Skalpel Napisano 27 Kwiecień 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Dziękuje bardzo wszystkim za mile słowa! Juz się tworzy kolejna 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 27 Kwiecień 2016 Dziękuje bardzo wszystkim za mile słowa! Juz się tworzy kolejna znowu to samo... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Nuda, nuda... a końca kolejki nie widać! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 28 Kwiecień 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Eee tam... Mi się już dwoi od tej monotonii 15 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 To powinno być odwrotnie - teczka jedna, a butelki dwie... 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 28 Kwiecień 2016 Zgłoszenie Share Napisano 28 Kwiecień 2016 Można by na podstawie tego zdjęcia zrobić grę, znajdź x różnic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 1 Maj 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 1 Maj 2016 Taśma 23 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. lubo69 Napisano 12 Maj 2016 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 Podobno im dłużej się czeka, tym bardziej warto. Ta reguła nie zawsze dotyczy niektórych znanych na forum sklepów mających problemy z wysyłką, ale w tym przypadku się sprawdziła. Projekt narodził się w listopadzie 2015, a dziś doczekał się finalizacji. Co ja mogę powiedzieć, czego nie powie to skrajnie amatorskie zdjęcie? Może to, że zachęcam do przyjazdu w sobotę do Łodzi, aby zobaczyć na żywo. Ponieważ less is more, ja chyba temat teczki mam już dożywotnio zamknięty. A teraz przepraszam, idę wkładać i wyjmować (pun not intended). 18 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
el-biczel Napisano 12 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 12 Maj 2016 O cholera, u Darka to niedlugo czas oczekiwania bedzie dluzszy niz na Birkin bag w polowie lat 2000. Piekne teczki. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Przepraszam za prywatę, ale... Darek jak znajdziesz wolną chwilę, odezwij się proszę na PW! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Ustaw się w kolejkę 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Piracie, spokojnie - stoję cierpliwie w kolejce od września zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pirat Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Jestem spokojny jak kwiat lotosu na gładkiej tafli jeziora Pomysł teczki z wątku JBMDNS narodził się w xi.2014 a teczka przyszła w kwietniu tego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Zajac Poziomka Napisano 19 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Na pewno warto było czekać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Skalpel Napisano 19 Maj 2016 Autor Zgłoszenie Share Napisano 19 Maj 2016 Przepraszam najmocniej. Zawirowania... zaraz biorę się za korespondencję. Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Napisano 20 Maj 2016 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Teczka z polskiego blanku w kolorze Dark Havana. Bardzo trudno uchwycić ten kolor realistycznie. Wyklejenie kozim zamszem, zamek z mosiądzu. 1 24 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Johnny Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Przepiękna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 W Kaliszu takie fajne mają? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 20 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 20 Maj 2016 Ekstra. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eth Napisano 21 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 21 Maj 2016 Świetna. Fantastycznie mieć taki fach w rękach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 to ja mam zagwozdkę: zleciłbym wykonanie teczki która pomieści jednocześnię togę + segragator (pełen)+ inne dokumenty+ cienki komputer i jednocześnie nie będzie wyglądała na wielką i ciężką:)i zachowa (nawet pełna) elegancki i klasyczny wygląd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Zrobiłeś literówkę, bo chyba chodziło ci o taczkę, prawda? 1 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Zrobiłeś literówkę, bo chyba chodziło ci o taczkę, prawda? Jakby chodziło o taczkę to jakie to wyzwanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Pepo Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Na pewno realne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jamjest Napisano 22 Maj 2016 Zgłoszenie Share Napisano 22 Maj 2016 Na pewno realne A kto go tam wie, tego magika od teczek? A może faktycznie rozwiąże problem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi