Krzysiek_W Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Daj im kilka dni. Dostaniesz mail a z DHL o dostawie - paczki idą z Hiszpanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Hargin Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 teraz MD chyba wysyła przez DPD - ja otrzymałem 3 informacje: 1 - po zamówieniu (18.12), 2 - po nadaniu w Hiszpanii (18.12), 3 - po dotarciu paczki do sortowni DPD w Poznaniu (20.12) byc może trafiłeś w moment szczytowy zamówień, ja swoje złożyłem rano pierwszego dnia po ogłoszeniu wyprzedaży - inna sprawa, że w salonach nadal jest lepszy wybór niż na stronie (na bazie sklepów w Silesii, Gal.Mokotów i Arkadii) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Ja mam status po zalogowaniu na stronę: Data zamówienia: 17.12.14 Stan zamówienia: W magazynie Szacowany termin dostawy: 30.12.14* Więc to zależy pewnie od tego co zamawiasz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
KarloS Napisano 21 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 21 Grudzień 2014 Ale wtedy zniknie ten dreszczyk emocji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 23 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 23 Grudzień 2014 teraz MD chyba wysyła przez DPD - ja otrzymałem 3 informacje: 1 - po zamówieniu (18.12), 2 - po nadaniu w Hiszpanii (18.12), 3 - po dotarciu paczki do sortowni DPD w Poznaniu (20.12) byc może trafiłeś w moment szczytowy zamówień, ja swoje złożyłem rano pierwszego dnia po ogłoszeniu wyprzedaży - inna sprawa, że w salonach nadal jest lepszy wybór niż na stronie (na bazie sklepów w Silesii, Gal.Mokotów i Arkadii) łoo matko znowu DPD no to dreszczyk emocji będę miał gwarantowany, ale moja wina - znowu dałem się skusić na zakup online Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Boruta Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Xkoziol, nie przesadzaj. W rosyjską ruletkę gra się siedmiostrzałowym Naganem z jednym nabojem, a nie pięciostrzałowym Coltem Patersonem z czterema. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rosemary Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Przeskoczyć lub otworzyć te drzwiczki obok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
waski Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Panowie, w tym miejscu kończymy OT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
adamus Napisano 24 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 24 Grudzień 2014 Zaczęły się poważne wyprzedaże w sunspel i cheaney. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Tyrwhitt: Kod -20%: perks20 Przed chwilą wszedł jak w masło. + dużo fajnych koszul w cenach 10-20Ł + grube kardigany z wełny i kaszmiru w cenie 45Ł + fajne krawaty wełna / jedwab po 10Ł Jest generalnie jeszcze dużo rozmiarów wszystkiego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Marcin_L Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Tyrwhitt: Kod -20%: perks20 Przed chwilą wszedł jak w masło. + dużo fajnych koszul w cenach 10-20Ł + grube kardigany z wełny i kaszmiru w cenie 45Ł + fajne krawaty wełna / jedwab po 10Ł Jest generalnie jeszcze dużo rozmiarów wszystkiego. Też poklikałem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
kriss11 Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Ja mam 3 krawaty od Tyrwhitta i nie narzekam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 A kardigany warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Panowie, przesyłka jest darmowa... A skoro już piszę, plaszcze warto? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 No to zakupy zrobione, sam będę musiał odpowiedzieć sobie czy warto nabyć kardigany z CT. Parę innych rzeczy też nabytych (małżonka również). Szczerze mówiąc - wyprzedaże w naszych sieciówkach to kpina w porównaniu z tym jak to wygląda np w UK. God bless internet Mam tylko nadzieję że nie wysyłają przez DPD Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Nabyłeś małżonkę od CT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
artisan Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Nabyłeś małżonkę od CT? Ups jak łatwo można zaliczyć wtopę na szczęście zbyt często nie zagląda na forum (choć czasem zdarza jej się coś napisać pod moim nickiem co ze zdziwieniem stwierdzam gdy wchodzę na forum) Tym razem jednak obłowiła się w CT i pewnie mi wybaczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Jak zawsze (no prawie) genialny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
R50 Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Ja mam dwa krawaty CT i nic mi się nie zmieniło. Nie jest to oczywiście jakaś najwyższa półka, ale w porównaniu z tym, co można zanabyć w polskiej galerii handlowej - no nie ma porównania. Zwłaszcza w cenie 50zł. Jaki dokładnie problem może się ujawnić, xkoźle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Panowie, przesyłka jest darmowa... A skoro już piszę, plaszcze warto? Wysyłka standardowa wynosi 8,95. Czy CT stosuje kiedykolwiek free shipping? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Misza Napisano 26 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Grudzień 2014 Tak. Dziś, wczoraj i przedwczoraj. Jutro pewnie też... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Mic43 Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Ale za przesyłkę zwrotną trzeba zapłacić już? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
goblinn Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Tak. Dziś, wczoraj i przedwczoraj. Jutro pewnie też... Bardzo dziękuję za precyzyjną odpowiedź w wielkim stylu jak na moderatora przystało... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Krzysiek_W Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Ale za przesyłkę zwrotną trzeba zapłacić już? Nie, już nie trzeba, dopiero jak zajdzie potrzeba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
mateo_belmondoo Napisano 27 Grudzień 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Grudzień 2014 Wysyłka standardowa wynosi 8,95. Czy CT stosuje kiedykolwiek free shipping? Mam pytanie- czy da się połączyć kupon na 20procent obniżki i jednocześnie na darmową wysyłkę do Polski? Jeżeli tak, to proszę o informacje jak to zrobić- niestety nie udaje mi się tego dokonać (albo uzyskuje rabat albo darmową wysyłkę). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi