Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mnie najbardziej razi męska teczka (mała, przezroczysta po prawej).
Na forum dyskutujemy o portfelach, kieszeniach na przydatne rzeczy, teczkach mniejszych i większych a tu proszę - najbardziej modne jest mieć wszystko luzem.

Ktoś widział Panów spacerujących? Jestem ciakwy gdzie upchnięto smartfona i portfel :)

Opublikowano

@4inHand

ja to wiem, że zdjęcia to iluzja, bo zwiedzających "normalsów" jest 5x więcej od wyrychtowanych konsultantów, blogerów i biznesmenów modowych. Na zdjęciu poniżej Alessandro Squarzi w świetnym płaszczu w kratę, który jednak na co dzień chodzi sobie w dżinsach i koszulkach, ale na potrzeby "eventów" robi ciuszkowe szoł.  :)

Każdy aspirant modowy powinien koniecznie zaopatrzyć się w monki, zapinane na dwie klamerki. :lol:

post-202-0-80943100-1389285787_thumb.jpg

post-202-0-90377800-1389286123_thumb.jpg

Opublikowano

Jak patrzę na te zdjęcia z Pitti, to mam nieodparte wrażenie, że wkrótce objawi się tam Sacha Baron Cohen w jakimś nowym wcieleniu ala  BORAT...

(a może już tam był i pozostaje czekać na premierę nowego filmu).

• Oceniam pozytywnie 5
Opublikowano

Jak patrzę na te zdjęcia z Pitti, to mam nieodparte wrażenie, że wkrótce objawi się tam Sacha Baron Cohen w jakimś nowym wcieleniu ala  BORAT...

(a może już tam był i pozostaje czekać na premierę nowego filmu).

Prędzej Bruno ;-)

bruno.jpg

no ale trudno się nie zgodzić, że coś się niektórym pierniczy.

PS ile trwa ta impreza? ile walizek biorą ze sobą tacy celebryci? ;-)

Opublikowano

Za pół roku wszystkie papugi będą chodziły z Leicami ;)

Najpierw jednak napadną na każdego rzymskiego krawca. I neapolitańskiego. Żeby zdobyć kasę na taką Leicę ;-P