The-Bigwig Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Przy okazji, trzeba uważać z długością tych chino. Kupiłem parę i wydawały się odpowiednie ale jak tylko usiadłem to podskoczyły o 10 cm i wygląda to jakbym nosił rybaczki. Hmm, no i? Długość rękawów marynarki też sprawdzasz wyciągając ręce przed siebie? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Na Marszałkowskiej na wieszaku goldlabels dziś wisiał lniano-bawełniany (70/30), jasnokremowy garnitur rozm. ok. 50-52. Firmy nie pamiętam, ale był made in italy i kosztował ok. 500zł przy kilkutysięcznej sugerowanej. "Bajer-gajer" na lato, niestety dla mnie przyduży. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Static, no i jeśli spodnie muszą być tak długie, że je przydeptuję żeby dało się w nich normalnie usiąść to coś jest nie tak, czyż nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 10 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 10 Luty 2014 Pafcio0, nie sugerowałbym się tym ile wynosiła cena pierwotna wg Tk maxx Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 11 Luty 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 11 Luty 2014 Nie myl z CT, ceny pierwotne z TK akurat są mniej więcej zgodne z rzeczywistością (choć najpewniej rzeczywistością kilka sezonów wstecz). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
tomek1988 Napisano 26 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 26 Luty 2014 W niedzielę w TKMaxx w Domach Towarowych Centrum wisiał trzyczęściowy szary garnitur wprążek tenisowy z kolekcji Ralph Laurent. Piękny, ale dla mnie za duży - pasował na wzrost 188cm, ale zdecydowanie nie był to fason "slim". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 27 Luty 2014 Zgłoszenie Share Napisano 27 Luty 2014 Na Marszałkowskiej na wieszaku goldlabels dziś wisiał lniano-bawełniany (70/30), jasnokremowy garnitur rozm. ok. 50-52. Firmy nie pamiętam, ale był made in italy i kosztował ok. 500zł przy kilkutysięcznej sugerowanej. "Bajer-gajer" na lato, niestety dla mnie przyduży. Byłem wczoraj, 26 lutego i nadal wisi, marka to zdaje się Costume National cena pierwotna wg TKM: 4999zł a necie chodzą zdaje się po ok 600usd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Denior Napisano 1 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 1 Marzec 2014 W łódzkim TiKeju kilka par butów Prime Shoes GYW, glownie rozmiar 42. Widzialem czarne gladkie derby i kilka par zamszowych. Cena 399-499zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
alabuz Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 W Bluecity również widziałem Prime Shoes (brązowe derby rozm. 42) oraz kilka modeli butów firmy Doucal's (zamszowe osfordy, brogsy, penny loafers (rozm. 41-42). Było też kilka modeli butów Deck Shoes (bodajże Gant) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
pafcio0 Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 W czwartek otwiera się nowy tk, w Toruniu, Centrum Plaza (mam po sąsiedzku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
RadekM Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Ktoś ma doświadczenia z zamszowymi Doucals? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
clarksontop Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Na południu Czeladź i Zabrze ostatnio nic ciekawego nie ma w męskiej części, zarówno jeśli chodzi koszule, marynarki jak i buty. W części z butami to więcej pustej półki niż towaru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 gdzie w Krakowie są TiKeje ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Ingvar Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Korzystanie z Google naprawdę nie boli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 www.tkmaxx.pl/o_nas/sklepy/ Krócej trwało wyszukanie w google, niż napisanie postu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 dziękuję , wiem co to google ... przyznam że liczyłem też w skrytości ducha na opinie o poszczególnych sklepach ... coś koledzy są w stanie dodać od siebie w tej materii ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
arche Napisano 3 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 3 Marzec 2014 Pewnie są (trudno wypowiadać się za kolegów), ale trzeba najpierw odważyć się zapytać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
gustawox_2 Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Otwarcie nowego TK-eja Lublin Plaza 14.03. 2014r.>> http://www.tkmaxx.pl/o_nas/sklepy/c-h-lublin-plaza-171.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Do_Diabła Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 dziękuję , wiem co to google ... przyznam że liczyłem też w skrytości ducha na opinie o poszczególnych sklepach ... coś koledzy są w stanie dodać od siebie w tej materii ??? Bonarka -> Trochę większy Tikej niż w M1 ale mam wrażenie, że większy bajzel i towar bardziej przebrany. W ostatnim czasie był dział gold labales ale chyba go zlikwidowali na amen, zostały jakieś resztki na wyprzedaży. Zasadniczo w moim odczuciu oba sklepy są bardzo porównywalne. Poza tym na dobrą sprawę z jednego sklepu do drugiego można przejechać w parę minut Nowohucką. W weekend byłem w Bielsku i tam jest lepiej niż w Krk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
andrzej k. Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 dziękuję za informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Właśnie wróciłem z Tikeja (W-wa Centrum) polowałem na buty więc tylko w tym temacie zrobiłem rozeznanie i dziś mamy tam następujące buciki szyte GYW: - Alt Wien model MOZART, brogsy z shell cordovan, rozmiar 8E wg producenta a 43wg tikeja cena 1299zł (swoją drogą potwornie ciężkie te buty spokojnie ze 3,4 razy cięższe od innych) - Prime Shoes niebieskie zamszaki - rozm 44,5cm cena 399zł - Prime Shoes niebiesko-granatowe (faktura jak jakiś snake lub inny forfiter) cena 499zł (rozmiar chyba 43) a z innych totalny wysyp boat`ów i mokasynów (chyba pełna rozmiarówka) GANTA (cena ok 230-260zl) różne żywe kolory, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
lubo69 Napisano 4 Marzec 2014 Autor Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Buty ze shellu za tysionc czysta w TK? Jak tak dalej pójdzie, dołączymy wątek do "promocji w markach premium";-) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Buty ze shellu za tysionc czysta w TK? Jak tak dalej pójdzie, dołączymy wątek do "promocji w markach premium";-) Dodam tylko że cena wczesniejsza wg Tikeja wynosiła bodajże 2600zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Bartek Napisano 4 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 4 Marzec 2014 Przyznać się, kto?!... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Federalles Napisano 9 Marzec 2014 Zgłoszenie Share Napisano 9 Marzec 2014 Przyznać się, kto?!... kto? co? i dlaczego? btw buty są tam nadal. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach More sharing options...
Rekomendowane odpowiedzi