bartazz Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Wittchen? Tak, Pan Jędrzej Wittchen założył firmę i jest jej prezesem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 To nie było pytanie w związku z Twoim postem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 W takim razie można wykasować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Ale ma ewdentnie niepolskie brzmienie. I spelnilo swoje zadanie wsrod ksztaltujacej sie wtedy, aspirujacej klasy sredniej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
bartazz Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Obawiam się, że dzisiaj też spełniłaby swoje zadanie. Moim zdaniem, polska nazwa przyciągnęłaby większość Polaków tylko do żywności i wódki (dla niektórych to pewnie jedna kategoria ), ale to już temat nie na to forum... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marek2011 Napisano 4 Styczeń 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Styczeń 2014 Markowski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Miałem okazję oglądać buty na żywo. Łamią się na nosku. Wygląda to fatalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
skar Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 To akurat może być kwestią zbyt słabego/krótkiego usztywnienia noska (to drugie zresztą występuje czasami na warszawskim rynku bespoke). A z ciekawości gdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Remy Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Problemy wieku dziecięcego. Ważne aby zmiany wdrożyli przed wypuszczeniem butów na rynek bo takie buble mogą zniechęcić klientów, szczególnie przy wysokiej cenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Miałem okazję oglądać w Factory Ursus (sklep NORD). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Tam jest sklep nord? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Cholera, teraz to mi zamieszałeś, ale rozwiązanie jest proste. Byłem tego dnia w Factory Ursus i Targówek, także w jednym z nich na pewno jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Cholera, teraz to mi zamieszałeś, ale rozwiązanie jest proste. Byłem tego dnia w Factory Ursus i Targówek, także w jednym z nich na pewno jest. W Factory Targówek przy Annopolu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 W Factory Targówek przy Annopolu W Factory Annopol, obok C.H. Targówek w sensie?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 W Factory Annopol, obok C.H. Targówek w sensie?... Adres to: ul. Annopol 2 (ul. Annopol jest przedłużeniem Rembielińskiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Tak, wiem gdzie jest ten 'konglomerat' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 3 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Maj 2014 Czy to był model pozwalający postawić znak = pomiedzy Zignaturą a Nordem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Adres to: ul. Annopol 2 (ul. Annopol jest przedłużeniem Rębielińskiej) Rembielińskiej znaczy się? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
wojvv Napisano 5 Maj 2014 Zgłoszenie Share Napisano 5 Maj 2014 Rembielińskiej znaczy się? Of course. Poprawione. Dzięki! Pozdr, wojvv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi