saphir.pl Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 "Janki" już się szykują na imprezę Jeden nie chce się ujawnić, ale może da się jeszcze namówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Double monki też? Proszę o wystawienie w składzie zawodników o numerach 9,5 i 10 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 A będą trzewiki w rozmiarze 6UK? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Monki czarne od ręki, ale inne kolory na razie tylko pod zamówienie (ok. 8 tygodni oczekiwania). Jeżeli chcesz na miejscu przymierzyć czarne, daj cynk - dopakujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 A będą trzewiki w rozmiarze 6UK? Niestety - najmniejsze posiadane w tej chwili to UK7. Panowie, jeżeli chcecie jakiś konkretny model/rozmiar przymierzyć - proszę dać znać na priv. To co damy radę, to dopakujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
obuwnik Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Myślę, że liczba pań będzie tak impoująca, że nie będzie ograniczeń. A dla nie-pań, jak będzie ze wstępem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mr.vintage Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Miałem nadzieję, że wreszcie poznam członków stowarzyszenia, ale niestety będę w Gdańsku.Następnym razem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Monki czarne od ręki, ale inne kolory na razie tylko pod zamówienie (ok. 8 tygodni oczekiwania). Jeżeli chcesz na miejscu przymierzyć czarne, daj cynk - dopakujemy Chciałem przymierzyć pod kątem projektu cordovan, zatem kolor nie ma znaczenia . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 A dla nie-pań, jak będzie ze wstępem? Deklaracje obecności w tym temacie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
saphir.pl Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Chciałem przymierzyć pod kątem projektu cordovan, zatem kolor nie ma znaczenia . OKey - jak będą jeszcze na stanie to dopakujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Przybędę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 12 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 lista zamknięta. Dalsze informacje w ciągu 24 h. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pol606 Napisano 12 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 12 Listopad 2013 Panowie, proszę wszystkich, którzy zgłosili się w temacie o przesłanie mi na PM swojego imienia i nazwiska, jak i informację czy będzie osoba towarzysząca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 jeżeli ktoś nie zgłosił osoby towarzyszącej to teraz trochę późno, ale takie wnioski zostaną szybko rozpatrzone, jeżeli się pojawią. Mamy skład na max. 'z górką" ale nikomu ze zgłaszających się dotychczas nie odmówiliśmy udziału ... pozdrawiam Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Clovis Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 Niestety nie mogę wziąć udziału w tym spotkaniu, gdyż od piątku do niedzieli włącznie będzie trwało w moim domu coroczne Pożegnanie Wiosny. Obowiązki gospodarza zmuszają mnie do rezygnacji zarówno z imprezy piątkowej, jak i sobotniej, czego bardzo żałuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 13 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 ponieważ wiem, że kilka Pań będzie uczestniczyło w sobotniej imprezie , mam dla nich ciekawa informację: jednym z gości Wielkiej Renowacji będzie Pani Agnieszka Prus, wnuczka Brunona Kamińskiego*, jednego z najwybitniejszych polskich szewców XX wieku. Będzie można obejrzeć buty damskie projektowane przez Panią Agnieszkę [ www.agaprus.pl ] Dla Pań które się wahały czy wziąć udział w WR, oferujemy "last call", zapraszając do zgłoszenia się! * - zapewnie wielu forumowiczów wie, że Brunon Kamiński był stryjem Pana Jacka Kamińskiego, który również będzie obecny na WR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
eye_lip Napisano 13 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 13 Listopad 2013 To ja zglaszam jeszcze jedną Panią. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Może się zdarzyć, że nie będę sam. PS. to nic, że wcześniej się nie zgłaszałem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Redfacet Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 A czy młodzież męska także mogłaby przyjść? Pytam, bo wracam do Polski samolotem 13:55, a skoro rodzina mnie będzie odbierać, to opcja 'zwałki całą paczką' jest chyba jedyną obecnie dla mnie możliwą... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 młodzież i dzieci podstawą narodu - zapraszamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
4inHand Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Będę z niewiastą Obiecałem wypastować jej buty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bazakbal Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Jesli jest szansa, prosze o dopisanie do listy (rezerwowej ?). A nuż kogoś zabraknie. Z przyjemnością wypełnię lukę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 14 Listopad 2013 Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 Z powodów zdrowotnych mojej małej pociechy zmuszony jestem zrezygnować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
damiance Napisano 14 Listopad 2013 Autor Zgłoszenie Share Napisano 14 Listopad 2013 to niedobrze - niech pociecha zdrowieje ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi