:53

mr.vintage, dnia 02 Maj 2013 - 19:10, napisał: snapback.png

Jaki koszt?

529 PLN

http://www.barellyba...legance/?id=270

zastanawiam się nad tą torbą, mam nadzieje że będzie recenzja :)

Cena torby atrakcyjna, ciekawe jakiej jakości skóra i generalnie wykonanie... też czekam na recenzję.

Tutaj link do jeszcze jednego sklepu, gdzie jest podobna torba - droższa, ale wygląda dobrze - kolega Tytus dostarczył ten namiar. http://sklep.nowinska.com.pl/category.php?id_category=3

Ponoszę torbę przez najbliższy tydzień i w przyszłym tygodniu napiszę jej recenzję.

A to ostatni zakup w TKMaxxx, buty firmy Boemos. Może ktoś użytkuje buty tej firmy i napiszę parę zdań o ich jakości?

1rw655.jpg

2lup5ae.jpg

Dzisiejsze udane "łowy" :)

Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD

Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. Po zapięciu było TAK POTĘŻNE TALIOWANIE jak w sukni ślubnej a dół rozchodził sięjak sukienka. Jakby tego było mało to widoczny był zapas materiału na wysokości klatki piersiowej z przodu -> dałbym rękę uciąć że na kobiece piersi w sam raz. Zawstydzony szybciutko zdjąłęm i wyszedłem XD

• Oceniam pozytywnie 1

Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD

Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. Po zapięciu było TAK POTĘŻNE TALIOWANIE jak w sukni ślubnej a dół rozchodził sięjak sukienka. Jakby tego było mało to widoczny był zapas materiału na wysokości klatki piersiowej z przodu -> dałbym rękę uciąć że na kobiece piersi w sam raz. Zawstydzony szybciutko zdjąłęm i wyszedłem XD

Nigdy wcześniej nie miałem kurtki tej firmy, dlatego tez nie mogę porównać rozmiaru. Nie mam tez obaw że jest damska, co wiecej uważam, że leży bardzo dobrze, byc może moja klatka piersiowa jest ciut większa od Twojej i żadnego zapasu materiału nie mam :) Kurtka jest skrojona jak koszula, może stąd to dopasowanie.

Jestem z niej zadowolony, poczekam na chłodniejszy dzień i pokaże ja w CMDCNS.

Edit: dodalem zdjecie

post-3440-0-25103100-1367862485_thumb.jp

Gość
Ten temat został zamknięty. Brak możliwości dodania odpowiedzi.
  • Dodaj nową pozycję...

Powiadomienie o plikach cookie

Umieściliśmy na Twoim urządzeniu pliki cookie, aby pomóc Ci usprawnić przeglądanie strony. Możesz dostosować ustawienia plików cookie, w przeciwnym wypadku zakładamy, że wyrażasz na to zgodę.