Pepenix Napisano 29 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 29 Kwiecień 2013 Swietna marynarka. Co do krawatow - proste rozwazania dadza bardzo dobry efekt, np. gladki granat lub bordo, braz, antracyt. Sprawdza sie tez wzory o malej skali lub widoczne z bliska (jodelka, male kwiatki, groszki, itp). Krawat w duecie z ta marynarka musi sie pogodzic z drugoplanowa rola. Tak myślałem. Mam jeden fajny granatowy w kwiatki (wklejałem kilka postów wczesniej). Mam też fajny lekko połyskujący też w składzie len+jedwab w kolorze bordo właśnie. No to czuję, że zbliża się mój pełnoprawny debiut. Pora się odkryć.. eee to znaczy zakryć Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Chyba nie o takie kwiatki jak w tym krawacie, który pokazywałeś wcześniej chodziło Bartkowi... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
123 Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Świeża dostawa od Pani Asi 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 30 Kwiecień 2013 Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Dzisiaj dotarła do mnie torba od BarellyBags. Pierwowzorem była torba pokazana w tym wątku http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1708-the-armoury’s-ro-bags-cognac/ Uważam, że efekt jest zadowalający. Zresztą zobaczcie sami. Na razie dodaję jedno zdjęcie, ale być może po majówce napiszę krótką recenzję tej torby, 2 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 30 Kwiecień 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 30 Kwiecień 2013 Wygląda nieźle. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzon Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 sl by floozyagency, on Flickr rennan by SL Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 sl by floozyagency, on Flickr rennan by SL Ciekawie się prezentuja. Co to za buty? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 1 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2013 Septieme Largeur Rennan (?) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
dzon Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 double monki Septieme Largeur, model Rennan, na ich najszerszym kopycie 206. Miałem obawy o ich "czubatość" ale tylko moja prawa stopa ma z tym problem, choć powoli but się łamie i są coraz wygodniejsze. Czekam na Collonil do podeszw i w miasto. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bulyt50 Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Bardzo ładne buty,mój ulubiony kolor.Niech Ci się dobrze w nich chodzi. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Dzisiaj dotarła do mnie torba od BarellyBags. Pierwowzorem była torba pokazana w tym wątku http://forum.butwbutonierce.pl/topic/1708-the-armoury’s-ro-bags-cognac/ Jaki koszt? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wa000 Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Jaki koszt? 529 PLN http://www.barellybags.pl/product/Aktowka-Simple-Elegance/?id=270 zastanawiam się nad tą torbą, mam nadzieje że będzie recenzja Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 2 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 2 Maj 2013 Dzisiejsze udane "łowy" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Dan Napisano 3 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2013 Napisano wczoraj, 22:53 mr.vintage, dnia 02 Maj 2013 - 19:10, napisał: Jaki koszt? 529 PLN http://www.barellyba...legance/?id=270 zastanawiam się nad tą torbą, mam nadzieje że będzie recenzja Cena torby atrakcyjna, ciekawe jakiej jakości skóra i generalnie wykonanie... też czekam na recenzję. Tutaj link do jeszcze jednego sklepu, gdzie jest podobna torba - droższa, ale wygląda dobrze - kolega Tytus dostarczył ten namiar. http://sklep.nowinska.com.pl/category.php?id_category=3 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Ponoszę torbę przez najbliższy tydzień i w przyszłym tygodniu napiszę jej recenzję. A to ostatni zakup w TKMaxxx, buty firmy Boemos. Może ktoś użytkuje buty tej firmy i napiszę parę zdań o ich jakości? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Dzisiejsze udane "łowy" Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. Po zapięciu było TAK POTĘŻNE TALIOWANIE jak w sukni ślubnej a dół rozchodził sięjak sukienka. Jakby tego było mało to widoczny był zapas materiału na wysokości klatki piersiowej z przodu -> dałbym rękę uciąć że na kobiece piersi w sam raz. Zawstydzony szybciutko zdjąłęm i wyszedłem XD 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 W TKMaxxx jest dwa tygodnie czasu na zwrot, więc na razie mam czas na zastanowienie. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Lashen Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Wybaczcie jakość Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 Jeśli to kurtka kupiona w warszawskim tk maxie to obawiam się że jest damska xD Też znalazłem ją na dziale męskim i pierwsze co zwróciło moją uwagę to że rozmiar M jest dziwnie mały jak na Barbour (mam 2 kurtki). Nie mniej jednak postanowiłem przymierzyć. Po zapięciu było TAK POTĘŻNE TALIOWANIE jak w sukni ślubnej a dół rozchodził sięjak sukienka. Jakby tego było mało to widoczny był zapas materiału na wysokości klatki piersiowej z przodu -> dałbym rękę uciąć że na kobiece piersi w sam raz. Zawstydzony szybciutko zdjąłęm i wyszedłem XD Nigdy wcześniej nie miałem kurtki tej firmy, dlatego tez nie mogę porównać rozmiaru. Nie mam tez obaw że jest damska, co wiecej uważam, że leży bardzo dobrze, byc może moja klatka piersiowa jest ciut większa od Twojej i żadnego zapasu materiału nie mam Kurtka jest skrojona jak koszula, może stąd to dopasowanie. Jestem z niej zadowolony, poczekam na chłodniejszy dzień i pokaże ja w CMDCNS. Edit: dodalem zdjecie Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 6 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 6 Maj 2013 W TKMaxxx jest dwa tygodnie czasu na zwrot, więc na razie mam czas na zastanowienie. zastanów się, pooglądaj i jedź oddać, albo choć zmień sznurówki Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Fikaczynski Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 MCsel no to jak tak to gratuluje zakupu bo bardzo fajny materiał tam był, aczkolwiek kurtka ze strony którą wstawiłeś to inny model W klatce mam ~105cm Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 To dokładnie ten sam model, który kupiłem, identyczny... Byc moze mówimy o dwóch innych kurtkach Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Znajdź 10 szczegółów Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
MCsel Napisano 7 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 7 Maj 2013 Znalazłem jeden, różni sie tylko naszywka producenta:) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Karczmarz Napisano 9 Maj 2013 Zgłoszenie Share Napisano 9 Maj 2013 Pasek na lato 1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi