sko Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Czy każdy otrzymuje unikatowy kod? Napisz proszę, B737, w jakiej formie będzie wyglądał dostęp do wcześniejszej wyprzedaży. Może to jeden uniwersalny kod? Ja niestety z newslettera nic nie dostałem a poluję na jeden garnitur... Fajnie byłoby go zakupić wcześniej zanim się wyprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 @sko - kod ma być podany zapisanym do newlettera, w osobnym mailu tuż przed 22.00 - nie wiem, czy zapisanie się w tym momencie spowoduje uzyskanie kodu. Dla mnie to zwykły marketing, bo większość osób zaopatrujących się w sklepie internetowym MD zapewne uzyskuje reklamy mailem. Inna sprawa, że oni nie przeceniają wszystkiego od razu, a z kolekcją zimową było tak, że część asortymentu była wycofywany nieprzeceniona Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Dziwna sprawa bo już jakiś czas jestem zapisany do NL a nic nie dostałem. Chyba mogę sobie w takim razie odpuścić czekanie do 22... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Jak będzie jakiś uniwersalny kod, typu sale2015, to wrzucę zaraz jak dostanę maila. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
sko Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Jak sytuacja z kodami? Wszedłem na sklep przez stronę FB i udało mi się zamówić bez żadnych kodów po cenach obniżkowych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Wcześniejsze wejście do sklepu było za pomocą odnośnika z maila, ale jak widzę poradziłeś sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
B737 Napisano 17 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 17 Czerwiec 2015 Na maila nic nie przyszło, sposób kolegi sko działa. Niestety, buty na które polowałem pozostały nieprzecenione :< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 w MD jak zwykle mizernie z rozmiarami Mango ma znacznie lepszą ofertę - lniane marynarki do 100 zł http://www.mangooutlet.com/PL/mezczyzna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 @Bażant - Mango ma zdecydowanie niższą jakość wyrobów, w porównaniu z MD. Generalnie ciężko nawet porównywać obie firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Victor Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Wczoraj wieczorem dostałem na maila "zaproszenie" do wybranego salonu MD w Polsce, godzinę przed otwarciem. W Galerii Krakowskiej dziś byłem rodzynkiem wśród stada kobiet. Cały dział męski był do mojej dyspozycji. Ogólnie w sklepach stacjonarnych towaru o wiele więcej, w Krakowie nawet rozmiarówka dosyć bogata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 @Bażant - Mango ma zdecydowanie niższą jakość wyrobów, w porównaniu z MD. Generalnie ciężko nawet porównywać obie firmy Wiem, że niższa jakość ale cenowo adekwatnie kupiłem sobie lniane szale i kąpielówki, ceny bardzo fajne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 @Bażant - z kąpielówkami odważnie postąpiłeś Ja bym się nie poważył, bo jak są .... niepewne, to mogą spaść w nieodpowiednim momencie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 No, zależy czy jest się wtedy czego wstydzić... 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 kupiłem sobie lniane szale i kąpielówki lniane kąpielówki? 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 w h&m jeansy selvedge po 99 http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0243406001.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 ...I do tego bez podszewki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 @Bażant - to zachowaj zimny spokój, bo len ma tendencje do rozciągania 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 @Bażant - to zachowaj zimny spokój, bo len ma tendencje do rozciągania W zimnej wodzie raczej się nie rozciągnie 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Bażant wspominał, że dużo zależy czy jest się czego wstydzić niezły OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
maciato Napisano 18 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 18 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Wiem, że niższa jakość ale cenowo adekwatnie kupiłem sobie lniane szale i kąpielówki, ceny bardzo fajne. Podaj proszę linka do tych kąpielówek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bażant Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Już niestety ich nie ma, ale zaznaczam, że kąpielówki nie były lniane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Michał W. Napisano 22 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 22 Czerwiec 2015 Już niestety ich nie ma, ale zaznaczam, że kąpielówki nie były lniane Bliski byłem, by dać wiarę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jan M. Krawczyk Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
krc Napisano 23 Czerwiec 2015 Zgłoszenie Share Napisano 23 Czerwiec 2015 dzisiaj z okazji dnia ojca wyprzedaże na multirenowacja.pl Tata30 - 30%Tata25 - 25%Tata20 - 20%Tata15 - 15 rabaty przysługują "kto pierwszy ten lepszy" mi się udało przed chwilą załapać na 25% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi