Misza Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Tak. Tez miałem z tym problem. Odswiezylem stronę. Powtorzylem cała procedurę i juz było ok. Goblinn co złego dostrzegles w mojej odp? Czepianie sie, jak na antybohatera fantasy przystało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 CT: -20% - perks20, ale jak zrobić "free shipping"? Mnie cały czas 8,95Ł wyskakuje! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Trzeba wstawić kod z pierwszej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 "Paczę" na pierwszą stronę używając czterech oczu i nie widzę kodu - chyba ślepym. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 U "mię" wisi. UKGBFR zamówienia powyżej 50 ichniejszych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 U "mię" wisi. UKGBFR zamówienia powyżej 50 ichniejszych. u mnie nie ma opcji aby dwa kody zadziałały - albo minus 20 procent albo darmowa wysyłka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 U mnie nie dało rady połączyć kodów na 10 i 20 proc. Ale wysyłka poszła bez problemu. Wydaje mi się, że kod wpisałem ale zadziałał po wybraniu kraju. Wczesniej pokazywal odpłatna wysyłkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Xkoziol swięta się już skończyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Kyle Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Żeby zadziałały oba naraz, najlepiej wejść na stronę CT przez link ze strony z kuponami, konkretnie z kuponu na darmową dostawę, później przy checkoucie wpisać kod na 20%. Darmowa dostawa działa przy zakupach powyżej 50 funtów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Jay Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Nie hula. Możesz wskazać konkretną stronę z kuponami, z której przerzuca na darmową dostawę i pozwala wpisać jeszcze kod na -20%. Jak wchodzę z różnych stron z kuponami, to nie uwzględnia z automatu free shipping i pozwala tylko na wpisanie jednego kudu (albo -20% albo free shipping). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Wystarczy, że zmienisz kraj docelowy wysyłki na Polske a koszt wysyłki zmienia się na 0 PLN Panowie, jak jest z rozmiarówką CT (extra silm)? Mam 104-105 w klatce, wąską szyję (40 to max), stosunkowo wąskie ramiona. Osovski 41 Slim Fit leży ok, poza kołnierzkiem - trochę za duży. Otto Hauptmann, Tailored, M jest za duży w ramionach a za mały w klatce. Fynch-Hatton M jest OK. Koszulę i tak zapewne wytaliuje i ew. skrócę rękawy, więc interesuje mnie rozmiar w barkach i klacie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Blondas Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Ja mam też ok 104 w klatce, koszula 16 w kołnierzyku, slim w klatce i ramionach jest nawet luźna, mogłaby być szczuplejsza. Zdecydowanie wymaga taliowania. Teraz próbuję extra slim. Są w drodze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rodezjan Napisano 28 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 28 Grudzień 2014 Sześć koszul właśnie zamówiłem, za dostawę doliczyło 8,95£ ale wykorzystałem kod i dostałem 30,99£ rabatu, suma do zapłaty: 132,91£ (6 sztuk). Mam nadzieje ze jakość jest ok, dotychczas uzywałem TM Levin. Pozdrawiam Marek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mrJacob Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Panowie, Orientujecie się jak wygląda kwestia zwrotu towaru kupionego przez sklep internetowy massimo dutti? Podobno można zwrócić do sklepu stacjonarnego do 2 tygodni od zakupu na stronie, a jak wygląda zwrot pieniędzy z ich strony? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 29 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 29 Grudzień 2014 Zwrot? Na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 A można Grupa inditex ma bodajże takie karty/formularze zwrotu, dołączane do wysyłanego towaru - zaznaczasz na nim co oddajesz i z jakiego zamówienia a pieniądze zwracają 'tam skąd je otrzymali'... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Panowie... zakręciliście tak, że tylko parsknąć śmiechem. Koval, rozumiem, że piszesz o opcji odesłania towaru i zaznaczenia poszczególnych elementów na karcie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Koval Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Nie - piszę o zwrocie w sklepie stacjonarnym, towaru otrzymanego ze sklepu internetowego. Wiem, bo robiłem zwroty zakupòw, robionych przez moją Kobietę w Bershka i MD właśnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Oki, to poczekaj. Jak to się ma do powyższej sytuacji. W MD po prostu kupujesz, a potem odsylasz lub oddajesz w sklepie i dostajesz na konto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Jak ja lubię, jak forumowicze nie dają mi prawa do bycia "zwykłym" użytkownikiem i kazdy wpis traktują, jako wpis MODA... Ale, że Ty Koźle??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Zwrot zakupów internetowych w salonie MD - kasa wraca na konto w ciągu kilku godzin lub kilku dni (w zależności od sposobu płacenia - PayPal wraca dłużej, niż płatność kartą bezpośrednio). Wszystkie formularze wypełnia obsługa sklepu. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Zwrot zakupów internetowych w salonie MD - kasa wraca na konto w ciągu kilku godzin lub kilku dni (w zależności od sposobu płacenia - PayPal wraca dłużej, niż płatność kartą bezpośrednio). Wszystkie formularze wypełnia obsługa sklepu. Podczas przedostatnich wyprzedaży robiłem zwrot części zamówienia opłaconego PayPalem. Najpierw PayPal poinformował mnie, że kasa wróciła, a potem dopiero MD, że zwróci mi kasę. Całość obserwowałem na e-mailach na komórce od razu po zwrocie w salonie. Wcześniej na zwrot na kartę czekałem dłużej (kilka dni). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Być może zależne jest to od tego, jaka karta lub sposób płatności wybrany jest do obsługi PayPal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
piquille Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Massimo Dutti - teraz z nimi mailuję bo pojawił się problem ze zmianą adresu dostawy. Przesyłka jest już w DPD 300 km ode mnie. Konsultant twierdzi, że nic nie da się zrobić i zamiast przekeirować ją do mnie to odsyłają z powrotem do Hiszpanii . Fatalna obsługa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
xif Napisano 30 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 30 Grudzień 2014 Czy osoby składające w ostatnich dniach zamówienia w CT otrzymały już zwrotne informacje o wysyłce paczki?Zastanawiam się, kiedy zacząć się niepokoić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi