damiance Napisano 29 Październik 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Październik 2011 Ciekawe, że Horween wyprawia również cordovan z osła / muła a wszędzie gdzie się buty z cordovanu sprzedają jest mowa jedynie o końskim cordowanie ... no chyba, że z tego nie-końskiego nie robi się butów a np. paski do spodni, zegarków, portfele .. (?) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 ... Dedykuję wszystki haterom egzotyki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Fantastyczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 2 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 niezły towar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 2 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 2 Listopad 2011 Ale trochę Edward musiał zainkasować za te buty w takiej jakości krokodylu, do tego tak spasowanym na cholewce. Myślę, że cena oscylowała wokół 20,000 PLN. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Wypatrzone w jednym salonie MTM w Warszawie: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 struś + jaszczurka? Gdzie można zobaczyć te buty?, będę wdzięczny za info.. pozdr d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Podobno płaszczka. Były w MS Fashion, w WFC. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Ha ha płaszczka, dobre. To struś + jaszczurka, jak napisał Damian, rozumiem, że info piracie uzyskałeś od sprzedawcy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Dobrze rozumiesz, dlatego napisałem "podobno". Być może coś się zgubiło w tłumaczeniu, sprzedawca mówił po polsku, a ja nie upewniłem się po angielsku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 23 Listopad 2011 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 te buty to pod ich marką sa sprzedawane? Wiesz coiś więcej ? ceny itp? pozdr d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 23 Listopad 2011 Zgłoszenie Share Napisano 23 Listopad 2011 Buty są na zamówienie. Szyte są w HKG. Czas - 4-8 tygodni. Ceny - tu sugeruję telefon do nich jako że słyszałem dwie dość różne wartości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Pomożecie w identyfikacji zwierzęcia z jakiego pochodzą te skóry? Tutaj pełna foto-relacja: http://www.mensreverie.com/2012/01/pitt ... marmolada/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 21 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 ze zdjęcia możemy zgadywać: drugie od lewej - struś, następne - słoń, kolejne - może jakiś gatunek rekina te zielone na dole - może to być nubuk ze słonia lub hipopotama (?) koniec wróżenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Witam, Dokładnie w tym samym kierunku myślałem. Struś oczywisty, słoń mocno prawdopodobny (porównując buty Damiana), ale reszta ... hmmm Hippo potrafi wyglądać różnie: Tu więcej: http://vanamburgleather.com/category.php?id_category=7 Tu przykład obuwia: pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
+Immune+ Napisano 21 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 21 Styczeń 2012 Bardzo fajne buty, nie wiem czy to był ich debiut na Pitti, ale dwa lata temu spotkałem ich przedstawiciela na targach w Polsce we Wrocławiu. Calzaturificio Walles: http://www.walles.it/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 A co powiecie na takiego Pytona? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 no .. bardzo awangardowe, odważne w szczególności jeżeli mówimy o polskiej ulicy .. To Twoje buty? EDIT: w zestawie z całą resztą monochromatyczną lub bardzo oszczędną w kolory (1 kolor z butów, np koszula) to widzę takie buty. pozdr d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 ..."koszmarne" buty w moich rękach:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 25 Styczeń 2012 Autor Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 które zdjęcia pokazują wierniej kolor tych butów? jeżeli możesz pokazać podeszwę to będę wdzięczny... nosiłeś te buty? btw - taki kształt kopyta nie jest preferowany na forum proszę napisz jak się stałeś ich właścicielem, i dlaczego te buty wybrałeś? pozdr d Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Z tym kształtem to bym nie przesadzał, bo niewiele im brakuje do niektórych wrzucanych tu i podobających się włoskich butów ( a nawet francuskich). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Wspaniałe. Nawet nie chodzi o to, czy są to ładne/nieładne "buty do chodzenia". Są intrygujące, jako przedmiot fotografii. Szczególnie, że są w posiadaniu Członka Forum, co rzadko ma miejsce. Zazwyczaj umieszczane fotki, to znalezione w necie. Jeszcze raz gratuluję okazu w kolekcji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
White Haven Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Bardzo chętnie zobaczyłbym jak wyglądają bez tych refleksów świetlnych. A kopyto mi się podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 Same buty moim zdaniem są spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
zadzior13 Napisano 25 Styczeń 2012 Zgłoszenie Share Napisano 25 Styczeń 2012 podeszwa ze skóry, pomalowana na złoty kolor. Zrobię jutro zdjęcia bez refleksu świetlnego, a co do barw to zdjęcie, w którym trzymam buta bardziej odzwierciedla kolory niż internetowe. Buty kupiłem w internecie, szukałem czegoś ciekawego, innego niż wszystkie....szukałem czegoś intrygującego na luźny "piątek" do pracy lub ...pójdę w nich gdzie zechcę. Robi mi ogromna przyjemność noszenie czegoś, czego inni doświadczyć nie mogą .... (noszą bez urazy 3 paski lub łyżwę, w tym jedna parę na pół roku i w dodatku tą samą codziennie)... stwarza mi ogromną przyjemność noszenie czegoś na co kiedyś krzywiłem się, twierdząc, że to jest "sztywniackie", a dziś? ...dziś noszę i cieszę się z zabawy modą w przeróżnych jej wymiarach, będąc nadal wrednym i zadziornym .... w życiu jak i na boiskiu, a styl "elegancki" czy "casual" dodaje mi ogromnej wiary...raczej potwierdza to..., że nie ma rzeczy niemożliwych, a cuda do zrobienia zajmują chwilkę. Szukałem takich butów, aby ukłuć innych ...w oko. Co do kopyta, to mogli by się włosi troszkę postarać lepiej, jednak jak to włosi .... noszą się jak chcą W momencie jak je "kupowałem", to żona powiedziała abym puknął się w głowę ... nie wiedziała, że już są w drodze do mnie Jak ktoś ma ochotę zobaczyć inne ujęcia obu butów, to mogę zamieścić foty, oba buty są inaczej polakierowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi