bartazz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Wittchen? Tak, Pan Jędrzej Wittchen założył firmę i jest jej prezesem. Cytuj
Misza Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 To nie było pytanie w związku z Twoim postem. Cytuj
bartazz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 W takim razie można wykasować. Cytuj
Bartek Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Ale ma ewdentnie niepolskie brzmienie. I spelnilo swoje zadanie wsrod ksztaltujacej sie wtedy, aspirujacej klasy sredniej. Cytuj
bartazz Opublikowano 4 Stycznia 2014 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2014 Obawiam się, że dzisiaj też spełniłaby swoje zadanie. Moim zdaniem, polska nazwa przyciągnęłaby większość Polaków tylko do żywności i wódki (dla niektórych to pewnie jedna kategoria ), ale to już temat nie na to forum... Cytuj
Misza Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Miałem okazję oglądać buty na żywo. Łamią się na nosku. Wygląda to fatalnie. Cytuj
skar Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 To akurat może być kwestią zbyt słabego/krótkiego usztywnienia noska (to drugie zresztą występuje czasami na warszawskim rynku bespoke). A z ciekawości gdzie? Cytuj
Remy Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Problemy wieku dziecięcego. Ważne aby zmiany wdrożyli przed wypuszczeniem butów na rynek bo takie buble mogą zniechęcić klientów, szczególnie przy wysokiej cenie. Cytuj
Misza Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Miałem okazję oglądać w Factory Ursus (sklep NORD). Cytuj
Misza Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Cholera, teraz to mi zamieszałeś, ale rozwiązanie jest proste. Byłem tego dnia w Factory Ursus i Targówek, także w jednym z nich na pewno jest. Cytuj
wojvv Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Cholera, teraz to mi zamieszałeś, ale rozwiązanie jest proste. Byłem tego dnia w Factory Ursus i Targówek, także w jednym z nich na pewno jest. W Factory Targówek przy Annopolu Cytuj
Koval Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 W Factory Targówek przy Annopolu W Factory Annopol, obok C.H. Targówek w sensie?... Cytuj
wojvv Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 W Factory Annopol, obok C.H. Targówek w sensie?... Adres to: ul. Annopol 2 (ul. Annopol jest przedłużeniem Rembielińskiej) Cytuj
Koval Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Tak, wiem gdzie jest ten 'konglomerat' Cytuj
damiance Opublikowano 3 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2014 Czy to był model pozwalający postawić znak = pomiedzy Zignaturą a Nordem? Cytuj
Misza Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Adres to: ul. Annopol 2 (ul. Annopol jest przedłużeniem Rębielińskiej) Rembielińskiej znaczy się? 1 Cytuj
wojvv Opublikowano 5 Maja 2014 Zgłoś Opublikowano 5 Maja 2014 Rembielińskiej znaczy się? Of course. Poprawione. Dzięki! Pozdr, wojvv Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi