Skalpel Napisano 18 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 18 Kwiecień 2017 Dokładnie chyba ją sobie zostawię Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 23 Kwiecień 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 Bardzo często tak się zdarza, że robię jakieś rzeczy i później leżą mi na warsztacie i nie mam co z nimi zrobić. Z tego względu w końcu reaktywowałem moje konto na allegro, Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to można czasami fajne produkty w dobrych cenach wyrwać. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5439769&order=m 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Tanatos70 Napisano 23 Kwiecień 2017 Zgłoszenie Share Napisano 23 Kwiecień 2017 1 godzinę temu, Skalpel napisał: Bardzo często tak się zdarza, że robię jakieś rzeczy i później leżą mi na warsztacie i nie mam co z nimi zrobić. Z tego względu w końcu reaktywowałem moje konto na allegro, Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to można czasami fajne produkty w dobrych cenach wyrwać. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5439769&order=m Mój ci on, do notatek polowych będzie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 22 Maj 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Spokojnego poniedziałku! 14 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
paparazzo Napisano 22 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2017 Nie da się spokojnie przeżyć poniedziałku po takiej Twojej wstawce Czy w ramach nocy muzeów przewidujesz w przyszłym roku wycieczki po swoim warsztacie ? 1 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
swordfishtrombone Napisano 29 Maj 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Maj 2017 Dwie nowe nowości od Darka (więcej w "ciekawych i nietuzinkowych"). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 Bispołkowe etui na cygaro. Podajesz rozmiar swojego ulubionego formatu i masz 8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 @Skalpel aż się chce zacząć palić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Machiavelli Napisano 24 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 @Skalpel, a jak ze szczelnością takiego etui? Używasz wewnątrz jakiegoś wkładu? Wiem, że to sprawa drugorzędna, bo i tak nie służy ono do przechowywania przez długi czas, ale jednak szczelnie zakręcone etui aluminiowe/plastikowe pozwala trzymać w nim przez 1-2 dni cygaro bez nadmiernego wysuszenia. Ciekaw jestem, czy takie skórzane sprawdziłoby się równie dobrze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 24 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 24 Czerwiec 2017 W środku nie ma nic. To bardziej etui do przenoszenia niż do przechowywania.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 28 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Trochę spamu nie zaszkodzi. Gdyby ktoś był zainteresowany, to fanty są do wolnej sprzedaży. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 28 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 28 Czerwiec 2017 Teczka też ładna Chetnie zamówię podobne etui na pióro - dą się? M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 29 Czerwiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Pytasz, a wiesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
fan_dobrego_buta Napisano 29 Czerwiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 29 Czerwiec 2017 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 1 Lipiec 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Żeby nie było, że tylko teczki sreczki i bridle leather... Torebka ze strusia, podszyta skórą kozią, okucia w antykowanym mosiądzu. Możliwość podpięcia łańcuszka na ramię. 1 20 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Super. Brawo Ty. Rozważam możliwość zostania Tinky Winky. A poważnie, Darek, to nie wiem czy można Twój warsztat jeszcze poprawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 1 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 Łukasz, dziękuję bardzo za taki komplement, ale uwierz mi, że można...Ondrej Sima z Czech: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 1 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 1 Lipiec 2017 E tam, że co, że 1652 polubienia? Challenge accepted:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Monkiusz Napisano 3 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 Najżońsza mówi, że prima sort i też chce. Trzeba będzie sprzedać nerkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 3 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 3 Lipiec 2017 "Ale Misiu! Jak możesz mówić, że nie masz pieniędzy dla mnie na prezent, mając dwie zdrowe nerki?!" 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Lipiec 2017 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Lipiec 2017 Wersja dla tych którzy nie chcą poświęcać nerki. Włoska roślinnie garbowana skóra, podszewka z cienkiej cielęcej skóry, regulowany pasek na ramię, naszywana kieszeń wewnątrz torebki. Torebka na sprzedaż. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to ten model jest dostępny w szerokiej palecie kolorystycznej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Napisano 25 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Zajęło mi prawie 2 lata podjęcie ostatecznej decyzji, jaka ma być moja pierwsza na zamówienie aktówka/teczka. Co ciekawe pomysł bardzo ewaluował z kanciastej teczki, bardzo popularnej wśród kolegów, do teczki która jest bardzo skromna a jednocześnie piękna, żeby nie powiedzieć "powabna". Jest to mała teczka, o wymiarach 38/26, wykonana z granatowej skóry bridle Segwicka. Zdjęcia nie oddają piękna koloru i jego zmienności w zależności od nasłonecznienia. Efekt finalny mnie zaskoczył. Darku jest to najpiękniejsza męska teczka jaką do tej pory wykonałeś Dziękuje !!!!!!! Wszystkim polecam usługi tego Pana!!! Poniżej kilka zdjęć wykonanych na szybko telefonem: 2 13 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 1 godzinę temu, fan_dobrego_buta napisał: Darku jest to najpiękniejsza męska teczka jaką do tej pory wykonałeś No chyba jednak nie 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Napisano 25 Lipiec 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Nie no, wiadomo że najpiękniejsza jest ta moja, tzn. obecnie moja, bo dostałem ją "w spadku" (choć Wasze też niebrzydkie) : 2 9 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 25 Lipiec 2017 Zgłoszenie Share Napisano 25 Lipiec 2017 Może wątek JTOSMDZS (jaką teczkę od Skalpela masz dziś ze sobą)? 1 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi