Skalpel Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 18 Kwietnia 2017 Dokładnie chyba ją sobie zostawię Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Skalpel Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Bardzo często tak się zdarza, że robię jakieś rzeczy i później leżą mi na warsztacie i nie mam co z nimi zrobić. Z tego względu w końcu reaktywowałem moje konto na allegro, Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to można czasami fajne produkty w dobrych cenach wyrwać. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5439769&order=m 3 Cytuj
Tanatos70 Opublikowano 23 Kwietnia 2017 Zgłoś Opublikowano 23 Kwietnia 2017 1 godzinę temu, Skalpel napisał: Bardzo często tak się zdarza, że robię jakieś rzeczy i później leżą mi na warsztacie i nie mam co z nimi zrobić. Z tego względu w końcu reaktywowałem moje konto na allegro, Jeżeli ktoś będzie zainteresowany, to można czasami fajne produkty w dobrych cenach wyrwać. http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=5439769&order=m Mój ci on, do notatek polowych będzie 1 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 22 Maja 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Spokojnego poniedziałku! 14 Cytuj
paparazzo Opublikowano 22 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 22 Maja 2017 Nie da się spokojnie przeżyć poniedziałku po takiej Twojej wstawce Czy w ramach nocy muzeów przewidujesz w przyszłym roku wycieczki po swoim warsztacie ? 1 1 Cytuj
swordfishtrombone Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Opublikowano 29 Maja 2017 Dwie nowe nowości od Darka (więcej w "ciekawych i nietuzinkowych"). Cytuj
Skalpel Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 Bispołkowe etui na cygaro. Podajesz rozmiar swojego ulubionego formatu i masz 8 Cytuj
Krzysiek_W Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Skalpel aż się chce zacząć palić Cytuj
Machiavelli Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 @Skalpel, a jak ze szczelnością takiego etui? Używasz wewnątrz jakiegoś wkładu? Wiem, że to sprawa drugorzędna, bo i tak nie służy ono do przechowywania przez długi czas, ale jednak szczelnie zakręcone etui aluminiowe/plastikowe pozwala trzymać w nim przez 1-2 dni cygaro bez nadmiernego wysuszenia. Ciekaw jestem, czy takie skórzane sprawdziłoby się równie dobrze? Cytuj
Skalpel Opublikowano 24 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 24 Czerwca 2017 W środku nie ma nic. To bardziej etui do przenoszenia niż do przechowywania.Wysłane z mojego ALE-L21 przy użyciu Tapatalka Cytuj
Skalpel Opublikowano 28 Czerwca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Trochę spamu nie zaszkodzi. Gdyby ktoś był zainteresowany, to fanty są do wolnej sprzedaży. 1 Cytuj
fan_dobrego_buta Opublikowano 28 Czerwca 2017 Zgłoś Opublikowano 28 Czerwca 2017 Teczka też ładna Chetnie zamówię podobne etui na pióro - dą się? M Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Skalpel Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Żeby nie było, że tylko teczki sreczki i bridle leather... Torebka ze strusia, podszyta skórą kozią, okucia w antykowanym mosiądzu. Możliwość podpięcia łańcuszka na ramię. 1 20 Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Super. Brawo Ty. Rozważam możliwość zostania Tinky Winky. A poważnie, Darek, to nie wiem czy można Twój warsztat jeszcze poprawić. Cytuj
Skalpel Opublikowano 1 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 Łukasz, dziękuję bardzo za taki komplement, ale uwierz mi, że można...Ondrej Sima z Czech: 1 Cytuj
lubo69 Opublikowano 1 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 1 Lipca 2017 E tam, że co, że 1652 polubienia? Challenge accepted:-) Cytuj
Monkiusz Opublikowano 3 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 Najżońsza mówi, że prima sort i też chce. Trzeba będzie sprzedać nerkę. Cytuj
Skalpel Opublikowano 3 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 3 Lipca 2017 "Ale Misiu! Jak możesz mówić, że nie masz pieniędzy dla mnie na prezent, mając dwie zdrowe nerki?!" 1 Cytuj
Skalpel Opublikowano 19 Lipca 2017 Autor Zgłoś Opublikowano 19 Lipca 2017 Wersja dla tych którzy nie chcą poświęcać nerki. Włoska roślinnie garbowana skóra, podszewka z cienkiej cielęcej skóry, regulowany pasek na ramię, naszywana kieszeń wewnątrz torebki. Torebka na sprzedaż. Jeżeli ktoś jest zainteresowany to ten model jest dostępny w szerokiej palecie kolorystycznej. 2 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. fan_dobrego_buta Opublikowano 25 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Zajęło mi prawie 2 lata podjęcie ostatecznej decyzji, jaka ma być moja pierwsza na zamówienie aktówka/teczka. Co ciekawe pomysł bardzo ewaluował z kanciastej teczki, bardzo popularnej wśród kolegów, do teczki która jest bardzo skromna a jednocześnie piękna, żeby nie powiedzieć "powabna". Jest to mała teczka, o wymiarach 38/26, wykonana z granatowej skóry bridle Segwicka. Zdjęcia nie oddają piękna koloru i jego zmienności w zależności od nasłonecznienia. Efekt finalny mnie zaskoczył. Darku jest to najpiękniejsza męska teczka jaką do tej pory wykonałeś Dziękuje !!!!!!! Wszystkim polecam usługi tego Pana!!! Poniżej kilka zdjęć wykonanych na szybko telefonem: 2 13 Cytuj
Zajac Poziomka Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 1 godzinę temu, fan_dobrego_buta napisał: Darku jest to najpiękniejsza męska teczka jaką do tej pory wykonałeś No chyba jednak nie 1 6 Cytuj
Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Tanatos70 Opublikowano 25 Lipca 2017 Ta odpowiedź cieszy się zainteresowaniem. Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Nie no, wiadomo że najpiękniejsza jest ta moja, tzn. obecnie moja, bo dostałem ją "w spadku" (choć Wasze też niebrzydkie) : 2 9 Cytuj
lubo69 Opublikowano 25 Lipca 2017 Zgłoś Opublikowano 25 Lipca 2017 Może wątek JTOSMDZS (jaką teczkę od Skalpela masz dziś ze sobą)? 1 7 Cytuj
Rekomendowane odpowiedzi